Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعضی از این افراد، با عناوین و مدارکی که نوشته اند -و البته فقط نوشته اند و مدرکی برای اثبات مدارک خود ارایه نکرده اند!-  با ترجمه های نصفه و نیمه برخی از مقالات و مجلات نه چندان معتبر خارجی در مورد کووید 19، اقدام به انتشار پست های متفاوت درباره ویروس کرونا و حتی درمان آن می کنند و در واقع به نظر می رسد راهی پیدا کرده اند برای افزایش فالور و در نهایت شهرت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روزها و ماه های بحران کرونا، طبیعی است که هر فردی به دنبال روشی برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس و یا راه درمان آن باشد. به همین دلیل افراد عادی نیز با دیدن عناوین این افراد به مطالب آن ها اعتماد و آن ها را باز ارسال می کنند و همین نیز باعث می شود تا بازار شایعات افزایش پیدا کند؛ کاملا مشخص است که برخی از این پست ها هیچ گونه بار علمی ندارد و تنها از یک مقاله با اعتباری پایین ترجمه و در فضای مجازی دست به دست می شوند.

عده ای نیز به درج اخباری اغراق آمیز از آمار کرونا با جزئیاتی فراتر از آنچه رسانه های کشورمان اعلام می کند پرداخته  و با این کار قصد شهرت و رسیدن به نام و نانی دارند که البته تا حد زیادی موفق هم بوده اند.

وقتی جامعه ای دچار مشکلات ناگهانی می شوند، افراد فرصت طلب به میدان می آیند و از این آب گل آلود به راحتی برای خود انواع و اقسام ماهی ها را  صید می کنند.

کوتاه سخن آن که بسیاری از افراد می خواهند از وحشتی که کرونا به جان مردم انداخته سوءاستفاده کنند، حقیقت این است که راه برای دکان داری برخی افراد باز شده و تنها هوشیاری خودمان است که می تواند سره از ناسره را تمیز دهد.

1717

کد خبر 1402777

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۰۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • (ویدئو) مرگ صد‌ها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام
  • مرگ صدها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام (فیلم)
  • (عکس) ترسناک، وهم‌آلود و اسرارآمیز؛ دریاچه ارواح کجاست؟
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی