Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرزایی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ما یک دغدغه اساسی مبنی بر برقراری ارتباط بین شماره ملی و کد پستی در کشور داریم؛ این مساله جزو ضرورت هاست و در همه جای دنیا پیاده شده و فرد ملزم است یک آدرس رسمی اعلام کند و سپس کلیه مکاتبات و امثالهم به آن آدرس رسمی اعلام می‌شود.

این کارشناس حوزه دولت الکترونیک افزود: در حال حاضر چند تحول اتفاق افتاده است؛ تحول نخست مربوط به صدور آنلاین کد پستی توسط شرکت ملی پست است و وب سرویس استعلام نشانی مبتنی بر کد پستی به خوبی در حال فعالیت و سرویس دهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما در این حوزه با مشکلاتی مواجه هستیم؛ به عنوان مثال در استان ایلام درصد بالایی از مردم کد پستی ندارند زیرا نشانی ندارند، این مساله یک مشکل زیرساختی است که باید رفع شود.

میرزایی گفت: از آن طرف سازمان ثبت احوال در قانون مکلف بوده زیرساختی برای اعلام تغییر ادرس راه اندازی کند؛ در حال حاضر هر فردی می‌تواند با ورود به سایت ncr.ir مشخصات هویتی و شماره تلفن خود را وارد و کد پستی را اعلام کند. در این زمان وب سرویس شرکت پست نشانی را درج می‌کند و وقتی فرد تأیید کند، همان به عنوان نشانی رسمی فرد ثبت می‌شود.

وی افزود: سازمان ثبت احوال می‌تواند به همه نقاط در کشور وب سرویس ارائه دهد تا از این به بعد برای دریافت اطلاعات هویتی و سکونتی از افراد، فقط یک کد ملی بگیرند؛ در واقع از این طریق دیگر آدرس خوداظهاری نخواهیم داشت.

میرزایی با بیان اینکه در این مسیر چند مانع وجود دارد، اظهار داشت: موانع و مشکلات صدور کد پستی برای اماکنی که نشانی ندارند باید رفع شود؛ همه موقعیت‌های قابل سکونت باید دارای کد پستی شوند.

این کارشناس حوزه دولت الکترونیک افزود: سازمان ثبت احوال باید به همه مردم اعلام عمومی کند و مردم مکلف باشند کد ملی خود را درج و نشانی رسمی را اعلام کنند.

وی ادامه داد: سازمان ثبت احوال باید امکان استعلام سه جلدی هویتی و اطلاعات محل سکونت و کد پستی را مبتنی بر کد ملی برای تمامی دستگاه‌ها فراهم کند تا دستگاه فقط یک فید داشته باشد که کد ملی را وارد کند و سپس همه اطلاعات از ثبت احوال فراخوان شود.

میرزایی تاکید کرد: موضوع مهم‌تر این است که کلیه دستگاه‌های کشور باید مکلف شوند از دریافت خوداظهاری آدرس و کد پستی منع شوند؛ یعنی دیگر خوداظهاری در کشور وجود نداشته باشد.

وی گفت: مستاجرین نیز در صورت تغییر آدرس می‌توانند با ورود به سایت، بخش مربوطه را ویرایش کنند.

به گفته میرزایی در صورت پیاده سازی این سیستم، یک تحول اساسی در نظام آموزشی، توزیع امکانات درمانی، زیرساخت‌ها، مدیریت شهری و … اتفاق خواهد افتاد.

کد خبر 4951861 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین میرزایی دولت الکترونیک خدمات رسانی پست کد پستی ویروس کرونا بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار وزارت صنعت معدن و تجارت بورس قیمت نفت مصرف برق تولید نفت عبدالناصر همتی نهاده های دامی لوازم خانگی بازار مسکن صادرات نفت سازمان ثبت احوال کد پستی کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۰۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره عجیب نهضت ملی مسکن

  بعد از این‌که دولت سیزدهم سرکار آمد، پروژه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال را در قالب نهضت ملی مسکن در دست گرفت اما زمان زیادی نیاز نبود تا مشخص شود ساخت این تعداد مسکن کار ساده‌ای نیست. حالا با گذشت حدود سه سال از استقرار دولت، مشکلات مسکن آن‌قدر زیاد و قیمت‌ها به قدری بالا رفته که نه دولت و نه پیمانکار و نه متقاضی، هیچ‌کدام نمی‌دانند پایان کار به چه صورت خواهد بود. با گذری به استان‌ها، گرفتاری‌های این طرح به‌وضوح قابل رویت است و اهالی آذربایجان شرقی‌می‌گویند، نهضت ملی مسکن که قرار بود در عرض چهار سال بخش زیادی از مشکلات این حوزه را رفع کند، حالا خودش به گره کوری تبدیل شده که با دندان هم باز نمی‌شود. مسکن یکی از نیازهای ضروری افراد در زندگی بوده و تأمین آن از مهم‌ترین دغدغه‌های اقتصادی و اجتماعی دولت‌ها به شمار می‌رود و با روی کار آمدن هر دولت، طرح‌ها و برنامه‌های زیادی در این خصوص ارائه می‌شود. بر همین اساس دولت سیزدهم در راستای تحقق بخشیدن به شعار ساخت چهار میلیون مسکن با هدف کاهش قیمت مسکن، افزایش تولید صنایع ساختمانی،کم شدن نرخ بیکاری وحمایت وتأمین مسکن برای قشرهای ضعیف جامعه،طرح نهضت ملی مسکن را اجرایی کرد امامتأسفانه بعد ازگذشت حدود سه سال هنوز در بسیاری از استان‌ها این طرح به‌درستی اجرا نشده و متقاضیان هنوز نمی‌دانند در کجای بازی قرار دارند.هرچندمسئولان پیوسته از شرایط خوب ساخت و سازها وبعضا افتتاح پروژه‌ها در نقاط مختلف کشور حرف می‌زنند اما درعمل هنوز نمی‌توان استانی رایافت که کارهارابه‌درستی وکامل پیش‌برده باشد. 
     
متقاضیان، خسته و بی‌پول‌تر از همیشه
در آذربایجان شرقی کارها نصفه و نیمه پیش می‌رود و در طرح‌های نهضت ملی مسکن مردم بلاتکلیف مانده‌اند. آذر سال گذشته بود که خبر گروه‌بندی متقاضیان مرحله اول طرح نهضت ملی مسکن آذرشهر منتشر شد. در خبری که در وزارت راه و شهرسازی منتشر شد، آمده بود: طرح نهضت ملی مسکن آذرشهر قبلا با اختصاص زمین‌های موجود راه و شهرسازی در شهرک بهاران شروع شده بود که از چندی قبل با طی مراحل اداری و قانونی با اختصاص زمین از محل لوله‌سازی آذرشهر سرعت گرفت. با انجام گروه‌بندی و قرعه‌کشی که در روزهای آتی با حضور سرگروه‌ها و دستگاه‌های اداری ناظر انجام خواهد شد، ادامه طرح در زمین‌های اختصاصی لوله‌سازی عملیاتی خواهد شد. اختصاص زمین برای سایر متقاضیان نیز در دستور کار قرار گرفته و در حال طی مراحل اداری و قانونی است. قابل ذکر است که با توجه به تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر صورت گرفته برای اختصاص زمین مناسب، زمین‌های تحویلی به متقاضیان محترم طرح نهضتی ملی مسکن شهر آذرشهر به لحاظ موقعیت در بهترین نقطه واقع شده و به لحاظ ریالی از ارزش منطقه‌ای خوبی برخوردار است. حالا پنج ماه از زمان انتشار این اتفاق مهم سپری شده اما باز هم خبری از مسکن ملی آذرشهر نیست‌؛ نه‌فقط زمینی با موقعیت مناسب بلکه زمین معمولی هم تحویل داده نشده است.متقاضیان در این منطقه می‌گویند: چند سال از ایجاد پروژه مسکن ملی سپری شده اما همچنان خبری از زمین‌های این پروژه در آذرشهر نیست. اگر ما تمکن مالی داشتیم هیچ‌وقت در مسکن ملی ثبت‌نام نمی‌کردیم، گرانی است و وضعیت مسکن اسفناک پس ما هم مجبوریم از این طریق صاحبخانه شویم. با این روند تحویل زمین‌ها و گرانی مصالح فکر می‌کنم آرزوی خانه‌دار شدن را با خود به گور ببریم.آذرشهر ۳۰۰۰ متقاضی واجد شرایط مسکن ملی دارد که در دو ماه اخیر فقط برای ۳۰۰ نفر زمین تعیین شده و بقیه در بلاتکلیفی به سر می‌برند. در همین رابطه مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی می‌گوید: آذرشهر از شهرهای مهم استان است. در سنوات گذشته به‌دلیل محدودیت زمین واجد شرایط برای احداث مناسب مسکن ملی با مشکل جدی مواجه بودیم، بنابراین اولین بحث تأمین زمین بود. خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده دو پروژه در حال پیگیری است‌؛ سایت پنج هکتاری لوله‌سازی که تمام شده و در حال آماده‌سازی است و ۴۵۰ تا ۵۰۰ نفر را در برمی‌گیرد و یک سایت ۱۵۲هکتاری شهرک مسکونی آذرشهر که به شورای عالی شهرداری انتقال داده شده و ظرف چند ماه آینده مصوبه ابلاغ و کار آماده‌سازی منطقه آغاز می‌شود. احمد موسوی با بیان این‌که از مجموع ۳۰۰۰ متقاضی واجد شرایط مسکن ملی در این شهرستان، فقط به ۳۰۰ متقاضی زمین واگذار شده و این روند به هیچ‌وجه قابل قبول نیست، ادامه می‌دهد: طراحی سایت پنج هکتاری لوله‌سازی پایان یافته و عملیات اجرایی واحدهای مسکونی در این سایت توسط گروه‌های ساخت به ‌زودی آغاز می‌شود. 

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • گره عجیب نهضت ملی مسکن
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رفع موانع ازدواج و فرزندآوری مقدمه جوان سازی و ازدیاد جمعیت
  • کمک رسانی آتش نشانان تهرانی در مناطق سیل زده بلوچستان ادامه دارد | باز شدن مسیر ۸ روستا بعد از یک هفته
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • مسدودیت بخش املاک «دیوار» و «شیپور» تا اطلاع ثانوی