Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حسین صیدی رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح قم گفت :آمار ورودی‌های پرونده به سازمان قضایی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ در قم چهار درصد کاهش یافته که این موضوع ناشی از آموزش‌های گسترده در یگان‌های نظامی و انتظامی استان بوده‌است.

صیدی عنوان کرد: سال گذشته برای کارکنان رسمی و کادر نیرو‌های مسلح ۱۳ هزار و ۶۹۱ نفر ساعت و برای نیرو‌های وظیفه ۳ هزار و ۵۹۷ ساعت آموزش برگزار شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: سازمان قضایی نیرو‌های مسلح دراجرای اصل ۱۷۲ قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان تشکیلات و دادگاه تخصصی ایجاد شده که وظیفه آن رسیدگی به جرایم و تخلفات کارکنان نیرو‌های مسلح است.

رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح قم تصریح کرد:‌رسیدگی به تخلفات وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و سازمان‌های وابسته، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفان و سازمان‌های وابسته، نیروی انتظامی و سازمان‌های وابسته و ارتش جمهوری اسلامی و ستاد کل نیرو‌های مسلح و همچنین تخلفات کارکنان وزارت اطلاعات از جمله وظایف سازمان قضایی نیرو‌های مسلح می‌باشد.

او بیان کرد: به منظور حفظ اسرار نیرو‌های انتظامی و نظامی، سرعت و قاطعیت در بررسی پرونده‌های ناشی از تخلفات نیرو‌های مسلح و همچنین حمایت و صیانت از نیرو‌های مسلح از جمله اهداف شکل گیری سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است.

صیدی افزود: پیشگیری از وقوع جرم و نظارت بر حفظ و رعایت حقوق شهروندی رسالت‌های مهم سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است.

رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح قم با بیان اینکه در حوزه پیشگیری از وقوع جرم اقدام‌های مهمی انجام شده است، گفت: تشکیل مستمر مجامع استانی پیشگری از وقوع جرم به منظور آسیب شناسی، بررسی علل و انگیزه‌های ارتکاب جرم در نیرو‌های مسلح و ارائه راه حل برای پیشگیری از وقوع جرم به صورت مستمر برگزار می‌شود که نقش مهمی در کاهش جرایم داشته است.

او افزود: حضور قضات سازمان قضایی در یگان‌های نظامی و انتظامی به منظور آگاه سازی و همچنین تشریح جرایم و قوانین مرتبط با نیرو‌های مسلح، موضوعات امنیتی و حقوق شهروندی از جمله دیگر اقدام‌های سازمان قضایی نیرو‌های مسلح برای پیشگیری از جرم در نهاد‌های نظامی و انتظامی است.

رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح قم، با بیان اینکه آموزش‌های حقوقی به کارکنان و سربازان نیرو‌های مسلح نقش موثری در کاهش جرایم نیرو‌های مسلح داشته است، افزود: آموزش‌های عمومی حقوقی و قضایی در رسانه‌ها مغفول مانده است که باید در تولیدات رسانه‌ای کشور ان آموزش‌ها به طور جدی توجه شود.

او بیان کرد: بسیاری از تخلفات قضایی و حقوقی صورت گرفته در جامعه ناشی از بی اطلاعی و ناآگاهی نسبت به قوانین است که آموزش‌های عمومی به طور قطع موجب کاهش این جرایم می‌شود.

رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح قم عنوان کرد: آشنایی کامل ضابطان به حقوق ارباب رجوع و رعایت حقوق شهروندی به عنوان یک اصل مهم در سازمان قضایی مورد تاکید قرار گرفته است که در این راستا بازدید از بازداشتگاه‌های نیروی انتظامی به صورت مستمر بازرسی می‌شود.

شهید آیت‌الله بهشتی اولین مسئول دستگاه قضایی جمهوری اسلامی و ۷۲ تن از یاران وی در هفتم تیرماه ۱۳۶۰ بر اثر انفجار بمب در محل دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به شهادت شهید رسید؛ اول تا هفتم تیرماه هفته قوه قضاییه نام‌گذاری شده‌است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروهای مسلح قم سازمان قضایی دادسرای نظامی نیرو های مسلح جمهوری اسلامی وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

به گزارش خبرگزاری مهر، عملکرد دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های مختلف همراه با اهتمام در راستای تحقق اهداف پیشگیرانه بوده است که معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش در جهت کاهش شکل‌گیری دعاوی و در نتیجه کاهش اطاله دادرسی، سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی کشور و اصلاح فرآیندهای اداری که در نهایت منجر به تسهیل و برقراری سلامت اداری می‌شود اقداماتی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

برگزاری ۶۵ جلسه در ۲۱ کارگروه تخصصی با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های پر شکایت، تبیین و معرفی تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان، رصد پرونده‌های کثیرالشاکی، پربسامد و پرتکرار، انتقال دانش قضائی دیوان به دستگاه‌های اجرایی، برگزاری نشست‌های تحلیل و آسیب‌شناسی با مراجع علمی و دانشگاهی برخی از اقدامات این معاونت است.

طبق داده‌های آماری در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ پرونده در دیوان طرح شده بود که در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۱۷۰ هزار و ۷۷۶ پرونده رسیده و با ادامه تلاش مدیران و کارکنان خدوم دیوان این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۶۵ هزار و ۷۷۴ پرونده رسیده است که نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ کاهش ۲.۴۸ درصدی و در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بوده‌ایم.

کد خبر 6089223

دیگر خبرها

  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • پورخاقان: ۱۳ موشک سپاه به دو پایگاه مهم اسرائیل اثابت کرد
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • کاهش ۳۰ درصدی پرونده‌های معوق قضایی استان
  • نیرو‌های مسلح ایران اسلامی در اوج اقتدار در منطقه و جهان