Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران در نشست هم اندیشی کمیته‌های جوانان استان‌ها توضیحاتی را در خصوص برنامه‌های توسعه فوتبال پایه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مهدی محمد نبی در نشست ویدئویی هم اندیشی کمیته جوانان استان‌ها، با تشکر از عوامل برگزاری آن، اظهار داشت: خوشحالیم که با وجود شرایط ویژه موجود امکان برگزاری این نشست به صورت ویدئویی فراهم شده، چنین جلسات مشترکی قطعا می تواند در تحقق اهداف مورد نظر تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سمینار در حوزه توسعه فوتبال پایه، استعدادیابی و گرس روتز بسیار مفید و ضروری است.

دبیرکل فدراسیون فوتبال اضافه کرد: بر اساس الگوهای AFC، کمیته جوانان فدراسیون فوتبال نقشه راه در مسیر توسعه فوتبال پایه، استعدادیابی و گرس روتز را به استان‌ها ارائه می دهد و در اجرای این مسیر لازم است به سه بخش کلی توجه داشته باشیم. موضوع اول محتوای نقشه راهی است که در اختیار شما قرار می گیرد، بخش دوم زمان بندی متناسب با اجرای این برنامه است و بخش سوم جمع بندی و ارزیابی عملکرد، هدف ما این نیست که یک برنامه و نقشه راه اعلام شود و دیگر موضوع را پیگیری نکنیم بلکه لازم است گام به گام نظارت و ارزیابی را در دستور کار داشته باشیم همانطور که از استان ها انتظار داریم در اجرای این برنامه با دقت نظر روند کار را مورد نظارت قرار بدهند.

نبی اضافه کرد: تجربه نشان داده که ساختار فوتبال کشور در تهران یا استان های برخوردار در زمینه استعدادیابی مشابه  برخی استان ها که از امکانات کمتری برخوردار هستند ظرفیت های خودشان در حوزه شناخت استعدادهای توانمند فوتبال کشور را نشان داده اند. موضوع مهم در این حوزه نبوغ و نو آوری است که موجب می شود در مسیر شناسایی و معرفی استعدادها موفقیت های ارزشمندی حاصل شود.

دبیرکل فدراسیون همچنین گفت: جا دارد از زحمات تمامی عزیزانی که در سال های گذشته و در فدراسیون فوتبال در این حوزه تلاش کرده اند قدردانی کنیم. همچنین خوشحالیم که در این مسیر از تجارب و دانش آقایان محصص، محمدی و نکیسا بهره می بریم. در خصوص فعالیت مدارس فوتبال در استان ها هم لازم است به این موضوع اشاره کنم که هنوز مجوز این موضوع به صورت رسمی و قانونی ابلاغ نشده و خواهش می کنیم تا پیش از دریافت مجوز رسمی و قانونی در این بخش فعالیتی صورت نگیرد همچنین با دریافت مجوز در حوزه فعالیت های آموزشی هم شما عزیزان باید بر اساس پروتکل های اعلام شده به صورت دقیق عمل کنید تا این فعالیت ها بدون بروز هر مشکلی آغاز و پیگیری شود. همچنین از سلامتی خانواده ها وفرزندانشان در این بخش مراقبت و محافظت کنید.

محصص: باید به دنبال تغییر و استفاده از الگوهای روز باشیم

در ادامه این نشست مرتضی محصص رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال با اشاره به اهمیت استعدادیابی و آموزش در حوزه فوتبال پایه گفت: مسئله آموزش در فوتبال باید از سن زیر 6 سال آغاز شود و به استانداردهای آموزش در رده های مختلف توجه جدی داشته باشیم. به طور مثال در رده زیر 14 سال بسیاری از کشورها از جمله بلژیک توجهی به نتیجه و جدول مسابقات ندارند بلکه موضوع اصلی بررسی توانمندی بازیکن است. با تمام احترامی که به گذشته و پیشکسوتانمان داریم باید روش ها و مسیرمان را عوض کنیم. ما باید تغییر کنیم تا با الگوهای روز انطباق پیدا کنیم.

محصص اضافه کرد: در فوتبال ما توان تکنیکی و دریبل زدن اهمیت زیادی دارد اما می بینیم که در حال تغییر هستیم و بازیکنانی مثل علی کریمی، خداداد عزیزی و مهدی ترابی کم داریم که این اصلا خوب نیست. فوتبال بازی تصمیمات درست و انتخاب های مناسب است. شما نمی توانید در سنین پایین از بازیکن انتظار داشته باشید تیکی تاکا بازی کند بلکه باید اجازه بدهید نبوغ خودشان را به نمایش بگذارند.

محمدی: حرکت هماهنگ و نظارت مستمر فوتبال پایه را به موفقیت می رساند

اکبر محمدی رئیس کمیته جوانان فدراسیون فوتبال هم در این نشست ضمن قدردانی از حمایت های دبیرکل فدراسیون، عنوان کرد: بر اساس ارزیابی پنل جوانان AFC، ما در جایگاه برنزی حوزه گرس روتز و توسعه فوتبال پایه قرار داریم. همچنین به خوبی می دانیم در این حوزه عنوان بهترین مربی به عربستان رسیده، بهترین آکادمی به چین و بهترین برنامه توسعه فوتبال پایه به تاجیکستان اختصاص پیدا کرده و اینها نشان می دهد باید برای پیشرفت در این بخش تلاش کنیم. در واقع باید خودمان را به کشورهای پیشرو برسانیم. جوانان کره و ژاپن به مراحل نهایی مسابقات جام جهانی جوانان می رسند و این نشان دهنده سختی کار تیم های ما در رقابت با چنین حریفانی است.

محمدی اضافه کرد: مسئله آموزش، استعدادیابی مناسب و برنامه ریزی هدفمند از اهمیت زیادی برخوردار است. همانطور که آقای نبی گفتند ما نقشه راه را در اختیار استان ها قرار می دهیم اما حرکت هماهنگ همچنین نظارت مستمر می تواند منجر به موفقیت این برنامه و در نهایت فوتبال پایه در کشور شود. استانداردسازی آکادمی ها و توسعه فوتبال پایه با استفاده از الگوهای موجودی اصلی ترین بخش اهدافی است که در یک نظام هماهنگ به نتیجه می رسد. جا دارد از زحمات اساتید ارزشمند خودم آقایان معینی و محصص تشکر کنم که زحمات زیادی در این بخش کشیده اند و ما هم باید به این مسیر ادامه بدهیم تا جایگاه حقیقی خودمان را در سطح فوتبال پایه همینطور گرس روتز آسیا به دست بیاوریم.

نکیسا: نتیجه گرایی به فوتبال پایه آسیب می زند

در ادامه نیما نکیسا مسئول گرس روتز فدراسیون فوتبال ضمن قدردانی از مسئولین برگزاری این نشست، تصریح کرد: پیش از هر چیز امیدوارم در این روزها مراقب سلامتی خود و اعضای خانواده همچنین شاگردان خودتان در فوتبال پایه باشید. به اعتقاد من لازم است ما نگاه متفاوتی به موضوع گرس روتز داشته باشیم. بسیار خوشحالم که در این حوزه با دوستان خوبی همچون آقایان محصص و محمدی همکاری می کنم چرا که در این مدت همواره حامی ما بوده اند. لازم است در این حوزه به فلسفه گرس روتز توجه کنیم. در این مقوله نتیجه گرایی اهمیتی ندارد و می تواند به فوتبال پایه آسیب بزند. باید به دنبال ایجاد فضای مناسب و با نشاطی باشیم که بازیکن با لذت و شادابی کار کند. باید به دنبال جلب مشارکت حداکثری در توسعه گرس روتز باشیم.

مسئول فوتبال پایه فدراسیون فوتبال گفت: حقیقت این است که در سال های اخیر کشورهایی مثل سنگاپور و فلسطین در این بخش عناوین برتر را از آن خود کرده اند و ما نتوانستیم به جایگاه حقیقی خودمان برسیم. برای گسترش و توسعه فعالیت ها همچنین اجرای برنامه ها به صورت هدفمند پیشنهاد من این است که هرکدام از استان ها نماینده تخصصی خودشان در این بخش را معرفی کنند و به صورت مستقیم از این طریق برنامه مورد نظر را در سراسر کشور به صورت هماهنگ اجرا کنیم. جا دارد از حمایت همه جانبه دبیرکل محترم فدراسیون آقای نبی هم تشر کنم که نگاه بسیار خوب و عمیقی به مسئله فوتبال پایه در بخش های مختلف دارند.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در این نشست همچنین خلیل موسوی مسئول کمیته جوانان هیات فوتبال استان خراسان رضوی و سید محمد حسینی مسئول کمیته جوانان هیات فوتبال استان کرمان هم دیدگاههای خود را پیرامون برنامه توسعه فوتبال پایه در استان ها بیان کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فوتبال ارزیابی عملکرد جوانان توسعه توسعه فوتبال پایه دبیرکل فدراسیون فدراسیون فوتبال کمیته جوانان داشته باشیم استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کریمی: منتظر صحبت ما هستند تا محروم کنند!
  • کریمی: فدراسیون باعث شد از کورس قهرمانی جا بمانیم
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه