Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@17:07:34 GMT

طرح جامع درمان اعتیاد در اصفهان تدوین شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۳۷۷۰

طرح جامع درمان اعتیاد در اصفهان تدوین شد

معاون پیشگیری بهزیستی استان اصفهان گفت: طرح جامع درمان اعتیاد در اصفهان با استفاده از همه طرح‌های اجرا شده طی ۲۰ سال اخیر و برطرف کردن نقاط ضعف آنها تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سمیه کریمی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در نشست خبری هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری در سه سطح اولیه ثانویه و ثالثیه تلاش می‌کند، در پیشگیری اولیه اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به مردم از اهمیت مهمی برخوردار است، در مرحله ثانویه تلاش می‌کنیم افراد معتاد را به سمت درمان ببریم و در سومین مرحله پیشگیری سعی بر کاهش آسیب افراد معتاد در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۵۵ مرکز سرپایی درمان اعتیاد در استان فعال است، افزود: این مراکز به دنبال درمان معتادان با دارو هستند همچنین ۸۷ مرکز اقامتی فعال در استان داریم که این مراکز به مدت ۲۱ روز مرحله سم زدایی را برای معتادان انجام می‌دهند که این درمان امکان تمدید سه دوره‌ای دارد.

معاون پیشگیری بهزیستی استان اصفهان با اشاره به افتتاح مرکز الگوی جامع درمان در سال گذشته گفت: در این برنامه نقاط ضعف هرکدام از الگوهای درمانی ۲۰ سال گذشته در موضوع اعتیاد پوشش داده شد، در این الگو همه روش‌ها تجمیع شد و زمان سم زدایی در این طرح به چهار ماه افزایش یافت.

وی افزود: از آنجا که این مدت برای درمان کامل معتادان کفایت نمی‌کند فعالیت‌های دیگری با عنوان "مدیریت مورد" برای توانمندسازی افراد در کنار این دوره قرار گرفت.

کریمی با اشاره به وجود دو مرکز توانمندسازی برای زنان و مردان در استان افزود: در مراکز دی آی سی یا گذری بسته‌های پیشگیری از آسیب‌های موادمخدر ارائه می‌شود تا ایمنی کامل برای معتادان ایجاد شود که این مراکز تا حد بسیاری از شیوع بیماری‌هایی مانند ایدز و هپاتیت در معتادان جلوگیری کرده است.

وی با اشاره به فعالیت دو موبایل سنتر افزود: تا اواخر سال سومین موبایل سنتر استان راه اندازی می‌شود که این موبایل سنترها در مناطق آسیب خیز و مناطق حاشیه‌ای اصفهان همچنین شهرهای شاهین شهر و برخوار را به صورت سیار به معتادان در پاتوق‌های اعتیاد خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

معاون پیشگیری بهزیستی استان اصفهان درخصوص توانمندسازی و اشتغال‌زایی برای معتادان اظهار کرد: وام‌های اشتغال خوبی به کارفرمایان و افراد بهبود یافته برای ایجاد اشتغال پرداخت می‌شود که در سال ۹۸، ۳۰۰ نفر از بهبودیافتگان توانستند وام خود اشتغالی از بهزیستی دریافت کنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا مبنی بر لزوم عزم دستگاه‌های همکار و مشارکت آنها در کاهش اعتیاد تصریح کرد: به دلیل موازی کاری مدل‌های مختلفی در درمان اعتیاد تست شد و علی رغم اینکه شعار پیشگیری از اعتیاد را زیاد می‌دهیم اما این موضوع به طور جدی عملیاتی نمی‌شود و در دستگاه‌های استان عزم پیشگیری کمتر است.

کریمی تصریح کرد: همواره در این سال‌ها اجازه دادیم مسائل به حد حاد برسد و بعد حرف از پیشگیری می‌زنیم و اگر در پیشگیری اولیه تلاش نکنیم در ادامه مسیر باید هزینه‌های سنگینی برای درمان اختصاص دهیم.

کد خبر 430433

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهزیستی اصفهان مبارزه با مواد مخدر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق درمان اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت

ایسنا/زنجان فرماندار زنجان گفت: با وجود خانه‌های بهداشت مجهز، می‌توانیم از تحمیل بسیاری از هزینه‌های جانبی به بیماران و نیز جامعه پیشگیری کنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری زنجان، پرویز خالقی به مناسبت هفته سلامت و در دیدار با کارکنان مرکز بهداشت شهرستان زنجان، عنوان کرد: همه‌ ما بایستی تلاش کنیم شعار پیشگیری بهتر از درمان را به منصه ظهور برسانیم، چرا که پیشگیری بسیار سهل‌تر و کم‌هزینه‌تر از درمان است. 

وی افزود: اگر بتوانیم امر پیشگیری را به خوبی مدیریت کنیم، درصد بالایی از بیماری‌ها و مشکلات بعدی دامن‌گیر افراد جامعه نخواهد شد.

خالقی با تأکید بر اهمیت تجهیز کردن خانه‌های بهداشت، افزود: اگر خانه‌های بهداشت مناطق کوچک و کمتر توسعه‌یافته نظیر روستاها مجهز و به‌روز باشند، شاهد کاهش مشکلات بهداشتی و درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خواهیم بود.

او گفت: این موضوع سبب رفع مشکلات بهداشتی و درمانی ساکنان این مناطق شده و موجبات آسودگی آنان را فراهم خواهد آورد و طبعاً با وجود خانه‌های بهداشت مجهز، می‌توانیم از تحمیل بسیاری از هزینه‌های جانبی به بیماران و نیز جامعه پیشگیری کنیم.

فرماندار شهرستان زنجان با اشاره به شأن و جایگاه والای فعالان حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد: حیطه‌ کاری بهداشت و درمان از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است. از آن‌جایی‌که این حوزه کاری با جان و حیات انسان‌ها در ارتباط است، فعالان حوزه بهداشت و درمان بایستی نهایت دقت و ظرافت را سرلوحه‌ کار خود قرار دهند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت