Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@00:28:24 GMT

ابتلای 27 نفر از کادر درمان گناباد به کرونا

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۳۸۷۳

ابتلای 27 نفر از کادر درمان گناباد به کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از ابتلای 27 نفر از کادر درمان و 31 دانشجو ن و تعدادی از مدیران شهرستان در روزهای اخیر به کرونا خبر داده و گفته است: تعیین کننده نهایی سیر بیماری، مردم و رفتارهای آنهاست.

به گزارش جماران، جواد باذلی با اعلام این خبر که زنگ خطر شیوع ویروس کرونا در گناباد و بجستان به صدا در آمده‌ است، گفت: با باز شدن اماکن عمومی و آغاز به کار بعضی مشاغل و از طرفی رعایت نکردن مسائل بهداشتی از جمله نزدن ماسک و رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی انتظار افزایش آمار مبتلایان را داشتیم که متاسفانه همین اتفاق نیز افتاد و این روزها گناباد و بجستان در وضعیت قرمز این بیماری قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیماریابی فعال را از دلایل دیگر افزایش آمار مبتلایان برشمرد و گفت: بخشی از افزایش آمار مبتلایان مربوط به بیماریابی فعال است و قبلا فقط افرادی که علامت‌دار بودند، تست می‌شدند اما در حال حاضر هر فردی که با یک بیمار مثبت در ارتباط بوده نیز تست می‌شود که این موضوع آمار موارد مثبت را بالا می‌برد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پاسخ به اینکه چه اقداماتی در رابطه با جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری اتخاذ شده است، اظهار کرد: خواستار برگشت بعضی محدودیت‌ها شدیم، اما ستاد مبارزه با کرونا نیز معذوریت‌ها و محدودیت‌هایی دارد و برای تصمیم‌گیری نیازمند ابلاغ در سطح کلان است. سعی کردیم در بسیاری از بخش‌ها نظارت‌های سختگیرانه‌تری نسبت به رعایت اصول بهداشتی اعمال کنیم، اما در نهایت آنچه تعیین کننده سیر نهایی بیماری است، مردم و رفتارهای مردم است.

علاوه‌بر اوج‌گیری مجدد بیماری کرونا موضوعی که این روزها بر سر زبان‌ها افتاده و نگرانی‌هایی نیز به دنبال داشته است، ابتلاء دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کرونا است که بر طبق آخرین آمار ارائه شده ۳۱ دانشجو تا کنون به این بیماری مبتلا شده‌اند که در این خصوص رئیس دانشگاه علوم پزشکی این چنین توضیح داد: با توجه به دستورالعملی که نسبت به بازگشایی دانشگاه‌ها در کل کشور داشتیم فقط کلاس‌های عملی و کارورزی دانشگاه بازگشایی شد.

وی ادامه داد: با وجود رعایت تمام اصول بهداشتی از طرف دانشگاه از جمله رعایت تعداد ظرفیت محدود در خوابگاه‌ها، رعایت فاصله استاندارد در سلف‌ سرویس و... با توجه به اینکه دانشجویانی از سراسر کشور داریم و همچنین افزایش مراودات و رعایت نکردن مسائل بهداشتی، باعث ابتلاء دانشجویان به کرونا شد که اقدامات لازم نسبت به قرنطینه این دانشجویان انجام شده و حال عمومی تمامی مبتلایان خوب است.

اخبار مرتبط نامگذاری میدانی به نام «مدافعان سلامت» جذب 4500 نیروی پرستار در دوران کرونا/ آمار شهدای مدافع سلامت ابتلای ۱۰ درصد از پرسنل بیمارستان مسیج دانشوری به کرونا

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا مدافعان سلامت ابتلای کادر درمان به ویروس کرونا ابتلای کادر درمان به کرونا سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است