Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مجتمع فولاد صنعت بناب ، در سالی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید مزین گردیده است، با همت و تلاش مدیریت و پرسنل متخصص و متعهد دو رکورد جدید تولید ماهیانه در مجتمع فولاد صنعت بناب در واحد های فولادسازی و مجموع ذوب و نورد به ثبت رسید.  تولید ماهیانه در ذوب شاهین به میزان 22373 تن درخرداد ماه سال 99که از زمان راه اندازی و بهره برداری بی سابقه بوده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  واحد فولادسازی شاهین با یک کوره قوس 50 تنی و واحد فولادسازی شهریار که با پنج ست کوره القائی 20 تنی در حال فعالیت است  در مجموع  دو واحد فولادسازی به میزان 35903 تن شمش تولید شده که رکورد قبلی تولید ماهیانه در ذوب شاهین 20422 تن و جمع خطوط ذوب 33534 تن بوده است.  همچنین در مجموع تولید ذوب و نورد  به میزان 76068 تن تولید انواع محصولات فولادی  در خرداد ماه ۱۳۹۹ صورت گرفته که بالاترین میزان تولید قبلی 65848 تن در آبان ماه سال 91 بوده است  که در سال جهش تولید تحقق عملی این شعار را در پی داشته است . مجتمع فولاد صنعت بناب در هفته های اخیر با اصلاح فرآیندهای تامین مواد اولیه و فرآیند تولید ، توانسته است تولید را افزایش داده و جهش تولید را تجربه کند که با وجود این افزایش، فرآیند تحویل محصولات تولیدی به مشتریان نیز تسهیل گردیده که رضایتمندی ایشان را در بر داشته است . شایان ذکر است که مجتمع فولاد صنعت بناب با برخورداری از دو واحد ذوب و ریخته گری و خطوط متعدد نورد و نیروی جوان ، متخصص و متعهد این مجتمع محصولات تولید خود را در قالب سبد کامل و با کیفیت بالا تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می کند که در ادامه ی زنجیره فولادی شکل گرفته در هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان نقش بسزائی را در میان تولید کنندگان فولاد کشور ایفا می کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنایع و معادن صنعت فولاد شهریار ریخته گری مجتمع فولاد صنعت بناب تولید ماهیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۴۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاهمیرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاهمیرزایی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد