Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@17:23:45 GMT

رتبه اول کشت خربزه در تربت جام

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۴۹۲۷

رتبه اول کشت خربزه در تربت جام

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی ممیزی مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: سطح زیر کشت خربزه در تربت‌جام امسال نسبت به پهنه کشت پارسال به میزان ۱۵۰ هکتار کمتر شده است.

او  متوسط برداشت خربزه از هر هکتار مزارع تربت‌جام را ۲۰ تن اعلام و افزود:  امسال افزون بر ۲۳۷ هزار تن خربزه از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر جهاد کشاورزی تربت جام  ادامه داد: با توجه به کمبود منابع آبی و اُفت سفره‌های آب زیر زمینی در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد مزارع این محصول در تربت جام به روش‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

ممیزی همچنین به کشت ۹۰ درصدی محصول خربزه به روش مالچ پلاستیکی در تربت‌جام اشاره و بیان کرد: بیش از ۳۵ درصد از مزارع خربزه تربت جام به روش نشایی کشت می‌شود و امسال بیش از پنج میلیون و ۱۵۰ هزار عدد نشای خربزه در گلخانه‌های این شهرستان تولید شد.

او  با بیان این که همه ساله برداشت این محصول در تیر ماه آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ماه ادامه داردتصریح کرد: امسال در سطح ۲۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع کاشت این محصول بیش از ۲ مرحله در طول فصل کاشت و برداشت مبارزه با آفات و بیماری‌ها انجام شده است.

مدیر جهادکشاورزی تربت‌جام تاکید کرد: ۷۰۰ خانوار بهره‌بردار بخش کشاورزی تربت‌جام دست‌اندرکار کاشت و برداشت محصول خربزه با رقم عمده "خاتونی" در این شهرستان هستند.

ممیزی اظهار کرد: از زمان فصل کاشت تا برداشت این محصول در هر هکتار ۶۰ نفر  روز مشغول به کار می‌شوند و حجم بالای کاشت این محصول در کشتزار‌های مناطق پایین جام این شهرستان است.
انتهای پیام//س.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی روش نوین آبیاری کشت خربزه در تربت جام تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۴۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان‌شهر شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور اظهار کرد: از صبح سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت عملیات امحای مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان‌شهر شیراز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کار قلع‌وقمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با به‌کارگیری قریب به ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، افزود: پیش‌بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، تصریح کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی، خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی هم‌گام با دیگر نهاد های ذی‌مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده‌گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

وی ضمن اطمینان خاطر به مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت خاطرنشان کرد: صیانت از تولید محصول سالم امری فرادستگاهی است که نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است.

کد خبر 749321

دیگر خبرها

  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع  گيلانغرب
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه