Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان بناب با اشاره به صادرات 65 میلیون دلاری محصولات از این شهرستان در سه ماهه گذشته امسال از افزایش 31 درصدی صادرات از این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبرداد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، امین رفیعی امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب اظهار داشت: خروجی این جلسات و نشست ها را باید واحدهای تولیدی و صنعتی در توسعه فعالیت های تولیدی و ارتقای جایگاه خود در چرخه اقتصاد منطقه مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای رونق تولید و اشتغال شهرستان بسترسازی و زیرسازی های مناسبی انجام شده است؛ یادآور شد: در سال های اخیر مهم ترین مشکل برای سرمایه گذاران نبود زمین بود که بعد از سال ها توسعه 100 هکتاری شهرک صنعتی بناب فراهم شد و این زمین ها آماده واگذاری به متقاضیان است.

رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب تصریح کرد: علاوه بر آن توسعه 200 هکتاری دیگری را برای توسعه شهرک صنعتی بناب آغاز کرده ایم که به زودی مشکل آن نیز حل خواهد شد.

رفیعی همچنین از آغاز مرحله واگذاری زمین به متقاضیان در شهرک گلخانه ای به مساحت 30 هکتار خبرداد و گفت: مد نظر داریم با راه اندازی شهرک دامپروری در اراضی روستای حاجی مصیب نسبت به جمع آوری دام ها از سطح شهر و انتقال آن ها به شهرک دامپروری اقدام کنیم.

وی اظهار کرد: اگر بتوانیم روند پیچیده اداری سرمایه گذاری در حوزه های مختلف اقتصادی را به نفع تولید کننده تغییر دهیم آن زمان است که می توان به بهبود فعالیت های صنعتی، تولیدی و اقتصادی خوشبین بود و در اصل زمینه را برای رونق تولید فراهم کرد.

فرماندار بناب تأکید کرد: دستگاه های اجرایی موظفند تا روند فرآیند صدور مجوزات و ارائه تسهیلات به تولید کنندگان را به کمترین زمان ممکن برسانند.

رفیعی خاطرنشان کرد: کشور در شرایط سختی از مواجهه با تحریم های ناجوانمردانه دشمنان نظام قرار گرفته است و از طرف دیگر نیز بحث ویروس کرونا شرایط را سخت تر کرده است ولی علیرغم این مشکلات اکثریت واحدهای تولیدی در این شهرستان به فعالیت خود ادامه می دهند.

وی در ادامه با اشاره به صادرات 65 میلیون دلاری محصولات از شهرستان بناب در 3 ماهه گذشته سال از افزایش 31 درصدی صادرات از این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبرداد و گفت: مسئولین باید به بحث تولید، صادرات و اشتغال نگاه ویژه ای داشته باشند و  برای عبور از وضعیت فعلی باید افزایش تولید، صادرات و اشتغال جزو اولویت مسئولین باشد و بسترسازی که توسط دولت انجام شده است، از این ظرفیت باید برای افزایش تولید و اشتغال بهره برداری کرد.

این گزارش حاکی است، در ادامه این جلسه تعدادی از صاحبان واحدهای تولیدی دعوت شده به کارگروه هریک به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند که در پایان پس از بحث و بررسی تصمیماتی اتخاذ شد.

انتهای پیام/60004

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات سرمایه گذاری شهرک صنعتی شهرستان بناب فرماندار شهرستان بناب امین رفیعی خبرگزاری فارس فارس تبریز شهرک گلخانه ای بناب شهرستان بناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۵۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • رهاسازی آب از سد علویان به زمین‌های زراعی شهرستان‌های مراغه و بناب
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • واگذاری ۴۵۶۶ سند شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در سمنان