Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور خطاب به صادرکنندگان گفت: ارز به دولت تعلق داشته و باید صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را سرموقع بازگرداند. دولت اجازه نمی‌دهد عده‌ای بخواهند از شرایط به وجود آمده سوء‌استفاده کنند.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه امروز هیئت دولت با بیان اینکه مشکلات پیچیده امروز به خاطر کرونا و تحریم‌های ظالمانه آمریکاست، اظهار کرد: کشوری که با این دو مشکل بزرگ و طاقت‌فرسا مواجه است، مشکلاتی هم خواهد داشت، ولی همه باید به خوبی تحلیل کنیم که ریشه مشکلات از کجاست و با کمک هم راه‌حل ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما اگر دولت جدیدی بودیم می‌شد خیلی حرفا را زد ولی ما همان دولتی هستیم که بیشترین رشد اقتصادی دنیا را در سال ۱۳۹۵ داشت، همان دولتی هستیم که تورم را در سال‌های ۱۳۹۴ - ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ تک رقمی کرد و تراز صادرات و واردات ما مثبت و صادرات غیرنفتی بیشتر از واردات بود، اما این فشاری که وارد می‌شود، فشار عادی نیست بلکه می‌خواهند دولت را بشکنند و ملت را به زانو درآورند ولی ملت کار بزرگی کردند.

روحانی اضافه کرد: در شش ماهه اخیر در میان مسئولان عالی‌رتبه اجرایی کشور روز استراحتی ندیدم، همه شبانه روز تلاش می‌کنند و تعطیلی و جمعه نمی‌شناسند. دولت تا دقیقه و ثانیه آخر با همان روحیه ساعت اول، کار خود را انجام داده و پای کار خواهد بود و تلاش و فداکاری می‌کند. این افتخار ماست که برای این ملت بزرگ کار و نوکری کرده و گرهی باز کنیم، اما با این حال می‌دانیم مردم با مشکلاتی روبه‌رو بوده و قیمت کالا در نوسان است و تغییر قیمت ارز، خودرو یا لوازم خانگی مردم را آزار می‌دهد.

رییس جمهور تاکید کرد: با این حال ما قدرت عبور از مشکلات سخت را داریم. شرایط ما در اسفندماه و فروردین‌ماه بسیار سخت بود؛ زیرا صادرات قطع شده بود، مرزها بسته و واردات دچار مشکل بود. اما شرایط اردیبهشت‌ ماه و خرداد ماه خیلی بهتر شد. شرایط ارزی و صادرات و واردات قابل ملاحظه با فروردین‌ماه و اردیبهشت‌ماه نیست، اما فشاری که امروز وارد می‌شود مربوط به دو ماه ابتدای سال است در حال حاضر به تدریج گشایش‌ها در حال انجام است ولی آثار مشکلات دو ماه اول سال وجود دارد با این حال شرایط به تدریج به سمت بهتر شدن می‌رود و ما می‌توانیم مشکلات را مهار کنیم. بانک مرکزی می‌تواند مشکل ارز را حل کند. آمار خردادماه خیلی متفاوت با اردیبهشت‌ماه است البته تبلیغات روانی دشمن هم نقش داشته است.

روحانی با بیان این‌که صادرکنندگان باید میزان صادرات خود را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: دولت به صادرکنندگان کمک می‌کند و در اردیبهشت‌ماه و خردادماه هم کالا بیشتر صادر شده است. صادرکننده هم باید بداند که ارز مال دولت است کالایی که تولید می‌شود به دست مهندسین و کارگران نیست که در مدارس و دانشگاه‌ها آموزش دیده‌اند. انرژی از طریق یارانه به تولیدکننده داده شده است. کارگران با یارانه دولت کمک شده‌اند، بنابراین بخش بزرگی از بار تولید بر دوش دولت است. فتوای امام خمینی (ره) این بود که ارز مال دولت است و قیمت آن باید توسط دولت مشخص شود.

وی خاطرنشان کرد: صادرکنندگان موظف هستند ارز را برگردانند. ما اجازه نمی‌دهیم عده‌ای بخواهند از این شرایط سوء‌استفاده کنند. اگر کسی بخواهد سوء‌استفاده کند بانک مرکزی و قوه قضاییه وارد عمل می‌شوند. کسانی که صادرات غیرنفتی انجام می‌دهند در خط جهاد هستند، اما ممکن است اجر مجاهده آنها با برخی اعمال ضایع شود. ارز باید سر موقع باز گردد. اگر ارز گردانده شود مشکل ارزی نخواهیم داشت. تا آخر سال ۴۱ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی خواهیم داشت و ارز کالاهای اساسی را تامین می‌کنیم و مردم بدانند که دولت مصمم است کنترل‌های لازم را انجام دهد.

ادامه دارد ...

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صادرکنندگان نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است

مسعود امرالهی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم، گفت: با توجه به تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، هیچ گونه افزایش قیمتی در حبوبات و دیگر کالاها نداریم.

به گفته او، با توجه به آنکه هیچ تغییر قیمتی در گروه کالایی صورت نگرفته است، از این رو مغازه داران موظف به رعایت هستند، در غیراین صورت با گرانفروشی برخورد می شود.

امرالهی ادامه داد: وظیفه نظارت بر خرده فروشی ها با سازمان حمایت است که بازرسان این سازمان با خرده فروشان متخلف باید برخورد کنند و چنانچه پس از بررسی واحد صنفی متوجه شدند که گرانی مربوط به حلقه تامین است، موظف به دریافت فاکتور و ارائه به بازرسان وزارت جهاد هستند تا برخوردهای لازم با شرکت تولیدکننده، تامین کننده و واردکننده در این خصوص صورت بگیرد.

مدیرکل بازرسی وزارت جهاد با بیان اینکه هیچ گونه تغییر قیمتی در کالاهای اساسی نداریم، افزود: بازرسان سازمان حمایت و اتاق اصناف موظف به برخورد با گرانفروشی و تخلف در  حوزه خرده فروشی ها هستند و در صورت تخلف در حوزه تامین باید موضوع را به مجموعه ما و جهاد استان ها اعلام کنند تا برخورد لازم صورت بگیرد.

او با بیان اینکه هیچ گونه کمبودی در عرضه شکر، حبوبات و دیگر کالاهای اساسی سبد خانوار نداریم، گفت: با توجه به تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و اعلام معاون اول رئیس جمهور مبنی بر ثابت ماندن ارزش افزوده یک درصدی کالاهای اساسی هرگونه افزایش قیمت شکر و حبوبات به بهانه های مختلف تخلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • دستور امام جمعه تهران به وزیر کار دولت رئیسی /نیروهای مسلح اجازه کمترین تعرض به کشور را نمی دهند
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد