Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبارزه اعضای ستاد مقابله با کرونا در تهران با ویروس کرونا همچنان ادامه دارد. منحنی آمار مبتلایان به کرونا پس‌از دو ماه حالا شیب تندتری به‌خود گرفته است و اعضای این ستاد عدم رعایت پوشش حفاظتی از سوی مردم را عامل اصلی افزایش تعداد مبتلایان به کویید19 می‌دانند. دیروز فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران از فعال شدن مجدد 4 هزار تخت نقاهتگاهی در تهران خبرداد این در حالی است که طی هفته‌های گذشته اخبار منتشره حکایت از افزایش تعداد موارد ابتلا به کرونا در تهران داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






معاون برنامه‌ریزی ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونابه «ایران» می‌گوید: روند صعودی آمار قربانیان کرونا که از 11 فروردین به کمترین میزانش رسیده بود، بار دیگر اوج گرفته و چند روزی است که آمارها در تهران دوباره بالا رفته است و هنوز مبارزه سنگینی با این ویروس در پیش رو داریم. دکتر علی ماهر اظهارات فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران مبنی بر دایر شدن 4 هزار تخت نقاهتگاهی را آژیر خطری برای افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در تهران می‌خواند و می‌افزاید: ما هنوز مشکل کمبود تخت برای بستری بیماران کووید19 نداریم چرا که با یک شیب مشخصی تعداد موارد بستری زیاد می‌شود و تمهیدات لازم برای بیماران کرونایی جدید در نظر گرفته‌ایم.  او در همین زمینه می‌افزاید: بیمارستان‌های جنرال در یک ماه گذشته که یک به یک از بیماران کرونایی خالی شده بود در حال حاضر مجدداً بیماران کرونایی را بستری می‌کنند و تقریباً در سطح استان تهران هیچ بیمارستان دولتی جنرالی نیست که بیمار کرونایی نداشته باشد.
دکتر ماهر این را هم می‌گوید که بررسی‌های ستاد کرونا در تهران نشان می‌دهد عمده همه‌گیری ویروس کرونا که در چند روز اخیر اتفاق افتاده ناشی از تجمعات غیر ضروری از جمله شرکت در مراسم ختم و عروسی‌ها و میهمانی‌های خانوادگی بوده است. این در حالی است که حفظ فاصله 2 متری، استفاده از ماسک و شست و شوی مداوم دست تا حدود 11 درصد کاهش یافته و به این دلیل بار بیماری افزایش پیدا کرده است. به‌گفته او، اگرچه علت افزایش شیب منحنی در تهران چند وجهی است اما یک دلیل منحصر به فرد از جمله بازگشایی‌ها و عدم رعایت پوشش حفاظتی و پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم عمده‌ترین دلیل افزایش تعداد مرگ و میر و مبتلایان است. او استقبال بیماران از نقاهتگاه‌هایی که در بحران کرونا دایر شده‌اند را چندان خوب ارزیابی نمی‌کند و می‌گوید: نقاهتگاه «ایران مال» با 200 تخت بستری و نقاهتگاه مربوط به بیمارستان بقیه‌الله سپاه پاسداران بیشترین اشغال تخت را داشتند و اشغال تخت در مابقی نقاهتگاه‌ها کمتر بود.
به‌گفته دکتر ماهر، سازمان بسیج جامعه پزشکی مسئولیت رسیدگی به بیماران بستری در نقاهتگاه‌ها را بر عهده دارد و پرستاران و پزشکان داوطلب بعد از ثبت‌نام از سوی این سازمان در نقاهتگاه‌ها از بیماران مراقبت می‌کنند.
معاون برنامه‌ریزی ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونادرباره اقدامات پیشگیرانه ستاد برای کاهش موارد ابتلا به بیماری کووید19 در تهران می‌گوید: ما 120 پروتکل بهداشتی برای شهر تهران و مشاغل و اصناف مختلف نوشته و ابلاغ کرده‌ایم، بازرسان بهداشت به‌طور دائم از اصناف بازرسی می‌کنند، علاوه بر این مراکز خدمات سرپایی 16 و 24 ساعته در تهران به‌طور مداوم افراد را پذیرش می‌کنند و تعداد آزمایش‌های مربوط به کرونا روزانه افزایش چشمگیری داشته است. با وجود این همه این اقدامات زمانی پاسخ می‌دهد که همه مردم این دغدغه را داشته باشند نمی‌توان انتظار داشت سیستم کارش را درست انجام دهد اما مردم رفتار معمول داشته باشند.
تأیید درخواست ۷ استان برای بازگشت محدودیت‌ها
 معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه استفاده از ماسک در اجتماعات، مکان‌های سرپوشیده و وسایل حمل و نقل عمومی در کشورها در حال اجباری شدن است، گفت: لازم است که استفاده از ماسک اجباری شود. من اعتقادم بر آن است که با تکیه و همکاری مردم اگر از ماسک استفاده شود، بویژه در مکان‌های سربسته و تجمعات، می‌توانیم خطر انتقال بیماری را بسیار کاهش دهیم.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در نشستی ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران گفت: باید با فردی که پروتکل بهداشتی را رعایت نمی‌کند برخورد شود. اما این توصیه اخلاقی هم تا جایی جواب می‌دهد و بعد از آن باید به سمت اعمال قانون حرکت کرد.
وی افزود: در مورد اینکه چند درصد کشور درگیر کرونا شده است نمی‌توان یک آمار کلی کشوری اعلام کرد، چون استان به استان فرق می‌کند. در برخی استان‌ها ۴ درصد یا ۵ درصد میزان درگیری با کرونا بوده است، برخی ۱۰ تا ۱۲ درصد، در استان تهران نیز بر اساس بررسی‌های صورت گرفته کمتر از ۲۰ درصد افراد درگیری بیماری شده‌اند. قم و گیلان بالای ۴۰ درصد درگیر شده‌اند. اگر قرار باشد به‌ایمنی جمعی برسیم باید بالای ۶۵ درصد درگیری به کرونا اتفاق افتاده باشد.
وی درخصوص احتمال بازگشت محدودیت‌ها، افزود: شنبه هفته جاری تصمیم خوبی در ستاد ملی کرونا گرفته شد. بر اساس آن به استان‌هایی که در شیوع بالای کرونا هستند، اختیار داده شد که بتوانند، تعطیلی داشته باشند. این تصمیم یک نقطه عطف در مدیریت کرونا در ایران است. شش یا هفت استان درخواست مدیریت کرونا و اجازه تعطیلی و بازگشت محدودیت داشتند. وزارت بهداشت این درخواست را تأیید کرد و قرار شد دیشب به وزارت کشور ابلاغ و بسته شدن اماکن عمومی در این استان‌ها اعمال شود. این اقدام نوعی تعطیلی و اعمال محدودیت موقت است. اجرای دستورالعمل فاصله‌گذاری و اعمال محدودیت‌ها نوعی فاصله‌گذاری پویا است که جلوی شیوع ناگهانی کرونا را می‌گیرد. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه ما در این مرحله از کار باید جدی برخورد کنیم، ادامه داد: ۲۴۷ هزار واحد صنعتی و صنفی متخلف را پس از بازگشایی‌ها پلمب کردیم؛ چرا که پروتکل‌های بهداشتی را اجرایی نکرده بودند و این آمار در حال افزایش است. افزون بر این مردم هم باید بر واحدهای صنفی نظارت و تخلف‌ها را گزارش کنند.



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیماران کرونایی کرونا در تهران افزایش تعداد نقاهتگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

کمتر کسی می‌داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده‌ی خالی خورده شوند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه ابتدا از مواد غذایی‌ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن‌ها با معده‌ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی‌ای را معرفی خواهیم کرد که می‌توان آن‌ها را با معده خالی خورد.

مواد غذایی که نباید آن‌ها را با معده خالی خورد ۱- شیرینی‌های درست شده با خمیر پای و خمیر هزارلا

مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره‌ی معده می‌شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.

۲- شیرینی و شکلات

خوردن مواد غذایی قندی باعث بالا رفتن سطح انسولین در بدن می‌شود، امری که فشار زیادی به پانکراس که هنگام صبح تازه بیدار و فعال شده، وارد می‌کند. این امر می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت شود.

۳- ماست و دیگر محصولات لبنی تخمیری

اگر با شکم خالی ماست بخورید، اسید معده باکتری‌های مفید لاکتیک اسید درون ماست را از میان می‌برد؛ بنابراین خوردن ماست با معده‌ی خالی فایده‌ای برای بدن ندارند.

۴- گلابی

فیبر خام درون گلابی می‌تواند به غشای مخاطی ظریفی معده‌ی خالی صدمه بزند.

۵- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی تانیک اسید است که اسیدیته‌ی معده را افزایش می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به زخم معده شود.

۶- خیار و دیگر سبزیجات سبز رنگ

سبزیجات خام مملوء از اسید‌های آمینه هستند. با این حال، اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده، نفخ و شکم درد شوند.

۷- موز

اگر با معده‌ی خالی موز بخورید این کار باعث افزایش شدید میزان منیزیم موجود در خون می‌شود. این امر می‌تواند به قلب صدمه بزند.

۸- ادویه جات

غذا‌های تند می‌توانند باعث تحریک شدن غشای مخاطی معده و وارد شدن صدمه به آن شوند و میزان تولید اسید معده را افزایش دهند، مسأله‌ای که عامل بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش است.

۹- نوشیدنی‌های گازدار سرد

مصرف نوشیدنی‌های گازدار در زمان صبح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به غشای مخاطی معده شود و خونرسانی به معده را کاهش دهد. درنتیجه، مواد غذایی با سرعت کمتری هضم خواهند شد.

۱۰- مرکبات

مرکبات سرشار از اسید میوه هستند. این میوه‌ها اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده شوند و همینطور ریسک گاستریت یا همان التهاب معده و حتی زخم معده را افزایش دهند.

مواد غذایی که می‌توانید آن‌ها را با معده خالی بخورید ۱- جو دو سر

جو دو سر یک لایه‌ی محافظ به دور جداره‌ی معده ایجاد می‌کند که جلوی آسیب رساندن اسید معده به دیواره‌های این اندام را می‌گیرند. جو دو سر همچنین حاوی فیبر محلول در آب است که برای کاهش سطح کلسترول مفید است.

۲- گندم سیاه

گندم سیاه دستگاه گوارش را با ملایمت تحریک می‌کند. این ماده غذایی منبع بسیار خوبی نیز برای پروتئین، آهن و ویتامین است.

۳- فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت به از میان رفتن سموم و فلزات سنگین از سیستم بدن کمک می‌کند و به جمعیت میکروفلور دستگاه گوارش (میکروب‌های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند) تعادل می‌بخشد و سیری طولانی مدتی نیز ایجاد می‌کند.

۴- جوانه گندم

۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم نزدیک به ۱۵ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین E و ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به فولیک اسید را تأمین می‌کند. این ماده غذایی همچنین به دستگاه گوارش می‌کند عملکرد درستی داشته باشد.

۵- تخم مرغ

پژوهش‌ها نشان داده مصرف تخم مرغ برای صبحانه می‌تواند میزان کالری دریافتی روزانه را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

۶- هندوانه

خوردن هندوانه با معده‌ی خالی، بدن را از مقدار مناسبی آب برخوردار می‌کند. به علاوه، هندوانه به دلیل داشتن لیکوپین فراوان برای سلامت چشم‌ها و قلب هم مفید است.

۷- بلوبری

پژوهش‌ها می‌گوید مصرف منظم بلوبری باعث بهبود حافظه و تنظیم فشار خون و سرعت سوخت و ساز بدن می‌شود، به ویژه اگر برای صبحانه مصرف شود.

۸- نان غلات کامل بدون خمیرمایه

کربوهیدرات و دیگر مواد مغذی موجود در این نوع نان‌ها برای بدن ضروری هستند. بهترین زمان برای مصرف این نوع نان صبح زود است.

۹- آجیل

آجیل اگر برای صبحانه مصرف شود باعث بهبود سلامت گوارشی می‌شود و سطح pH درون معده را متعادل می‌کند.

۱۰- عسل

عسل به بیدار و فعال شدن بدن در زمان صبح کمک می‌کند و به سیستم بدن قدرت و انرژی می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین فعالیت مغزی را بهبود می‌بخشد و میزان تولید هورمون شادی بخش ِ سروتونین را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان