Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: مدیا وار (Media War) از جمله کاربردی‎ترین ابزار فشار در عرصه بین الملل است که سابقه استفاده از آن به دوران جنگ سرد و تنازع کشور‌های بلوک غرب علیه اتحاد جماهیر شوروی باز می‌گردد. با رخداد انقلاب اسلامی و انحلال شوروی سابق در اواخر قرن بیستم، این شگرد امتحان پس داده، اینبار علیه نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران امتحان شد که رهبر فرزانه انقلاب عمدتاً از آن با مسمای «جنگ نرم» نام می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر طبق آمار رسمی، وجود بیش از ۳۰۰ شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان اپوزیسیون که عمدتاً از سوی کشور‌های غربی و حتی شیخ نشین‌های حاشیه خلیج فارس پشتیبانی مالی می‌شوند، نشان از تمرکز بیش از پیش دشمنان و ضدانقلاب خارج‎نشین، برای اقدام علیه منافع و امنیت ملی ایران اسلامی دارد. از آنجا که قدم نخست در مواجهه با هر خصمی، شناخت دقیق از او یا به عبارت بهتر «دشمن‎شناسی» است، قصد داریم تا سلسله نوشتار‌هایی تحت عنوان «راپورتچی صراط» به معرفی عناصر وطن‎فروش و مزدور شاغل در شبکه‌های اپوزیسیون فارسی زبان پرداخته و وجوه آشکار و پنهان زندگی این خائنان خودفروخته را مرور کنیم:

* معصومه علی‌نژاد قمی معروف به «مسیح علی‌نژاد» در بیستم شهریور ماه، سال ۱۳۵۵ در قمی‌کلای بابل متولد شد. فرزند پنجم خانواده است و دو برادر و دو خواهر دیگر دارد. پدرش کشاورز و دستفروش و مادرش خیاط بوده است. علی‌نژاد دو بار ازدواج کرده است که از ازدواج اولش فرزند پسری به نام پویان دارد. او برای دومین مرتبه در سپتامبر سال ۲۰۱۴ با کامبیز فروهر خبرنگار ارشد بلومبرگ ازدواج کرد و در حال حاضر ساکن نیویورک است.
علی نژاد خبرنگاری را از سال ۱۳۷۸ با روزنامه‌ی «همبستگی» آغاز کرد و بعد از آن خبرنگار پارلمانی خبرگزاری «ایلنا» در مجلس ششم بود. او همچنین در روزنامه‌های شرق، بهار، هم‌میهن و اعتماد ملی هم فعالیت داشته است. علی‌نژاد در مجلس شورای اسلامی ششم و هفتم خبرنگار پارلمانی بود.
او در سال ۱۳۸۸ به بهانه ادامه تحصیل راهی انگلستان شد و در آنجا با گروه‌های مختلفی آشنا شد و دیگر به ایران بازنگشت. در تابستان ۱۳۸۸، علی‌نژاد مدتی را در ایالات متحده آمریکا به سر برد و تلاش کرد با باراک اوباما مصاحبه کند، ولی با وجودی که ویزای آمریکا به منظور مصاحبه با اوباما به او داده شده بود، تا زمان پایان مهلت ویزایش، موافقت دولت آمریکا با درخواست مصاحبه نهایی نشد و علی‌نژاد به انگلستان برگشت. وی از دانشگاه Oxford Brookes مدرک رسانه و ارتباطات را دریافت نموده است.
در مدت حضور در آمریکا، علی‌نژاد در چند جا در جمع ایرانیان معترض حاضر شد و از جمله در روز ۲۵ ژوئیه ۲۰۰۹ در سانفرانسیسکو سخنرانی کرد و از جمله خطاب به حاکمیت ایران گفت «سی سال ما لرزیدیم، اینک شما بلرزید». او در ۲۹ اوت ۲۰۰۹ نیز مصاحبه‌ای با صدای آمریکا انجام داد که به همراه قطعاتی از کار‌های ویدیویی علی‌نژاد با عنوان «یک توفان هوای تازه» پخش شد.
مسیح علی‌نژاد در اردیبهشت ۱۳۹۳ صفحه آزادی یواشکی زنان در ایران را در فیس‌بوک راه‌اندازی کرد که در آن زنان ایرانی عکس‌هایی از خودشان را منتشر کرده و درباره‌ی تجربه‌هایشان از نبود آزادی پوشش برای زنان ایرانی و آرزو‌ها و خواسته‌هایشان در این مورد حرف می‌زنند. نامبرده از ابتدای سال ۱۳۹۶ نیز کمپینی با عنوان «چهارشنبه‌های سفید» راه اندازی کرد که زنان با پوشش سفید در معابر حاضر شوند و با اینکار به حجاب اجباری اعتراض نمایند. این درحالیست که برای پیش بردن چنین پروژه هایی، مطابق اطلاعات منتشر شده در سایت insidegov.com مسیح علی‌نژاد بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ سه قرارداد چندصد هزار دلاری با «شورای مدیران خبررسانی» (مشهور به «BBG») وابسته به دولت آمریکا منعقد کرده است. نامبرده همکاری‌های بسیاری با شبکه‌های ضدانقلاب همچون ایران اینترنشنال و من و تو در لندن دارد و برنامه هفتگی تبلت را نیز برای صدای آمریکا اجرا می‌کند.
گفته می‌شود نامبرده در سال ۲۰۱۴ در لندن پس از مصرف قرص‌های روانگردان مورد تجاوز گروهی سه مرد قرار گرفته به نحوی که پسرش «پویان» نیز شاهد تعرض به مادرش بوده است!

+ در جمع بندی نهایی و تحلیل کلی از وی می‌توان گفت، به جهت تحمل حقارت‌های متعدد و ناکامی‌های بسیار در دوران زندگی در ایران، از شمایل ظاهری و عقلی یک انسان سالم برخوردار نیست! در عین حال بسیار خودشیفته است و سعی در عرضه خود بعنوان نفر اول رسانه‌ای به هر قیمت دارد. این روحیه خودشیفتگی، اما چه در زمان حضورش در ایران –از فعالیت‌های غیرعقلانی و شاذ در هنگام حضور در مجلس بعنوان خبرنگار گرفته تا آوازه‎خوانی در پیشگاه سید محمد خاتمی- و چه در زمان فرار از کشور، بطور کامل مشهود می‌باشد.
در عین حال زیاده طلبی او موجبات اعتراض بسیاری از همقطاران اپوزیسیون او را فراهم نموده بنحوی که هر ایده جدید علیه جمهوری اسلامی را حاصل فکر و استعداد خود می‌داند! بعنوان نمونه اگرچه هشتگ «برقص تا برقصیم» پس از دستگیری «مائده هژبری» در توئیتر علیه نظام، ترند شد، اما چند روز بعد مسیح علی نژاد، با انتشار مطلبی با همین هشتگ، خود را مبدع آن دانست و وقتی با اعتراضات بسیار مواجه شد، ادعای خود را پس گرفت و آن مطلب را حذف نمود!
در اوایل حضورش در خارج از کشور، سعی داشت با ساخت مستند‌هایی نظیر «۸۸» برای شبکه من و تو و فعالیت‌های سیاسی از این دست، نامی برای خود در عرصه سیاسی علیه جمهوری اسلامی دست و پا کند؛ اما ضعف شدید این تحرکات و عدم همراهی مخاطبان با این نوع برنامه سازی موجب شد تا نامبرده تغییر رویکرد داده و با سرمایه گذاری بر حوزه زنان و مقولات فرهنگی، شانس خود را در این زمینه امتحان کند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مسیح علی نژاد علی نژاد صدای آمریکا چهارشنبه های سفید حجاب اجباری اینترنشنال من و تو صراط نیوز مسیح علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟

آفتاب‌‌نیوز :

اعتراضات دانشجویی در ایالات متحده نسبت به جنگ در غزه طی هفته گذشته به نحوی تشدید شده و گسترش یافته است که گزارش‌ها از برپایی تحصن‌هایی در همین ارتباط در چندین دانشگاه از جمله کلمبیا، ییل و نیویورک حکایت دارد.

رویترز در گزارشی تفصیلی که به این موضوع اختصاص یافته همچین آورده است که پلیس برای دستگیری و بازداشت معترضان به محوطه چندین دانشگاه فراخوانده شده است.

معترضان چه خواسته‌هایی دارند؟

دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن‌ها روی داده است، خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، قطع کمک نظامی آمریکا به اسرائیل، پایان همکاری تحقیقاتی دانشگاه‌ها با تامین‌کنندگان سلاح و سایر شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌برند، و عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی که به دلیل اعتراض به حمایت‌ها از اسرائیل، تنبیه یا اخراج شده‌اند.

معترضان چه کسانی هستند؟

این اعتراضات شماری از دانشجویان و اعضای هیئت علمی حامی فلسطین با پیشینه و سوابق مذهبی مختلف، از جمله یهودیان و مسلمانان را به سوی خود جلب کرده است. از جمله گروه‌های سازمان‌دهنده این اعتراضات می‌توان به «دانشجویان هوادار عدالت در فلسطین» و «صدای یهودی برای صلح» اشاره کرد.

در این تجمع‌ها و گردهم‌آیی‌های اعتراضی طیف وسیعی از آموزش‌های کوتاه‌مدت، دعا‌های بین مذهبی و اجرا‌های موسیقی از سوی شرکت کنندگان ارائه و عرضه می‌شودد.

با وجود اینکه برخی از دانشجویان یهودی در دانشگاه احساس ناامنی می‌کنند و می‌گویند از برخی شعار‌هایی با مضمون ضدیهودی عصبانی هستند، برگزارکنندگان به‌طور گسترده خشونت علیه گروهی دیگر از معترضان طرفدار اسرائیل را رد کرده‌اند.

واکنش مسئولان دانشگاه‌ها چه بوده است؟

مسئولان دانشگاه و نیرو‌های مامور برقراری نظم به شدت با این اعتراض‌ها برخورد کرده‌اند؛ به نحوی که تاکنون ده‌ها دانشجو در دانشگاه کلمبیا و کالج وابسته به آن تاکنون به دلیل شرکت در چنین تجمع‌هایی تعلیق شده‌اند.

بیش از ۱۰۰ معترض در کلمبیا دستگیر شده‌اند، جایی که مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه، پس از شرح وقایع در یکی از کمیته‌های مجلس نمایندگان ایالات متحده، پلیس نیویورک را برای پاکسازی این موسسه آموزشی از حضور معترضان فراخواند.

رئیس دانشگاه کلمبیا در همین ارتباط مدعی شد که شرکت کنندگان در تجمع اعتراضی این دانشگاه قوانین وضع شده علیه تظاهرات غیرمجاز را نقض کرده اند.

طبق گفته مسئولان دانشگاه ییل، پلیس روز ۲۲ آوریل پس از آنکه به شرکت کنندگان در اجتماع اعتراضیِ این دانشگاه چندین بار فرصت داد تا محل را ترک کنند سرانجام بیش از ۶۰ معترض را دستگیر کرد.

اداره پلیس نیویورک اعلام کرد که ماموران در اواخر روز ۲۲ آوریل، ۱۲۰ نفر را در دانشگاه نیویورک دستگیر کردند.

مقامات دانشگاه گفتند که آن‌ها درخواست مداخله به پلیس دادند، زیرا معترضان پراکنده نشده و این شرایط مخل امنیت و آرامش بود.

تأثیر این اعتراضات بر امور جاری دانشگاه‌ها چه بوده است؟

دانشگاه کلمبیا پس از برگزاری مجازی تمام کلاس‌ها در ۲۲ آوریل اعلام کرد که اکثر دوره‌ها در بقیه ترم به صورت ترکیبی، با امکان حضور مجازی و حضوری ارائه خواهند شد.

مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه در اظهاراتی تاکید کرد که به هیچ گروهی اجازه نخواهد داد مراسم فارغ‌التحصیلی را مختل کند.

دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا پس از تحصن دانشجویان در یک ساختمان اداری و درخواست افشای تمام روابط و مراودات مالی با اسرائیل و قطع روابط با دانشگاه‌های اسرائیلی، کلاس‌های حضوری را تا ۲۴ آوریل لغو کرد.

دانشگاه میشیگان اعلام کرد که آزادی بیان و اعتراض مسالمت آمیز را در مراسم فارغ التحصیلی اوایل ماه مه مجاز می‌داند، اما از ایجاد اخلال اساسی در این مراسم جلوگیری خواهد کرد.

رهبران سیاسی چه واکنشی نشان داده‌اند؟

جو بایدن، رئیس جمهوری دموکرات ایالات متحده که از سوی معترضان به دلیل تامین مالی و تسلیحاتی اسرائیل به شدت مورد انتقاد قرار گرفته روز دوشنبه ۲۲ آوریل به خبرنگاران گفت که او هم «اعتراضات ضد یهودی» و هم «اعتراض آن‌هایی که نمیدانند چه بر سر فلسطینیان آمده» را محکوم می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴، در حالی که وارد دادگاه دومین روز محاکمه کیفری خود در نیویورک می‌شد، اعتراضات دانشجویی را «وضعیتی آشفتگی» توصیف کرد.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • تعویق تخلیه دانشجویان حامی غزه از دانشگاه کلمبیا/ بازداشت۳۳دانشجو
  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • هر تهدیدی علیه ایران اسلامی با پاسخ دقیق و کوبنده همراه است
  • علیه ایران اسلامی، هر تهدیدی با پاسخ دقیق و کوبنده همراه است
  • دانشگاه‌های آمریکا در تسخیر معترضان
  • بازداشت صدها نفر از حامیان فلسطین در نیویورک
  • دو روایت متفاوت ضدانقلاب از یک حادثه
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا