Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد بدرآبادی گفت: مسئولان استان کرمان برای راه اندازی دهکده خرما در شهرستان بم مصمم هستند و تلاش های خوبی در این خصوص صورت گرفته اما راه اندازی این دهکده ها نیازمند توجه مسئولان در دولت و امضای وزرای مربوطه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، دهکده خرما یکی از طرح هایی است که در صورت اجرا شدن می تواند کمک بزرگی به کشاورزان کند چرا که علاوه بر تهیه بسته بندی مناسب برای محصولات می تواند صادرات این محصول را ساماندهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد بدرآبادی نماینده سرمایه گذاران دهکده خرما در بم در این خصوص به خبرنگار ما گفت: پس از اینکه طرح راه اندازی دهکده خرما در شهرستان بم ارائه شد، سرمایه گذاران این طرح مشخص شدند و مجوزهای لازم برای راه اندازی آن صادر شد.

وی افزود: زمین های محل احداث این دهکده مشخص و واگذاری شده، مصوبات مربوط به اعطا تسهیلات برای راه اندازی این دهکده توسط مسئولان استانی صادر شده و در  حال حاضر منتظر تصویب این تسهیلات از سوی وزارتخانه های مربوطه هستیم.

ظرفیت های استان کرمان برای نگه داری خرما کافی نیست

نماینده سرمایه گذاران دهکده خرما در بم در ارتباط با هدف راه اندازی دهکده خرما اظهار کرد: اولویت اول برای راه اندازی این دهکده ها در واقع افزایش توان و حجم بسته بندی خرما در سطح استان است.

بدرآبادی عنوان کرد: با توجه به اینکه استان کرمان از نظر ظرفیت نگه داری در سردخانه های مربوط به خرما تقریبا اشباع هستیم در نتیجه دهکده خرما با رویکرد افزایش ظرفیت بسته بندی خرما در این زمینه به کشاورزان کمک می کند.

وی یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر بخشی از محصول خرما در باغات و کارگاه های خانگی بسته بندی می شوداز این رو نمی توان نظارت سیستمی توسط نهادهای مربوطه بر روی آن ها داشت.

نماینده سرمایه گذاران دهکده خرما در بم بیان کرد: از این رو این محصولات تائیدیه سازمان بهداشت، غذا و دارو را ندارند و نهایتا صادرات آن ها با مشکل مواجه می شود.

بدرآبادی تصریح کرد: دهکده خرما این امکان را فراهم می کند که محصول کشاورزان در محیطی مکانیزه بسته بندی مدرن و بهداشتی شوند و می تواند رتبه خرمای ایرانی از نظر بسته بندی با کیفیت بالا ببرد و ظرفیت مناسبی را برای فروش محصولات در بازار داخلی فراهم کند.

تامین اعتبار راه اندازی دهکده خرما در انتظار امضای وزرا

وی در ارتباط با نقش این دهکده ها در انجام روند صادرات محصول خرما توضیح داد: بیشتر حجم خرمای ایران صادرات می شود و هدف از تهیه بسته بندی با کیفیت و بهداشتی انجام صادرات بیشتر و عرضه در بازارهای جهانی است.

نماینده سرمایه گذاران دهکده خرما در بم ادامه داد: ساماندهی زنجیره تامین و توزیع خرما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، در حالیکه بسته بندی محصولات بخشی از این زنجیره محسوب می شود.

بدرآبادی گفت: مسئولان استانی برای راه اندازی این دهکده مصمم هستند و تلاش های خوبی در این خصوص صورت گرفته اما راه اندازی این دهکده ها نیازمند توجه مسئولان در دولت و امضای وزرای مربوطه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که اعتبار لازم برای اجرای طرح دهکده خرما تامین شود، سال آینده این دهکده به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: برای راه اندازی دهکده ها استان کرمان بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد

حمید مطهری مدیرکل استاندارد استان یزد در جمع کارشناسان دوایر حقوقی و اجرای استاندارد گفت: در راستای اجرای برنامه ابلاغی بازرسی از بازار توزیع و فروش قطعات خودرو از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، کارشناسان این اداره کل با همراهی اداره امور حقوقی از مراکز عرضه وفروش قطعات خودرو در سطح استان یزد بازدید و بازرسی کردند.

افزود: این ۳ واحدمذکور به تمرکز، توزیع و فروش عمده قطعات خودرو مغایر با قوانین و مقررات استاندارد مبادرت کرده، که انواع سیبک، چراغ، لنت ترمز و آیینه از جمله این قطعات با برندهای، شیدکو، کوژ، سی پارت، موج، ژیکو، اوژن موتورو آساپارت هستند که این اقلام پس از توقیف در محل، به مراجع قانونی معرفی شده اند. 

وی تصریح کرد: نشانه گذاری و علامت استاندارد بر روی لوازم یدکی خودرو و بسته بندی آنها الزامی است. ضمن این که درج کدرهگیری استاندارد و آدرس واحد تولیدی نیز بر روی بسته بندی لوازم یدکی به منظور بررسی اصالت و صحت سنجی نشان استاندارد اجباری است.

مطهری ادامه داد: همشهریان عزیز می‌توانند با ارسال کد ۱۰ رقمی زیر نشان ملی استاندارد ایران به شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ پس از گذشت چند ثانیه، از اصالت نشان استاندارد درج شده بر روی محصول و یا بسته بندی مربوطه اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴