Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در نشست با اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی و هنر، معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا طرح گفت و گو و نوشتاری حکمرانی پساکرونا در دانشگاه آزاد اسلامی را با کمک اساتید ایجاد و عملیاتی کردیم. طرح حکمرانی پساکرونای دانشگاه آزاد اسلامی دارای چهل بسته تحقیقاتی در موضوعات مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در آئین داوری آثار شرکت کنندگان مسابقه طراحی سردرهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان که با محوریت سردار مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، گفت: برگزاری مسابقه طراحی سردرب های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با نام و نشان شهید حاج قاسم سلیمانی کاری جهادی قلمداد می شود.

وی افزود: نمادها به اندازه ای مهم هستند که جامعه شناسی نمادها در دنیا برقرار است و یک رشته مهم دانشگاهی به شمار می آید.

خسروپناه با تأکید بر این موضوع که نماد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان باید براساس شخصیت والای حاج قاسم سلیمانی و علم و فرهنگ کرمان طراحی شود، گفت: عقبه و تاریخچه همه نمادها باید برای مردم قابل فهم باشد و مکتب آن نمادسازی به خوبی هویدا باشد و تأثیر خود را بر ساختارسازی برجای بگذارد.

پژوهشگر و مدرس فلسفه و حکمت اظهار داشت: هر نمادی باید با محتوای مورد مطالعه و مورد استفاده آن سنخیت داشته باشد تا بیشترین اثرگذاری را بر مخاطبان قرار دهد.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به این موضوع که مکتب شهید سلیمانی در دل مکتب امام خمینی(ره) جا دارد، اظهار داشت: مکتب امام خمینی(ره) به صورت کلان است و یکی از اصول این مکتب مقاومت و ایثار است که شهید حاج قاسم سلیمانی به خوبی آن را عملیاتی کرد.

وی افزود: اصول جهاد، دفاع، مردم داری و محبت در سیره عملی شهید حاج قاسم سلیمانی به خوبی نمایش داده می شد که این موضوعات نشان دهنده تفکر عمیق سیره زندگی این شهید بزرگوار است.

خسروپناه با تأکید بر اینکه در میدان جنگ و نبرد ذره ای خوف و تردید در دل این مرد خدا نفوذ نمی کرد، گفت: اما همین شهید بزرگوار در مقابل مردم و به خصوص خانواده و فرزندان شهدا بسیار خاکی و مهربان بود.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: سیره عملی زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی نتیجه انس گرفتن با مکتب مقاومت است که به صورت محسوسی با خشونت و جنگ افروزی فاصله دارد.

پژوهشگر و مدرس فلسفه ادامه داد: معرفت زایی شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از منش های اساسی وی بود و طراحان نمادهای مکتب این شهید بزرگوار باید به خوبی سیره ایشان را به مرحله تجلی و ظهور برسانند.

کد خبر 4958195 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی عبدالحسین خسروپناه ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها منصور غلامی آموزش مجازی مرکز سنجش آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه های ایران سازمان امور دانشجویان وزارت بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان شهید حاج قاسم سلیمانی علوم انسانی و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • نکوداشت مبلّغ شهید و فقیه انقلابی دیارعلویان
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟