Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه نقدینگی در ماه‌های ابتدایی سال‌جاری رشد ۶.۲ درصدی تا ۱۵ خرداد داشته است، گفت: با توجه به اقدامات در دست اجرا پیش‌بینی می‌شود که رشد نقدینگی امسال به مراتب کمتر از رشد سال قبل باشد.

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه نقدینگی در ماه‌های ابتدایی سال‌جاری رشد ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۲ درصدی تا ۱۵ خرداد داشته است، گفت: با توجه به اقدامات در دست اجرا پیش‌بینی می‌شود که رشد نقدینگی امسال به مراتب کمتر از رشد سال قبل باشد و پیش‌بینی رشد اقتصادی منفی ۶ درصد توسط صندوق بین‌المللی پول برای سال ۱۳۹۹ ایران، همان اشتباه محاسباتی که برای رشد سال گذشته مرتکب شده بود، مجدد تکرار شده است.
 عبدالناصر همتی در پستی اینستاگرامی نوشت: آخرین آمار نقدینگی علی‌رغم تکالیف قانونی تنخواه و هزینه‌های کرونا در ابتدای سال، حاکی از رشد ۶.۲ درصدی نقدینگی تا ۱۵ خرداد است. با توجه به اقدامات در دست اجرا پیش بینی می‌شود که رشد نقدینگی امسال به مراتب کمتر از رشد سال قبل باشد. صاحب نظران اقتصادی می‌دانند که در چارچوب جدید سیاست پولی بانک مرکزی کانال انتقال سیاست‌ها، دالان نرخ سود است و هیئت عامل بانک مرکزی سیاست تنظیم نرخ‌ها در دالان را به سمت تورم هدف انجام می‌دهد که مرحله اول آن از شنبه و با افزایش ۲ واحدی کف دالان انجام می‌شود.
وی ادامه داد: پیش بینی رشد اقتصادی منفی ۶ درصد توسط صندوق بین المللی پول برای سال ۱۳۹۹ ایران، در بدبینانه‌ترین سناریوهای پیش بینی بانک مرکزی هم وجود ندارد و صندوق همان اشتباه محاسباتی را که برای رشد سال گذشته مرتکب شده بود مجدد تکرار کرده است و اگر اشتباه پیش بینی سال قبل را اصلاح می‌کرد به عدد متفاوت‌تری از آنچه اعلام کرده، دست می‌یافت.
در ادامه رئیس کل بانک مرکزی گفت: به نظرم این پیش‌بینی با فرض ادامه قرنطینه بوده که چنین چیزی اساساً برای ما در حال حاضر موضوعیت ندارد. استفاده از منابع بانک مرکزی در عراق برای خرید کالاهای اساسی در چارچوب روابط دوستانه دو کشور و با تصمیم و نظر ایران انجام می‌گیرد و تنها بخشی از گشایش‌هایی است که به تدریج اتفاق خواهد افتاد. برنامه‌ریزی و تلاش برای تامین به موقع و کافی کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را وظیفه ملی خود در بانک مرکزی می‌دانیم.   ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رشد نقدینگی امسال پیش بینی می شود سال قبل بانک مرکزی رشد سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.

امتداد - محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون درآستانه سفر ریاست محترم جمهور به پاکستان، در نشست تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بانک توسعه تعاون اولین بانک کشور است که برای گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی همسو با سیاست ها و برنامه های دولت مردمی، اقدام به برگزاری نشست های تخصصی با بانک مرکزی پاکستان و موسسات فعال در حوزه بانکی و تامین مالی آن کشور نموده است.

شیخ حسینی در این سفر ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.
وی با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.
این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران