Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

استفان روچ، رئیس سابق استنلی در آسیا، گفت: « ویروس کرونا عواقب بسیار بدی را در آینده برای دلار آمریکا رقم خواهد زد.»

اخبار اقتصادی- وی در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «همه چیز در منطقه ای که بیماری کووید 19 شیوع داشته گره خورده است.»

این اقتصاددان درباره سقوط ارزش دلار و پایان هژمونی این ارز  به عنوان ذخیره ارزی کشورها هشدار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که پیش از این افت 35 درصدی دلار را در برابر سبدی دیگر از ارزها پیش بینی کرده بود حالا معتقد است این کاهش ارزش خیلی سریعتر از پیش‌بینی ها به وقوع خواهد پیوست.

*کسری بودجه آمریکا و افزایش بیکاران دلیل دیگر بر فروپاشی دلار آمریکا

بر اساس اعلام روچ،  افزایش روز به روز کسری بودجه آمریکا دلیل روشنی بر افت ارزش دلار و فروپاشی ارزش این ارز است. ضمن اینکه وضعیت فعلی اقتصاد آمریکا هم این آتش را شعله ورتر می‌کند.افت اقتصادی آمریکا طوری است که نرخ بیکاری  روز به روز در حال افزایش است و هر هفته به تعداد بیکاران آمریکا افزوده می‌شود.    

این اقتصاددان تاکید می‌کند، تراز نامه فدرال رزو آمریکا هم دلیل دیگری بر وضعیت هشدار در این کشور است به طوری که این ترازنامه از زمان شیوع بیماری کوید 19 در این کشور به بیش از 7.2 تریلیون دلار تنها در ماه ژوئن رسیده در حالی که این رقم در سه ماه قبل از آن در حدود 4.2 تریلیون دلار بوده است.

مسئله دیگر این است که فروپاشی دلار در حالی صورت می‌گیرد که ارزهای رقیب مانند یوان و یورو در دیگر سو در حال رشد هستند و کشور چین دست به اصلاحاتی در شرکت ها و کارخانه ها میزند به طوری که آنها را سرویس کامل می‌کند  و سیاست «مصرف گرایی  برای رشد اقتصادی را به جای صادرات برگزیده تا همچنان بازار این کشور برای سرمایه‌گذاران بسیار جذاب باقی بماند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا دلار آمریکا ویروس کرونا دلار آمريكا کسری بودجه آمریکا سقوط ارزش دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۵۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • لوکاشنکو: پرستیژ بین‌المللی واشنگتن و لندن در حال افول است
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند