Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ترک‌ها یا خطوط پوستی که به آنها Stretch Marks گفته می‌شود معمولا به شکل خطوط موازی روی پوست بدن بر اثر کشیدگی پوست و به خاطر نازک شدن اپیدرم و درم پوست ظاهر می‌شود. رنگ این خطوط و شکل آنها با پوست طبیعی متفاوت است و ممکن است با لمس آثار ترک پوست احساس خارش و یا سوزش شود.

این خطوط معمولا در دوران بارداری و یا بعد از وضع حمل و یا با افزایش وزن پدید می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترک‌های پوستی خطرناک نیستند و معمولا با گذر زمان بر اساس سم و نوع رسیدگی به پوست ناپدید می‌شوند.

ترک‌های پوستی ضایعات پوستی هستند که بیشتر در شکم، بالای زانوها و یا ران نمایان می شوند و ایجاد این ترک‌ها در خانم‌ها بیشتر است.

به منظور رفع این ترک‌ها از سوی محققان یکی از شرکت‌های فناوری فعال در زمینه گیاهان دارویی، کرمی تولید شد که موجب تحریک تولید کلاژن و فیبروبلاست و تاثیر آنتاگونیستی در برابر کورتیکوئیدها در پوست می‌شود و در نتیجه از ایجاد استرچ مارک‌ها یا ترک‌های پوستی در حین بارداری و چاقی در روی شکم و سایر اندام‌ها جلوگیری می‌کند.

عصاره گیاه "آب‌بشقابی" ، ویتامین E و کلاژن از جمله ترکیبات این دارو به شمار می‌رود. این کرِم علاوه بر رفع خطوط و ترک‌های پوستی به عنوان برطرف کننده جای زخم نیز به کار برده می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترک پوستی ضایعات پوستی گیاهان دارویی ترک های پوستی ترک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند