Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه فارسان با بیان اینکه حقوق بشر آمریکایى نماد تمدن غرب و شکل روزآمد آن است و مطالعه مبانى و ابعاد و عرصه‌های آن ما را به تفاوت‌‏ها و تعارض‏‌هاى تمدن اسلامى با تمدن غربى آشنا می‌‏سازد، گفت: در این نگاه هدف وسیله را توجیه می‌کند.

حجت‌الاسلام محسن ملک‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه حقوق بشر آمریکایى نماد تمدن غرب و شکل روزآمد آن است و  مطالعه مبانى و ابعاد و عرصه‌های آن ما را با تفاوت‌‏ها و تعارض‏‌هاى تمدن اسلامى با تمدن غربى آشنا می‌‏سازد، گفت: در این نگاه هدف وسیله را توجیه می‌کند و ارزش‏‌هاى اخلاقى به پاى منافع مشخص شده توسط ارزش‌های غربى قربانى می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه فارسان ادامه داد: همه این‏‌ها بزک شده و به کمک امپراطورى رسانه‏‌اى غرب که خود مظهر ضدیت با حقوق بشر و نماد آپارتاید و تبعیض رسانه‌‏اى است به مردم جهان ارائه مى‌‏شود.

‏وی در ادامه با بیان این سؤال که آیا آمریکا نمى‏‌تواند به ایران حمله کند؟ افزود: پاسخ این است که آمریکا چهل سال است که مى‏‌خواهد به ایران حمله کند اما نمی‌تواند چرا که ایران امروز با تمام مشکلات داخلی دارای یک انسجام درونی، رهبری، عمق راهبردی در منطقه و نیروهای مسلح قوی است و کشور امریکا که خود را ابرقدرت جهانی می‌داند این روزها درگیر تظاهرات خیابانی حقوق‌بشری است.

ملک‌پور در ادامه با اشاره به قطعنامه ضدایرانی آژانس هسته‌ای، گفت: هم اروپا و هم دیگر کشورها می‏‌دانند آمریکا به‌خاطر خروج از برجام نمی‌تواند با استفاده از قطعنامه ۲۳۳۱ تحریم تسلیحاتی ایران را تمدید کند، به همین جهت می‏‌خواهد با بهانه‏‌جویی‌‏های جدید و از 2 مسیر آژانس و تروئیکای اروپایی اهداف شوم خود را پیش ببرد.

وی با بیان اینکه برجام آئینه عبرتی روشن برای همه دستگاه‌ها و عناصر و جریان‌های سیاسی داخل نظام است، توضیح داد: این حکایت ۷ ساله که به تدریج وارد 8 سال خود می‏‌شود، اکنون بیش از آن که خاصیت کاربردی برای اقتصاد ایران داشته باشد، خاصیت تقویت حافظه تاریخی، درس‌‏آموزی و عبرت‌انگیزی دارد.

انتهای پیام/68024

منبع: فارس

کلیدواژه: حقوق بشر آمریکا تمدن امام جمعه فارسان تمدن غرب حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۳۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند

معصومه قاسمی قائم مقام رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور و فعال فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرارسیدن روز ملی خلیج‌فارس، گفت: رسانه‌ها باید در پاسداشت روز ملی خلیج‌فارس و تمدن این منطقه بزرگ که همواره مورد طمع قدرت‌های بین‌المللی بوده است به وحدت رویه برسند.

وی افزود: کشور کوچکی که بر روی نام خلیج‌فارس و جزایر آن ادعا دارد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند به نوعی هم صدایی بین‌المللی ایجاد کند که اگر کنش رسانه‌ای ما هوشمندانه شود جلوی نقشه‌های آن‌ها گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ما نیز برای موضوعات هویتی‌مان کار ویژه تعریف کنیم و رسانه‌هایمان را برای این مهم تقویت کنیم.

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: متأسفانه عمده کنش‌گری ما بر روی نام خلیج‌فارس منحصر در همین دهه نخست اردیبهشت ماه است در حالی که رقیب ما شبانه روز برای تعدی به خلیج‌فارس تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: ما هر سال ۳۶۵ روز فرصت داریم تا تمدن خلیج‌فارس را به مردم کشورمان و کشورهای دیگر معرفی کنیم؛ ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های استانی در این حوزه باید بالفعل شوند و امروز ما باید حداقل ۳۱ جشن خلیج‌فارس شناسی در ۳۱ مرکز استان می‌داشتیم اما متأسفانه این موضوع منحصر به کارهای نمادین در روز ملی خلیج‌فارس و در بین جمعی محدود شده است.

قاسمی اظهار داشت: پاسداشت خلیج‌فارس باید از جنبه مجازی و رسانه‌ای خارج شده و ملموس شود؛ توجه به تمدن خلیج‌فارس، احیا و حفظ ارزش‌های این تمدن و حفظ اکوسیستم تمدن خلیج‌فارس نیز باید به جد دنبال شود.

وی خاطرنشان‌کرد: لباس بومی مردمان خلیج‌فارس آثاری زنده در میراث فرهنگی این منطقه است اما متأسفانه شاهدیم که برخی کشورهای عربی به مالکیت این لباس فاخر دست درازی کرده و سعی در سرقت فرهنگی آن دارند.

سخنگوی خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: دست درازی به آثار هویتی منطقه خلیج‌فارس با رپرتاژ های سنگین در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شود تا برای مردم دنیا انگاره‌سازی‌های غلط شود.

قاسمی تاکید کرد: اگر ما در پاسداشت ارزش‌هایمان و داشته‌هایمان کوتاهی کنیم ارزش‌هایمان به یغما خواهد رفت و روزگاری خواهد رسید که باید تماشاچی باشیم که کشوری غریبه با تمدنمان برای خود ارزش افزوده خلق می‌کند.

کد خبر 6091055

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند