Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:04:27 GMT

تصمیم‌های امید بخش دولت برای مناطق شرق کرمان

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۵۴۹۲

تصمیم‌های امید بخش دولت برای مناطق شرق کرمان

تیم اقتصادی دولت در استان کرمان که  با حمایت جدی دولتمردان طی هفت سال سپری شده از عمر دولت تدبیر و امید موفقیت های قابل قبولی را بخصوص در حوزه اقتصادی و تقویت اشتغال پایدار در کارنامه خود دارد طی روزهای اخیر بر دامنه تحرکات خود افزوده و می رود تا با تعریف برنامه های کاری موثر به تحقق جهش تولید وبا رویکرد سیاست توسعه متوازان مورد تاکید استاندار فرهیخته و دانشگاهی این استان  شتاب بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصداق عملی این شتاب ویژه را روزهای پایانی ماهی که گذشت یعنی در بازه زمانی پنج روزه از ۲۷تا ۳۱خردادماه می توان به عینه اشاره کرد که تیم اقتصادی دولت در استان کرمان بیش از ۱۲نشست فشرده و پی در پی را در این فاصله زمانی کوتاه با مدیران تصمیم ساز در بدنه دولت و دیگر ارکان حکومتی در تهران برگزار نموده که ماحصل این دیدارها تصمیم های امید بخشی برای  پایان دادن به برخی کاستی ها و فعال کردن قابلیت های معطل مانده در جای جای این استان  از جمله مناطق شرقی در راستای تقویت معیشت مردم و اقتصاد منطقه بوده است.

استاندار کرمان در نشستی که با نمایندگان خبرگزاری های استان داشت به بخشی از این اقدامات اشاره کرد و اظهار داشت : تصمیم های اتخاذ شده در این نشست های فشرده کارشناسی شده و ماحصل بررسی های حضوری و میدانی قبل در این مناطق بوده که برای رفع موانع توسعه و تقویت اشتغال پایدار به عنوان مصوبه های تحول ساز می توان از آن نام برد.

دولت مشکل دیرینه آب آشامیدنی شرق کرمان را رفع می‌کند

استاندار کرمان با اشاره به وضعیت آب آشامیدنی شهرستان‌های شرقی این استان گفت: در سفر هفته گذشته به تهران مقرر شد دولت مشکل تامین آب آشامیدنی شرق این استان را پیگیری و در راستای رفع آن اقدام کند.

محمدجواد فدائی با اشاره به سفر هفته گذشته خود به تهران و برگزاری چندین نشست به منظور پیگیری مسائل استان کرمان افزود: تامین آب شهرهای بم و بروات به ۳۰۰ میلیارد تومان و تامین آب دیگر شهرستان ها ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که معاونت توسعه روستایی معاون اول رییس جمهوری قول پیگیری در این زمینه داد.

وی اظهار داشت: به منظور بررسی مسائل توسعه شهرستان های شرقی استان و مناطق روستایی کمتر توسعه یافته، نشستی با حضور معاون توسعه روستایی معاون اول رییس جمهوری برگزار شد.

استاندار کرمان گفت: در این نشست نماینده شهرستان‌های شرقی استان در مجلس شورای اسلامی، نمایندگانی از بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) حضور داشتند و بنیاد علوی اعلام آمادگی کرد که پروژه‌های عمرانی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد را در چهار شهرستان شرقی استان کرمان به اتمام برساند.

وی تصریح کرد: مقرر شد برای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در شهرستان های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر، فرمانداران شهرستان ها طرح ها را طی ۲ هفته آینده ارائه دهند و معاونت توسعه روستایی از محل تسهیلات روستایی ارزان قیمت با نرخ ۶درصد اضافه بر سهم استان منابع در اختیار بگذارد.

فدائی افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) نیز اعلام آمادگی کرد که ۵۰ درصد هزینه بیمه منازل روستایی (شرق استان) را پرداخت کند و این موضوع در دفتر روستایی استانداری کرمان پیگیری می شود.

وی اضافه کرد: همچنین از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اعلام شد به هر میزان که استان کرمان برای ایجاد اشتغال در شهرستان های شرقی اعتبار بگذارد، ستاد پنج برابر اعتبار می گذارند تا تسهیلات قرض الحسنه پراخته شود.

استاندار کرمان گفت: با توجه به وضعیت آب آشامیدنی شهرستان های شرق استان کرمان، اعلام شد که تامین آب شهرهای بم و بروات ۳۰۰ میلیارد تومان تامین آب دیگر شهرستان ها ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که معاونت توسعه روستایی معاون اول رییس جمهوری قول پیگیری در این زمینه داد.

وی بیان داشت: همچنین در این نشست درباره کشت گلخانه ای و گلخانه های خانگی بحث و قرار شد استان کرمان طرح جامعی را طی سه ماه آینده ارائه و معاونت توسعه روستایی، منابع مالی آن را تامین کند.

ارز خودروسازان مستقر در شرق کرمان از محل صادرات مس تامین می‌شود

استاندار کرمان افزود: همچنین پیش از این در نشستی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برای فعال شدن قطعه سازان ارگ جدید تصمیم گرفته شد که سایپا و ایران خودرو سفارش بدهند اما این کار به انجام نرسیده و در حضور معاون توسعه روستایی معاون اول رییس جمهوری مقرر شد که بزودی جلسه ای با حضور خودروسازان و قطعه سازان برگزار شود.

وی با بیان اینکه در جلسه ای که با سرپرست وزارت صمت در روز جمعه داشتیم، مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی و به ویژه خودروسازی بم را مطرح کردیم افزود: خودروسازان بم در سال ۹۷ تعداد ۱۱۰ هزار دستگاه خودرو تولید داشته و سال ۹۸ تعداد ۳۵ هزار واحد تولید کردند در حالی که ظرفیت تولید آنها ۳۵۰ هزار واحد است.

فدائی با اشاره به اینکه در واقع خودروسازان بم در سال قبل تنها ۱۰ درصد ظرفیت، تولید کرده اند، گفت: در نشست با سرپرست وزارت صمت اعلام شد خودروسازان در نقدینگی و تامین منابع ارزی و ریالی مشکل دارند.

وی بیان کرد: همچنین مقرر شد براساس شرایطی، مجوز پیش فروش به خودروسازان داده شود تا از این طریق منابع مالی ریالی تامین شده و برای تامین منابع ارزی از ارز مس استفاده کنند.

دولت برای احداث دهکده خرما در شرق کرمان تسهیلات می‌دهد

استاندار کرمان  همچنین گفت: در یکی از این نشست های دو جانبه اخیر معاونت توسعه روستایی معاون اول رییس جمهوری اعلام کرد تمام مراحل انجام شده و تسهیلات مورد نیاز دهکده خرما طی سال جاری از محل تسهیلات روستایی پرداخت می‌شود.

محمدجواد فدائی افزود: احداث دهکده خرما در شرق استان کرمان به عنوان پایانه صادراتی خرمای کشور محسوب می شود و صنعت فراوری و بسته بندی به صورت متمرکز تکمیل و مشکلات قبلی خرماداران در زمینه های مختلف برطرف خواهد شد.

وی اظهار داشت: به منظور بررسی مسائل توسعه شهرستان های شرقی استان کرمان و نیز مناطق روستایی کمتر توسعه یافته این استان نشستی طی چند روز اخیر در دفتر معاون توسعه روستایی معاون اول رییس جمهوری تشکیل و در خصوص مواردی بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.

حمایت دولت از کشت های گلخانه ای در شرق کرمان 

استاندار کرمان گفت: با توجه به اهمیت اقتصادی بودن و زمینه صادراتی کشت گلخانه در شرق این استان و نیز گلخانه های کوچک خانگی مقرر شد کرمان ظرف سه ماه آینده طرحی جامع در این خصوص تهیه و به معاونت توسعه روستایی ارائه کند تا این معاونت مصوبات و مجوزهای لازم و نیز تسهیلات مورد نیاز را فراهم می کند.

تکمیل و توسعه راهای ارتباطی در مناطق کمتر برخوردار شرق کرمان

استاندار کرمان از دیگر مصوبات نشست های اخیر را بهسازی و تکمیل جاده های ارتباطی مناطق شرقی استان عنوان کرد و اظهار داشت : پیش بینی تخصیص اعتبار ویژه از سوی معاونت توسعه روستایی رئیس جمهوری برای تسریع در احداث باند دوم نرماشیر به ریگان و همچنین رفع کسری ۱۵۰میلیارد تومانی اعتبار تکمیل جاده محمد آباد ریکان به جاسک بطول ۴۴۰کیلومتر که ۷۶کیلومتر آن در حوزه ریگان می باشد را از جمله این طرحها برشمرد .

ستاندار همچنین بیان داشت: مقرر شد که معاونت توسعه روستایی برای تسریع در احداث باند دوم محور نرماشیر - ریگان از معاون اول رییس جمهوری در خواست اعتبار ویژه ای کند.

فدائی گفت: موضوع محور محمدآباد ریگان - جاسک مطرح شد که این جاده ۴۴۰ کیلومتر است که ۷۶ کیلومتر آن در حوزه استحفاظی شهرستان ریگان قرار دارد که باقی مانده و برای تردد در این مسیر نیاز به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار وجود دارد که بنا شد توسط معاونت توسعه روستایی مورد توجه قرار گیرد.

همچنین مقرر شد که فرمانداران ظرف مدت ۲ هفته لیست پروژه های که در برنامه است و نیاز به مکاتبه و پیگیری دارد، لیست پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد، پروژه های کوچک و اشتغال‌‍‌زا را به تفکیک به معاونت توسعه روستایی ارسال کنند.

گرچه دولت طی هفت سال گذشته به تقویت زیرساخت های مناطق مختلف استان کرمان از جمله شرق این استان توجه جدی داشته ولی شتاب بخشی به روند محرومیت زدایی از سوی دولت طی سالجاری در راستای عملی شدن شعار سال که تحقق جهش تولید نامگذاری شده می تواند به عمران و آبادانی منطقه سرعت بیشتری بخشد.


 

برچسب‌ها کرمان توسعه روستایی کارآمدی دولت استانداری کرمان پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان توسعه روستایی کارآمدی دولت استانداری کرمان کرمان توسعه روستایی کارآمدی دولت استانداری کرمان معاون اول رییس جمهوری معاونت توسعه روستایی شهرستان های شرقی شهرستان های شرق استاندار کرمان میلیارد تومان آب آشامیدنی استان کرمان شرقی استان شهرستان ها شرق کرمان تامین آب مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «سید رضا نظری» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم برگزار شد، اظهار کرد: با اجرای این طرح و شناسایی مناطق کم برخوردار استان، عدالت آموزشی به دل مناطق روستایی و مناطق محروم شهری رفته است.
 
به گفته وی؛ قبلا اکثر کلاس های کنکور فقط در 2 شهر گرگان و گنبد کاووس دایر بودند؛ ولی با اجرای این طرح در مناطق بیشتری کلاس های کنکور برپا شده و باعث شد دانش آموزان مناطق روستایی در سال گذشته در آزمون کنکور سراسری بدرخشند.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان از اجرای 190 برنامه شاخص در هفته معلم امسال خبر داد و گفت: شعار امسال هفته معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) «همه مدیون تو هستیم» نامگذاری شده است.
 
وی افزود: به صدا درآمدن به صورت نمادین زنگ سپاس معلم در مدرسه هاجر گرگان، غبارروبی گلزار شهدا، اعزام 50 نفر از معلمان استان به دیدار رهبر معظم انقلاب، تکریم و تجلیل از بازنشستگان منتخب، جشن ازدواج زوج های فرهنگی (استان مبدع این طرح در کشور بود)، برگزاری مسابقات ورزشی، پیاده روی خانوادگی، برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش آموزی و تجلیل از مؤلفان و نویسندگان فرهنگی از مهمترین برنامه های این هفته است.
 
به گفته وی؛ سال گذشته معلم نمونه کشوری از استان انتخاب نشده بود؛ ولی امسال 2 نفر از معلمان استان از شهرهای مراوه تپه و آزادشهر که نشان از همت، تدین، انقلابی و توانمندی آنها داشت انتخاب شده و طی مراسمی تجلیل می شوند.
 
نظری با اعلام اینکه وجود 24 هزار معلم در استان نقش بسزایی در نظام تعلیم و تربیت ایفا می کنند، گفت: 420 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف در 2 هزار و 600 مدرسه استان در حال تحصیل هستند.
 
وی ادامه داد: 53 هزار دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند که کمک شایانی به آموزش و پرورش می کنند.
 
به گفته وی؛ 19 هزار دانش آموز در مناطق عشایری استان به صورت شبانه روزی تحصیل می کنند.
 
این مقام مسئول گلستانی با اذعان بر 2 برابر شدن فضای آموزشی استان نسبت به دولت قبلی، تصریح کرد: روزانه 822 میلیون تومان برای مدرسه سازی در استان هزینه می شود.
 
وی افزود: در سال گذشته هر 2 روز بیش از یک کلاس درس در سطح استان افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
 
به گفته وی؛ در سفر نخست ریاست جمهوری به استان حدود 200 میلیارد تومان مصوبه برای آموزش و پرورش بود؛ ولی در سفر دوم این مقدار رشدی 5 برابر داشته است.
 
نظری از احیاء اردوگاه دانش آموزی در جزیره «آشوراده» بندرترکمن که سال ها رها شده بود خبر داد و گفت: رئیس جمهور در سفر دوم خود به استان طی بازدیدی که از این جزیره داشتند با اختصاص 30 میلیارد تومان دستور احیاء این اردوگاه را دادند.
 
وی ادامه داد: این اردوگاه پتانسیل تبدیل شدن به اردوگاه دانش آموزی به صورت کشوری را دارد و این امر نیازمند آوردن اتوبوس دریایی ویژه دانش آموزان است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری