Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم ایران در وین گفت: اقدامات برخی کشورها با هدف جرم زدایی و قانونی کردن برخی انواع مواد مخدر، به تضعیف تلاش‌های بین‌المللی در مقابله با مواد مخدر می‌انجامد.

به گزارش ایمنا، کاظم غریب آبادی در نشست ویژه کمیسیون مواد مخدر که به مناسبت گرامیداشت روز بین‌المللی سازمان ملل علیه سوءمصرف و قاچاق غیرقانونی مواد مخدر برگزار شد، طی سخنانی با ابراز تأسف از اینکه علی رغم تدابیر اتخاذ شده توسط جامعه بین‌المللی، جهان کماکان با مشکلات فزاینده مواد مخدر روبرو بوده و مصرف مواد مخدر در سراسر جهان، به ویژه در کشورهای در حال توسعه افزایش یافته است، گفت: کشت و تولید تریاک و مواد روان‌گردان با نرخ بالایی در حال انجام می‌باشد و سو مصرف و قاچاق غیرقانونی مواد، کماکان پیامد منفی عمیقی بر توسعه و ثبات در سراسر جهان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتقای همکاری‌های بین‌المللی، حمایت ملموس و افزایش تلاش‌های ملی و منطقه‌ای را تنها مسیر غلبه بر چالش برآمده از مواد مخدر دانست و گفت: یک رویکرد متوازن بر پایه کنوانسیون‌های بین‌المللی مواد مخدر، بایستی راهنما و شاخص تمامی تدابیر ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی باشد. از این رو هرگونه رویکرد با قصد جرم زدایی و قانونی کردن برخی انواع مواد مخدر، سبب تضعیف تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدن به جهانی عاری از سوءاستفاده از مواد مخدر می‌شود.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با اشاره به اینکه در طول چهار دهه گذشته، جمهوری اسلامی ایران متحمل خسارات مالی و انسانی جبران ناپذیری در مقابله با عرضه و کاهش تقاضا شده است، افزود: طی سال گذشته، جمهوری اسلامی ایران ۳۰ شهید و مجروح را طی ۲۳۱۹ عملیات و درگیری مسلحانه با قاچاقچیان تقدیم نمود که منجر به انهدام ۱۸۸۶ شبکه بین‌المللی و داخلی فعال و ضبط بیش از ۹۵۰ تن انواع مواد مخدر و روان‌گردان، از جمله ۴۷ تن هروئین و مرفین و ۱۷ تن، مت آمفتامین شد. این میزان کشفیات، افزایش قریب به ۲۰ درصدی را در حجم کشفیات نسبت به قبل نشان می‌دهد که یک دستاورد بی‌سابقه در تاریخ ایران و جهان است.

غریب آبادی اظهار کرد: جمهوری اسلامی در حالی سالیان متمادی بیشترین حجم مواد مخدر در جهان را کشف و ضبط می‌کند که تحت تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی و نامشروع آمریکا قرار داشته و از کمک‌های جامعه بین‌المللی نیز بهره‌ای نبرده است.

وی افزود: از دولت‌های عضو، دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر و سایر نهادهای بین‌المللی انتظار می‌رود تا به کمپین ملی کارآمد و جامع ایران در مبارزه و رسیدگی به معضل جهانی مواد مخدر، به شیوه‌ای که حمایت بین‌المللی کافی فراهم شده و همبستگی لازم نیز نشان داده شود، اذعان نمایند و قدردان آن باشند.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در ادامه به سیاست‌های کشورمان در رسیدگی به چالش مواد مخدر پرداخت و گفت: جمهوری اسلامی ایران رویکرد متوازنی در حوزه مواد مخدر دارد و ضمن انجام یک مقابله هوشمند علیه مافیای مواد مخدر، طرح‌ها و سیاست‌های کاهش تقاضا را نیز با هدف به حداقل رساندن پیامدهای منفی سوءمصرف مواد مخدر و ارتقای بهداشت عمومی و ایجاد یک جامعه رها از سو مصرف مواد مخدر، در دستورکار خود قرار داده است.

غریب آبادی بر برخی پیشنهادات به منظور تقویت مؤثر کمپین جهانی علیه مواد مخدر از جمله اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و اولویت دادن به برنامه‌های معیشتی جایگزین؛ رفع تمامی موانع از جمله اقدامات قهری یکجانبه؛ فراهم کردن تجهیزات و کمک‌های فنی و انتقال فناوری‌های پیشرفته مبارزه مؤثر با مواد مخدر؛ بلوکه کردن ورود فرآیند درآمدهای مواد مخدری به سیستم مالی بین‌المللی، تبادل تجربیات در حوزه کاهش تقاضا و حمایت از برنامه‌ها و ابتکارات دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر در حوزه مدیریت کنترل مرزها و تبادل اطلاعات تاکید کرد.

منبع: ایسنا

کد خبر 430697

منبع: ایمنا

کلیدواژه: غریب آبادی کاظم غریب آبادی کشف مواد مخدر مبارزه با مواد مخدر قاچاق مواد مخدر مت آمفتامین روانگردان جرم زدایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بین المللی جمهوری اسلامی غریب آبادی مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت

سرهنگ سید رضا صادقیان فرمانده انتظامی تفت بیان داشت: در راستای اجرای طرح آرامش در شهر عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشرافیت کامل اطلاعاتی و انتظامی و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها درهفته گذشته اقدام به اجرای طرح آرامش و پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر از وجود معتادان متجاهر در سطح شهر و روستا‌های حوزه استحفاظی خود کردند.

وی بیان داشت: اقدامات صورت گرفته پلیس در راستای اجرای طرح سراسری آرامش در شهر با انجام کار اطلاعاتی منجر به دستگیری قاچاقچی و خرده فروش حرفه‌ای مواد مخدر در کمربندی یزد به تفت و کشف ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم مواد مخدر از نوع حشیش و تریاک شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تفت در پایان، ضمن خرسندی مردم و شهروندان از اجرای این طرح، مقابله اثربخش با مقوله مواد مخدر را نیازمند عزم همگانی همه دستگاه‌های مسئول، همچنین مردم و نهادینه سازی مشارکت‌های عمومی در بین اقشار مختلف جامعه دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی ‌/ بایدها ‌و نبایدهای حجاج
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • آبشار لوه این هفته برای دومین بار قربانی گرفت؛ امروز مسافر سبزواری سقوط کرد
  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون
  • غریب‌آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • غریب آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند