Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش ارجمند، با اشاره به اینکه ساخت کارهای دینی در عرصه سینما و تلویزیون باید همراه با تفکر قوی باشد، گفت: هنر بهترین ابزار برای ترویج سیره رضوی است؛ همواره گفته‌ام که زندگی خود را مدیون برکت وجود امام رضا(ع) هستم.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از کمیته ارتباطات و فضای مجازی ستاد بزرگداشت دهه کرامت، داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به ارادت قلبی خود به علی بن‌موسی ‌الرضا (ع) و خواهر بزرگوار آن امام همام، حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: بنده ارادتمند هر دو این بزرگواران، هستم، همه ایام برای من ایام کرامت است، البته خوب است که در این ایام به طور ویژه از این دو حضرت یاد کنیم اما برای من همه روزها به خاطر وجود نازنین این خواهر و برادر روز کرامت و بزرگواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سینما، هنر و موسیقی ابزارهای خوبی برای ترویج سیره رضوی و به خصوص مفاهیمی مثل کرامت هستند اما همه این مولفه‌ها انگیزه می‌خواهد و تا وقتی که هنرمندان انگیزه برای کار کردن نداشته باشند، نمی‌توانند از این ابزار تاثیرگذاری استفاده کنند.

ارجمند ادامه داد: اگر قرار باشد کاری در حوزه دینی و مذهبی ساخته شود باید کاری شبیه سریال امام علی (ع) آقای میرباقری باشد. کاری که پس از گذشت این همه سال هنوز ماندگار و تأثیرگذار است.
 
بازیگر سریال امام علی (ع) با بیان اینکه فاخرتر از دین چیزی در این دنیا وجود ندارد، تصریح کرد: پس اگر قرار است کار دینی ساخته شود باید با آن اندیشه و شعور ساخته شود. برای ساختن آثار دینی باید شعور دینی پیدا کنیم. در حوزه موسیقی نیز همین مسأله صدق می‌کند؛ ما درگذشته مداحانی مثل مرحوم موذن زاده اردبیلی یا مثلا مرحوم کوثری، مداح امام (ره) داشتیم که یگانه بودند، باید ببینیم آنه چه می کردند که تا این اندازه ماندگار شدند.

وی افزود: هراتفاقی در زندگی من افتاده و هر موفقیتی که به دست آوردم همگی به برکت وجود و حضور حضرت رضا (ع) بوده و بنده زندگی‌ام را مدیون این حضرت و خواهر بزرگوارشان هستم. این حرف را درکنار گنبد امام رضا (ع) در یک برنامه تلویزیونی هم گفتم.

ارجمند تصریح کرد: در حال حاضر در قرنطینه هستم و کار هنری در دست ندارم. البته تعداد زیادی سناریو و فیلمنامه سریال و تلویزیون برایم ارسال شده اما دوست ندارم در هرکاری بازی کنم و باید کار ویژه‌ای باشد تا بازی کردن در آن را قبول کنم، چراکه بنده صاحب یک آبروی هنری هستم که با نوک سوزن آن را جمع کردم، پس نمی‌توانم آن را به حراج بگذارم، بنابراین تا وقتی که کاری در خور و در شان نباشد، مشغول به کاری نمی‌شوم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سریال امام علی حضرت فاطمه معصومه داریوش ارجمند دهه کرامت سینما موسیقی موذن زاده اردبیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۹۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ۴۰۰ نفر از مبلغان و مروجان عفاف و حجاب، در طرح طوبی گرد هم آمدند تا روش های استدلال و استقناع هنرمندانه در مسیر تبلیغ و ترویج عفاف و حجاب در جامعه را فرا بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمد حسین زاده در حاشیه برگزاری دوره آموزشی طرح طوبی اظهارداشت: عفاف و حجاب دو مقوله ی جدایی ناپذیر است که درآمیخته با فرهنگ دیرینه اسلامی-ایرانی است؛ امروز قریب به 400 نفر از مبلغان و مروجان عفاف و حجاب، در طرح طوبی گرد هم آمدند تا روش های استدلال و استقناع هنرمندانه در مسیر تبلیغ و ترویج عفاف و حجاب در جامعه را فرا بگیرند.

وی با بیان اینکه استان ما نخستین استان مجری طرح آموزش مبلغان عفاف و حجاب است،گفت: طرح طوبی برنامه مرجع و ملی آموزش و توانمندسازی بانوان برای تبلیغات عالمانه و هنرمندانه حجاب و زیست عفیفانه از سوی وزارتخانه است که در خراسان رضوی مؤسسه رایحه جان مهر برگزاری این دوره را بر عهده گرفته است.

حسین‌زاده افزود: این دوره آموزشی با حضور استادان کشوری در مجتمع فرهنگی- هنری امام رضا(ع) مشهد با حضور 400 متقاضی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه متقاضیان پس از گذراندن دوره حضوری در دوره مجازی و آزمون مربوط به آن شرکت می‌کنند، عنوان کرد: پس از این دوره افراد به صورت حضوری مصاحبه و گزینش می‌شوند تا از میان آنان افراد مستعد با روابط عمومی بالا و فن بیان و ظاهر مناسب انتخاب ‌شوند تا به مدت چهار ساعت در طول هفته فعالیت مفید و مداوم داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین خصوصیتی که در طرح طوبی پیگیری می‌شود این است که مروجان حجاب مسلط به استدلال‌های عقلی و منطقی، اخلاقی، شرعی و قانونی در ترویج حجاب شوند.

حسین‌زاده ادامه داد: در این دوره‌ها افرادی آموزش می‌بینند که روابط عمومی بالایی دارند و با روی باز و زبان خوش با آحاد جامعه به‌ ویژه نسل نوجوان و جوان وارد گفت‌وگو می‌شوند و می‌توانند اقناع کافی و لازم برای پذیرش حجاب انجام دهند.

وی یادآور شد: محتواهای مختلف فکری در قالب کلاس‌ها، سخنرانی‌ها، کتاب‌ها و جزوه‌ها در دوره‌های مختلفی به علاقه‌مندان ترویج حجاب ارائه می‌شود و امیدواریم این سطح از آموزش‌ها روی تولیدات فرهنگی و هنری نیز اثرگذاری و جهت‌دهی داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هر کدام از مروجان حجاب دایره ارتباطاتی دارند که سطح اول این اثرگذاری، دایره ارتباطی اطراف خودشان است و برای ارتباط‌گیری با مردم قشرها و مکان‌های خاصی پیش‌بینی می‌شود.

حسین‌زاده با تأکید بر این موضوع که اصل فعالیت مبتنی بر جریان مردم و برنامه‌ریزی مردمی است، گفت: سیاست اصلی ما در اداره فرهنگ و ارشاد بسترسازی برای فعالان مردمی برای نقش‌آفرینی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری است.

وی افزود: فعالان حوزه حجاب نیز از جمله این فعالان مردمی هستند که بسترسازی لازم و زمینه فعالیت را برایشان فراهم می‌کنیم تا بتوانند فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • مراسم دسته روی شهادت امام جعفر صادق (ع)در مازندران برگزار می شود
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب