Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@13:15:08 GMT

ارائه تست کم هزینه کرونا با کارایی بالا

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۰۴۴۲

ارائه تست کم هزینه کرونا با کارایی بالا

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان Biolinker یک استارت آپ بیوتکنولوژی مستقر در سائوپائولو برزیل، در حال تهیه آزمایش تشخیص کم هزینه کووید-19 با کارایی بالا با استفاده ورودی‌های محلی هستند.

Biolinker در مرکز نوآوری، کارآفرینی و فناوری دانشگاه سائوپائولو مشغول به فعالیت است.

محققان قصد دارند طی چند ماه توسعه کیتی استاندارد برای تشخیص آنتی بادی‌های IgG تولید شده در خون را به اتمام برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه از فناوری سنتز پروتئین عاری از سلول استفاده می‌کند که طی دو سال گذشته توسط شرکت به منظور تسریع و بهینه سازی فرآیندهای تولید پروتئین بر اساس سیستم رونویسی و ترجمه در شرایط درون‌کشتگاهی استفاده می شود. محققان از این سیستم برای ساختن پروتئین مورد آزمایش استفاده کرده‌اند.

مونا الیویرا از محققان این طرح گفت:‌«ما پروتئین را تولید کرده ایم و اکنون آن را از نتایج مثبت کاذب و منفی کاذب عاری خواهیم کرد.

این گروه همچنین با روشهای سنتی پروتئین تولید می کند. محققان اعلام کردند که نتایج را با هم مقایسه می کنند تا دریابند که کدام سیستم بهترین آنتی ژن را به‌دست می آورد.

تشخیص آنتی بادی

تشخیص IgG در نمونه های خون بیمار با استفاده از آنتی ژن‌های کپسید انجام می شود.

کپسید (capsid) پوششی پروتئینی است که اطراف ماده ژنتیکی ویروس را می‌پوشاند و باعث نفوذ راحت‌تر ویروس به داخل سلول می‌شود. پروتئین‌های کپسید توسط ژنوم ویروس کد می‌شوند.

محققان از طریق این پروژه یک آپتامر (یک پپتید که به مولکول هدف وصل می شود) برای تشخیص آنتی بادی های IgG توسعه دادند.

به نوکلئیک‌اسیدهای تک‌رشته (DNA تک رشته یا RNA) یا الیگوپپتیدهایی که قادر به اتصال به یک هدف به‌طور اختصاصی با تمایل بالا هستند، اطلاق می‌شود. اهداف آپتامرها بسیار وسیع است و از مولکول‌های کوچک تا ماکرومولکول‌ها و حتی سلول‌ها (سلول‌های پروکاریوت و یوکاریوت) را شامل می‌شوند.

این شرکت در حال حاضر دارای پلاسمیدهای مخصوص به خود (مولکول های DNA است که می توانند خود را تکثیر کنند) برای بیان پروتئین و پروتکل های تولید تثبیت شده است.

این آزمایش سریع و بسیار مقرون به صرفه خواهد بود که می تواند در هر نقطه برای اهداف غربالگری اپیدمیولوژیک استفاده شود. "مذاکرات با شرکتهای علاقمند به تولید انبوه کیت تست پس از کالیبره شدن و تصویب برای استفاده عمومی در حال انجام است.

انتهای پیام/

178 / 336 تست کرونا کووید-19 برزیل استارت آپ

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تست کرونا کووید 19 برزیل استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد