Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با آغاز فصل تابستان گزارشی از پرفروش‌ترین آثار انتشارات علمی و فرهنگی در سه ماهه نخست سال جاری تهیه شده است. بر اساس این گزارش پرفروش‌ترین کتاب موسسه در بخش کودک و نوجوان در سه ماهه ابتدایی سال جاری کتاب «پدرهایی که از کتابخانه به امانت گرفتیم» نوشته دنیس ولهن با ترجمه فرزاد اکبرپور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب برای گروه سنی ۷ تا ۹ سال و ۹ تا ۱۲ سال مناسب بوده و داستانی فانتزی درباره انتظارات کودکان از پدرانشان را روایت می‌کند.

در همین حوزه رتبه دوم پرفروش‌ترین اثر در سه ماهه اول سال جاری به کتاب «به دنبال ردپای مامان» اثر فردیریک استر با ترجمه مهناز عسکری اختصاص یافته است و پس از آن نیز کتاب «کمی گم شده‌ام» اثر کریستین هوتن با ترجمه شهلا انتظاریان در رتبه سوم پرفروش‌ها قرار دارد.

در بخش ادبیات داستانی نیز رتبه نخست پرفروش‌ترین کتاب طی سه ماهه نخست سال در دست رمان «دزیره» اثر آن ماری سلینکو و با ترجمه ایرج پزشکزاد است.

این رمان رویدادهای نیمه دوم قرن هجدهم و عصر ناپلئون اعم از دوران پس از انقلاب فرانسه سقوط روبسپیر و ژاکوبن‌ها، کودتای ناپلئون و دوران کنسولی و امپراطوری او، جنگ‌ها و پیروزی‌ها و سرانجام شکست و سقوط امپراتور و بازگشت خانواده بوربن به سلطنت را روایت می‌کند. «دزیره» را می‌توان به گونه‌ای نمایانگر تاریخ سال‌های آخر قرن هجدهم و نخستین سال‌های قرن نوزدهم در فرانسه دانست.

رتبه دوم پرفروش‌ترین کتاب‌ها در حوزه ادبیات داستانی نیز به «ناطور دشت» اثر جی. دی سلینجر، با ترجمه احمد کریمی اختصاص دارد؛ رمانی کلاسیک از ادبیات آمریکا که شهرتی جهانی دارد و سال‌هاست محل مطالعه و توجه قرار گرفته است.

در رتبه سوم این بخش نیز کتاب «یادداشت‌های شیطان» اثر ایانید آندری‌یف با ترجمه حمیدرضا آتش‌برآب قرار گرفته است.

در زمینه اندیشه و فلسفه نیز کتاب «لذات فلسفه» اثر ویل دورانت با ترجمه عباس زریاب خوئی قرار دارد که اثر قابل توجهی در آشنایی با مکاتب فلسفی و اندیشیدن به شمار می‌رود. این کتاب تلاش دارد تا طرح روشنی از تحول اندیشه به خواننده ارائه دهد و مفهوم های بنیادین تفکر فلسفی و جنبش های تاریخ ساز فلسفی را معرفی کند.

در رتبه دوم این بخش نیز کتاب تاریخ فلسفه اثر ویل دورانت قرار دارد که ترجمه دیگری از عباس زریاب به شمار می‌رود.

کد خبر 4959202 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: انتشارات علمی و فرهنگی بازار نشر صنعت نشر ویروس کرونا ادبیات جهان رایزنی فرهنگی تازه های نشر گردشگری خبرگزاری مهر کتاب و کتابخوانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ترجمه معرفی کتاب ادبیات داستانی مرکز فرهنگی شهر کتاب شیوع کرونا ادبیات پرفروش ترین نیز کتاب سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۰۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جزئیات برنامه‌های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، "روح‌الله دهقانی فیروزآبادی" معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرکز ملی هوش مصنوعی که سال گذشته تاسیس شد، کارور هوش مصنوعی که به زودی تاسیس خواهد شد تحت عنوان شرکت تقریبا خصوصی که زیرساخت‌های پردازشی و زیرساخت‌های داده‌ای و زیرساخت‌های کتابخانه‌های بزرگ را برای بحث هوش مصنوعی فراهم می‌کند. اینها ابزارهای کمک کننده جریان کاربردی سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، سلامت، ارتباطات، شهرهوشمند و مالی و غیره است.

وی افزود: با تمرکزی که معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی و شخص رئیس جمهور در موضوع هوش مصنوعی دارند پیش بینی ما این است که سال ۱۴۰۳ سال پرباری از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کارهای اجرایی و کاربردی است و این کارها کمک می‌کند که کشور از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی ارتقا پیدا کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: تولید علوم عموما به بحث مقالات علمی و تعداد مقالاتی که منتشر می‌شود و همچنین ضریب تاثیر مقالات ارجاع داده می‌شود. اینکه بتوانیم آنچه که در مقالات‌مان منتشر می‌شود را پای کاربرد بیاوریم نیازمند یکسری سخت‌افزارها پیشرفته و عملیات اجرایی و یکسری تنظیم‌گری‌ها برای استفاده است.

دیگر خبرها

  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • عرضه ویژه کتاب‌های انتشارات علمی و فرهنگی
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد؛ رتبه نخست پرفروش‌ترین داروها در ایران
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • معرفی سرگذشت رباعیات خیام و 4 کتاب دیگر