Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود معروفی مسوول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان روز شنبه با اعلام این خبر به رسانه ها گفت: این اختراع توسط امیر حیدری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان و وحید محمدی نورالدین وند دانشجوی کارشناسی ارشد این دانشکده در اداره کل ثبت اختراعات کشور به شماره ۱۰۰۹۷۵ به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حیدری ثبت کننده این اختراع نیز با بیان اینکه امروزه افزایش کیفیت سوخت های فسیلی، میزان عوامل سمی موجود در نفت و گاز استخراجی، همچنین فرآیند شیرین سازی گاز و حذف آلاینده های مؤثر بر کیفیت هوای شهرها، ساخت نانو ترکیبات و نانو داروها، نیاز به سیستم های تاحد امکان کوچک، کم هزینه و پربازده را امری اجتناب ناپذیر کرده است گفت: توسعه فرآیند و تجهیزاتی که بتوانند در رفع مشکلات مذکور و افزایش بازدهی محصولات راهگشا باشند، امری ضروری است که راکتور بستر دوار با تأمین سطح تماس فوق العاده بین فازهای گاز مایع، تجهیز قدرتمندی برای فرآیندهای جذب، دفع و استخراج چند فازی است.
وی ادامه داد: میزان فضای اشغال شده توسط این دسته از راکتورها به مراتب کمتر و در اغلب موارد، اشغال فضایی کمتر از پنج درصد در مقایسه با راکتورهای بستر ثابت برای انجام فعالیتی مشابه است.
حیدری اظهار داشت: این راکتور با داشتن مزیت هایی از جمله، مستطیل شکل بودن ورودی جریان گاز به راکتور، ساختار بستر مشبک، داشتن بستر دوار و قابلیت دو جریان همسو و متقابل، در مقایسه با سایر راکتورها بازدهی و درصد عملکرد به مراتب بالاتری را ارائه می دهد.
مخترع دانشگاه سمنان این دستاورد را گام مهمی در دستیابی به دانش راکتورهای بستر دوار و افزایش بازدهی این نوع از راکتورها دانست.
این اختراع دستاورد طرح پژوهشی ارائه شده در دانشگاه سمنان با حمایت مالی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و مدیریت امور فنآوری دانشگاه سمنان است که در آزمایشگاه تحقیقاتی مدل سازی و شبیه‌سازی فرآیند (psmlab.ir) دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان انجام پذیرفته است.

برچسب‌ها سمنان پژوهشگر اختراع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان پژوهشگر اختراع سمنان پژوهشگر اختراع دانشگاه سمنان نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • معادله تورمی بازدهی سهام