Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناسان ارشد در یکی از اندیشکده‌های بانفوذ آمریکایی با انتقاد از خوشبینی دولت آمریکا به احیای اقتصاد این کشور نوشت که موج دوم بیماری همه‌گیر ناشی از ویروس کرونا همچون شبحی اقتصاد آمریکا را تهدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

«دزموند لکمن»، استراتژیست اقتصادی و عضو برجسته اندیشکده آمریکایی «آمریکن اینترپرایز»، در مقاله‌ای نوشت: شبحی ترسناک اقتصاد آمریکا وجهان را تحت شعاع قرار می‌دهد و آن شبح موج دوم پاندمی ناشی از ویروس کرونا در اواخر سال جاری میلادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته‌ای که بر ترسناک‌بودن و دردسرآفرین بودن این امر می‌افزاید صحبت‌هایی است که دولت ترامپ با خشنودی درباره اقتصاد آمریکا مطرح می‌کند مبنی بر این که اقتصاد آمریکا در آستانه بازگشت و احیای کامل از بدترین رکودی است که این کشور طی 90 سال گذشته به خود دیده بود.

این کارشناس تصریح کرد: درک این که این پاندمی به این زودی‌ها خاتمه پیدا نمی‌کند نیاز به تخصص بالا در زمینه پزشکی ندارد. اکنون شمار موارد مبتلایان به کرونا در سراسر دنیا به سریعترین شکل خود به نسبت ابتدای این پاندمی تاکنون، در حال افزایش است. 21 ایالت در آمریکا از جمله کالیفرنیا، فلوریدا و تگزاس شاهد افزایش نگران کننده در شمار مبتلایان است. در عین حال، در چین نیز اقدامات سنگینی برای تحت کنترل در آوردن این پاندمی به مرحله اجرا درآمده است و موارد جدیدی از ابتلا به این بیماری نیز در سراسر این کشور گزارش شده است.

بنا بر این گزارش، اکنون بسیاری از اپیدمیلوژیست‌ها هشدار می‌دهند که برداشتن مقررات محدود کننده آن هم با عجله و بدون کسب آمادگی خطر افزایش میزان ابتلا را به همراه دارد. از سوی دیگر افزایش تظاهرات سیاسی بزرگ و پرجمعیت که در آن فاصله اجتماعی رعایت نمی شود، نگرانی را افزایش می‌دهد.

اندیشکده| بازسازی وجهه آمریکا پس از پایان دولت ترامپ کاری پرزحمت و طولانی استاندیشکده| کاتو: برای پیشگیری از شورش‌های آتی در آمریکا، باید دولت را از دوش مردم پیاده کرداندیشکده| چگونه آمریکای نیازمند به عدالت می‌تواند حافظ صلح باشد؟

 

در این گزارش تصریح شده است: به همین دلیل به سختی می‌توان با مبالغه گفت که این موج دوم پاندمی دورنمای احیای قدرتمند اقتصاد آمریکا را به همراه دارد. حتی اگر قرار نباشد که موج دوم به بسته شدن و اخلال اقتصادی ختم شود، پیامدهای مخربی برای بخش‌های مهم و آسیب‌پذیر در اقتصاد خدمات محور آمریکا به همراه دارد.

این گزارش می‌افزاید: دشواری در توسعه و تولید زودهنگام واکسن کرونا در صورت وقوع موج دوم ابتلا موجب می شود که مردم کمتر سفر کنند، در هتل‌ها بمانند و یا در رستوران‌ها غذا نخورند و در اماکن رخداد‌های ورزشی نباشند. از سوی دیگر، احتمال آموزش آنلاین در دانشگاه‌‌ها در سراسر آمریکا، اقتصاد شهرهای دانشجویی را به خطر می‌اندازد.

در گزارش این اندیشکده آمده است: یکی از پیامدهای موج اول پاندمی این بوده است که روند‌های قبلی برای اقتصاد دیجیتالی آمریکا را تشدید کرد و شمار بیشتری از مردم در خانه کار می‌کنند. موج دوم به این روندها خواهد افزود. وقتی که مردم بیشتری خرید آنلاین داشته باشند آیا نیازی به این تعداد فروشگاه خواهد بود؟ وقتی که مردم بیشتری از خانه کار می‌کنند چه نیازی به املاک تجاری است و آیا این امر امکان احیای ساخت و ساز را سلب خواهد کرد و شرکت‌های فعال در زمینه مشاوره املاک را دچار نقص نخواهد کرد.؟

بنا بر این گزارش، موج دوم پاندمی در مقیاس جهانی در عین حال احتمال این امر را افزایش خواهد داد که اقتصاد آمریکا در معرض شوک خارجی دیگری قرار گیرد چرا که زنجیره‌های جهانی تامین که بیشتر تولید کنندگان آمریکا به آن متکی هستند بار دیگر دچار اختلال خواهد شد.

در این گزارش با اشاره به تهدیدهای دیگر برای اقتصاد آمریکا آمده است: مسئله جدی‌تر این است که اقتصاد آمریکا احتمال دارد در ابعاد وسیعتری از بحران بازارهای نوظهور ضربه ببیند تا بحران‌هایی که در آسیا و آمریکای لاتین و یا بحران بدهی خالص اروپایی پیش می آیند.

در انتهای این مقاله آمده است: باید دعا کنیم که دولت ترامپ حرف‌های خوش خود درباره احیای کامل اقتصاد آمریکا را باور نکند، شاید آن موقع می توان امیدوار بود که این دولت طرح‌هایی برای نحوه واکنش برای مواقعی خواهد داشت که این احیای اقتصادی میسر نشود یا این که شاهد موج دومی پاندمی کرونا در اواخر سال جاری میلادی باشیم.

انتهای پیام/

R7891/P/S8,1128/CT4

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد آمریکا موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی

به گزارش همشهری آنلاین، اخبار اقتصادی جهان در روز گذشته معطوف به ارایه گزارش مالی سامسونگ بود. آن طور که داده های آماری این شرکت نشان می دهد استفاده از هوش مصنوعی منجر به رشد ۱۰ برابری سود این شرکت شده است. مروری بر سایر اخبار اقتصادی جهان نیز نشان می دهد که اقتصاد جهان در حال گذار از سوخت های فسیلی است و همین عامل منجر به کاهش سرمایه گذاری در پروژه های نفت و گاز شده است.

مروری بر اخبار اقتصاد جهان در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

- سود سامسونگ به لطف استفاده از هوش مصنوعی با جهش خیره کننده مواجه شد. سامسونگ گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ خود را منتشر کرد و از افزایش ۱۰ برابری سود عملیاتی خبر داد. غول فناوری کره جنوبی می‌گوید فروش تراشه‌های حافظه نسبت به سال قبل دو برابر شده و این رشد تحت‌ تأثیر رونق هوش مصنوعی در بازار بوده است.

- داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ نشان داد در پنج روز گذشته، ۳۷.۳ میلیارد دلار به ثروت ایلان ماسک که سومین فرد ثروتمند جهان است، افزوده شده که بزرگترین رشد هفتگی ثروت او از مارس سال ۲۰۲۲ است. در آن زمان قرارداد ایلان ماسک برای خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر هنوز نهایی نشده بود.

- بانک های اروپایی گزارش دادند: طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است. افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

- اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی آغاز کنند. روزنامه فایننشیال تایمز نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

- ماساهیرو اینوئه مدی عامل شرکت دایهاتسو، از شرکت های تابعه تویوتا از عزم این شرکت برای ورود به بازار آفریقا خبر داد و گفت :بازارهای نوظهور برای ما مناسب هستند و مانند پرتاب یک توپ سریع و مستقیم به وسط خط حمله است. او گفت: آمریکای جنوبی و آفریقا، بازارهایی هستند که باید در ۱۰سال آینده کانون توسعه باشند.

- وزیران انرژی گروه هفت برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا در نیمه اول دهه ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا گفت: ما قرارداد سیاسی را روز سه شنبه امضا خواهیم کرد. این قرارداد شامل مفادی است که گروه هفت را متعهد می کند در جهت کربن زدایی از اقتصاد هایشان گام های اساسی بردارند.

- اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، معادل ۵ میلیارد بشکه کاهش یافت. گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز ، نشان می‌دهد استدلال اوپک در مورد اینکه اقتصاد جهان به سمت دوران گذار انرژی از سوخت های فسیلی حرکت می کند و سرمایه گذاران انگیزه کافی برای سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز ندارند، درست بوده است.

کد خبر 848482 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها درآمد شرکت سامسونگ هوش‌ مصنوعی تکنولوژی (فناوری)

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • گزارش ماندی نایت راو 29 آوریل؛ از اژدها تا هیولا /اخبار WWE
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا