Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم خمین در مجلس گفت: سرانه تخت‌های بیمارستانی خمین با جمعیت شهرستانی هم‌خوانی ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، علیرضا نظری عصر امروز در نشست مجمع نمایندگان استان مرکزی با رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، خمین و جمعی از مدیران حوزه سلامت استان در محلات؛ با اشاره به اهمیت شهرستان خمین و ضرورت پیگیری مطالبات مردم این شهرستان اظهار داشت: خمین به عنوان زادگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی از اهمیت ویژه‌ای در میان شهرستان‌های استان مرکزی برخوردار است که باید به این شهرستان و مشکلات آن به صورت ویژه نگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه خمین به‌رغم تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که دارد به میزان جایگاه و زیرساخت‌ها نتوانسته رشد و توسعه قابل قبولی داشته باشد که همت جدی و بیشتر مسئولان و برنامه‌ریزان در حوزه‌های مختلف استانی و شهرستانی را طلب می‌کند.

نظری بیان کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان خمین قدمتی چهل و پنج ساله دارد که به عنوان تنها مرکز درمانی شهرستان تنها 115 تخت بیمارستانی برای بستری کردن بیمار در اختیار دارد.

نماینده مردم خمین در مجلس ادامه داد: این درحالی است که با توجه به ظرفیت و جمعیت شهرستان ظرفیت بیمارستان خمین 250 تخت بستری بیمار بوده حال آن‌که این شهرستان ظرفیت و قابلیت ساخت و ایجاد بیمارستانی دیگر با 110 تخت بیمارستانی را دارد.

تکمیل پروژه های بهداشت و درمان یزد نیازمند تخصیص سریع اعتبار استتمامی پرونده‌های تعزیراتی حوزه بهداشت و درمان در آذربایجان‌غربی مختومه شدپیام تبریک وزیر بهداشت به رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

وی عنوان کرد: کمبود نیروی متخصص بیهوشی و طب اورژانس از جمله مشکلات مهم در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان خمین است که البته همین کمبودها و مشکلات سبب شده تا بخش عمده بیماران شهرستان به منظور درمان راهی مرکز استان و حتی شهرها و استان‌های دیگر شوند.

نظری خاطرنشان کرد: از 25 میلیارد تومان بودجه مصوب کرونا  تنها هفت میلیارد تومان به خمین تخصیص یافته که این رقمی ناچیز و کم باتوجه به ظرفیت‌ها، وسعت و مشکلات شهرستان به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: این درحالیست که با بررسی آمارهای موجود در می‌یابیم که اعتبارات استانی برای حوزه سلامت و بهداشت و درمان شهرستان خمین کم و ناچیز است که باید این اعتبارات با پیگیری و همراهی مسئولان افزایش یابد.

انتهای پیام/711/ ز

R7980/P/S6,73/CT11 بیشتر بخوانید... اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مشخص شدند فعالان اقتصادی ۱۵۴ میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان کاشان کمک کردند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان شهرستان خمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن