Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود احمدی بیغش در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت نامطلوب اقتصادی مردم، اظهار داشت: مسئول نابسامانی وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم، متولیان امور هستند که تبلور اصلی آن در دولت فعلی است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، رویکرد سیاسی دولت که به آن هم افتخار زیادی می کند، اصلاح طلبی است و می‌توان گفت که آنان مسئول اصلی وضعیت نامطلوب معیشتی ملت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولتمردان بنا به دلایل مختلفی که باید مورد ارزیابی قرار گیرد بنا ندارند که مردم در رفاه باشند، در حالی که باید رفاه مردم در تراز نظام جمهوری اسلامی باشد.

احمدی بیغش بیان کرد: بسیاری از کسانی که خودشان را لیدر اصلی جریان اصلاحات و همچنین دولت می دانند، هیچ اعتقادی به عزت و استقلال مردم ندارند، چرا که مردم را جهان سومی می دانند و اعتقادشان این است که مردم جهان سوم نمی توانند در زندگی‌شان استقلال داشته باشند.

دولت به توان داخلی اعتقاد ندارد

وی با اشاره به تأکید بسیاری از دولتمردان بر ضرورت ارتباط با غربی ها برای حل مشکلات کشور، تصریح کرد: علت اصرار دولتی ها برای ارتباط و هماهنگ بودن با غربی ها در جهت رفع مشکلات اساسی کشور آن است که این افراد اعتقادی به ظرفیت های داخلی برای حل مشکلات ندارند.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به هیچ وجه خوب نیست اما متأسفانه دولتمردان هیچ گونه توجهی به حل مشکلات اقتصادی مردم و عزت آنان ندارند.

احمدی بیغش تأکید کرد: برای حل مشکلات اقتصادی باید دولت به ظرفیت های داخلی خودمان توجه کند و اصل و بنای انقلاب اسلامی هم این است که ما برای عزت و رفاه مردم و تأمین معیشت آنان باید به ظرفیت های داخلی خودمان توجه کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: البته ما باید با دنیا تعامل دوطرفه داشته باشیم اما این تعامل به معنای فراموش کردن ظرفیت های داخلی خودمان نیست اما متأسفانه دولتمردان به ظرفیت های خودمان توجه نمی کنند به گونه ای که رئیس جمهور با وجود آنکه برجام به هیچ نتیجه ای نرسید، هنوز هم اعتقاد دارد که باید دنبال برجام برویم.

کد خبر 4960024 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برجام مشکلات معیشتی مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا مجلس یازدهم محمد باقر قالیباف سید عباس موسوی حسن روحانی مجلس برجام ایران حجت الاسلام حسن روحانی جمهوری اسلامی ایران محمدجواد ظریف شورای حکام هیئت دولت ظرفیت های داخلی حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید نورمحمدی سخنگوی حزب ندای ایرانیان ، درباره رویکرد حزب ندای ایرانیان برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: در انتخابات دور اول که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد، حزب ندای ایرانیان در برخی حوزه‌ها وارد انتخابات شد و از کاندیداهای همفکر خود حمایت کرد.

وی در گفتگو با ایسنا، ادامه داد: سه حزب کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه احزابی بودند که همین سیاست حزب ندای ایرانیان را در پیش گرفتند و به همین دلیل هماهنگی‌هایی میان این احزاب طراحی شد و با هماهنگی کامل در برخی حوزه‌ها از کاندیداهایی حمایت کردیم که نتیجه انتخابات برای این ۴ حزب قابل قبول بود و به تشکیل یک فراکسیون تاثیرگذار و اقلیت به نتیجه رسید.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در برخی از حوزه‌های انتخابیه مانند قائم‌شهر و خرم آباد انتخابات به دور دوم رفت و کاندیداهای مورد حمایت این ۴ حزب باید در دور دوم به رقابت با رقبا بپردازند. حزب ندای ایرانیان برای حمایت از کاندیداهای مورد حمایت که به دور دوم رفته اند، آماده شده و با تمام توان تلاش می‌کنیم که این نامزدها پیروز شوند. علاوه بر کاندیداها که در دور اول نیز از آنها حمایت کرده بودیم، در برخی حوزه‌ها، برخی چهره‌های مستقل با کاندیداهای اصولگرا به دور دوم رفته‌اند که در لیست اولیه ۴ حزب نبودند. در جلسات مشورتی که بین ستادهای انتخاباتی ۴ حزب در سال جاری برگزار شد، مقرر شد از این افراد مستقل که انگیزه حضور در فراکسیون اقلیت تشکیل شده را دارند، حمایت شود.

نورمحمدی ادامه داد: حال که فراکسیون اقلیت شکل گرفته است، وظیفه خود می‌دانیم در دور دوم تعداد دیگری از نمایندگان همسو با این فراکسیون را وارد مجلس کنیم. در جلسه‌ای که با برخی از نمایندگان منتخب از جمله آقای پزشکیان و نوری قزلجه داشتیم، از آنها خواستیم در ایام تبلیغات انتخابات با ما همراهی کنند و به نفع کاندیداهای مستقل وارد انتخابات شوند و از آن‌ها حمایت کنند که این پیشنهاد مورد حمایت این دوستان قرار گرفت.

وی در پایان گفت: لیست مورد حزب ندای ایرانیان در بیش از ۱۵ حوزه به زودی منتشر خواهد شد و این حزب با تمام توان از کاندیداهای مستقل و کسانی که ما آنها را حمایت خواهیم کرد. متاسفانه در شهر تهران هیچ کاندیدایی برای حمایت باقی نمانده و تمرکز حزب ندای ایرانیان در سایر حوزه ها بر تقویت فراکسیون اقلیت خواهد بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901606

دیگر خبرها

  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!