Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@16:55:30 GMT

واردات مبل به صفر رسید

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۰۶۷۸

واردات مبل به صفر رسید

به گزارش افکارنیوز،

حسن احمدیان سهم کنونی ایران از بازار بین المللی با ارزش حدود ۷۵ میلیون دلار را معادل ۰.۴ درصد دانست و تصریح کرد: بالغ بر ۵۰ درصد ظرفیت تولید مبل خالی است،‌ اما این امکان وجود دارد که طی چهار تا پنج سال ظرفیت‌های خالی فعال شود و صادرات محصولات این بخش به ۵۰۰ میلیون دلار برسد.

اخبار اقتصادی- وی همچنین با بیان اینکه ارزش سالیانه واردات مواد اولیه و ماشین آلات و یراق آلات ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار است، از مشکل تامین ارز برای واردات مواد اولیه در این بخش خبر داد و گفت که در صورت ادامه این مشکل ظرفیت خالی تولید مبلمان بیشتر خواهد شد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران با بیان اینکه واردات مبلمان تقریبا به صفر رسیده است، تصریح کرد: فعال کردن ظرفیت‌های خالی در بخش مبلمان برای توسعه صادرات نیازمند تامین مواد اولیه، برنامه‌ریزی برای صادرات،‌ شرکت در نمایشگاه‌های خارجی و ایجاد شعب در کشورهای خارجی هدف و رفع مشکلات انتقال مبلمان مثل ارتباط با نمایندگان توسعه تجارت در کشورهای هدف است. در زمینه رویکردهای تولیدی نیز برای توسعه صادرات باید ارائه آموزش به کارگاه‌های تولیدی، نوسازی برخی ماشین آلات برنامه‌ریزی برای تولید انبوه و روش‌های بسته‌بندی را در نظر بگیریم.

احمدیان همچنین از تشکیل میز تخصصی صنعت مبلمان در سازمان توسعه تجارت و تفکیک این صنعت از بخش‌های مثل لوازم خانگی و نساجی که در گذشته با آن‌ها ترکیب شده بود خبر داد و گفت: سهم بایسته ایران از بازار بین المللی مبلمان بر اساس نسبت مساحت و جمعیت ایران به جهان یک درصد، معادل یک میلیارد دلار است.

وی با بیان اینکه صنعت مبلمان علاوه بر مبل خانگی، شامل مبل‌های اداری، فروشگاهی، آمفی تئاتر و سینمایی و ساختمانی مثل در و کابینت است، گفت: گردش مالی سالیانه صنعت چوب و مبلمان و دکوراسیون بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است و بیش از ۸۰ هزار واحد صنعتی،‌ صنفی و خدماتی در این بخش فعال هستند و هشت درصد اشتغال کشور به صنعت چوب و مبلمان تعلق دارد، اما این صنعت مغفول مانده و به اندازه کافی به آن توجه نمی‌شود و تاکنون به شکل جدی به آن پرداخته نشده است.

به گفته رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران، متوسط ارزش هر تن کالای صادراتی مبملان حدود ۲۲۰۰ دلار بوده که جزو کالاهای با ارزش افزوده بالا محسوب می‌شود. از طرف دیگر این صنعت مانند صنایع فولاد، سیمان و غیره مصرف‌کننده انرژی نیست.

احمدیان در پایان با اشاره به اینکه مهمترین قطب‌های تولید مبلمان در ایران تهران، کرج، قم، مشهد، تبریز، شیراز، اصفهان، گلستان، گیلان، همدان و ملایر است،‌ تصریح کرد: ارزش سالیانه بازار صنایع چوب و مبلمان و دکوراسیون ۱۲ میلیارد دلار است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صادرات واردات مبلمان صنعت مبلمان واردات مبلمان صنعت مبلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده

عباس علی‌آبادی در حاشیه همایش ایران و چین در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیین نامه واردات خودرو‌های کارکرده چه زمانی ابلاغ خواهد شد و چرا در این زمینه ابهام وجود دارد، گفت: در مورد خودرو‌های کارکرده دولت یک لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کرد که تصویب شد و در بازگشت اش وزارت صمت متعهد به تهیه آیین نامه مربوطه شد.

وی افزود: آیین نامه خودرو‌های کارکرده تصویب و به دولت ارسال شد، تا زمانی که این آیین نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، من عملا کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم.

علی آبادی تاکید کرد: تا زمانی که ابلاغیه نباشد نمی‌توانم سوالات را شما پاسخ دهم و باید منتظر باشم نظر دولت را دریافت کنم، چون نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید ببینیم دولت در مجموع با توجه به محدودیت‌ها و ظرفیت‌ها چه مصوبه‌ای می‌دهد. خواهش می‌کنم صبور باشید، به زودی این موضوع روشن می‌شود.

وزیر صمت بیان کرد: فرآیند استفاده از ظرفیت خودرو‌های کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی آماده و مصوبات در حال اجرا است. اگر شخصی پیشنهادی در این زمینه دارد می‌تواند به بخش مربوطه در معاونت حمل و نقل مراجعه کند.

منبع: خبرآنلاین

tags # خودرو سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)
  • با رزرو تور کیش، این نمایشگاه‌های جذاب جزیره را در 1403 از دست ندهید
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی