Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز محمدنژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تحریم ها افزود: آنچه که مسلم است ما امروز برای داشتن اقتصادی پویا نیاز ضروری به ورود ارز داریم.

وی حرکت دولت و مجلس را برای ورود ارز به کشور نیازمند ایجاد بسترهای مناسب در کشورخواند و گفت: ورود ارز از طریق صادرات امکان پذیر است که این امر از سالیان گذشته از طریق درآمد نفتی ممکن بود اما اکنون که در پی تحریم ها دچار مشکل شده باید از فرصت مزیت های دیگر هر منطقه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز مزیت های کشور به خوبی شناخته نشده است، بیان کرد: با توجه به اینکه از سال ۹۰ به بعد از سوی مقام معظم رهبری سالها با عناوین مرتبط با تولید و اقتصاد نامگذاری شده، باید درنخستین گام برای تحقق این شعارها مزیت های کشور را شناسایی کنیم.

محمد نژاد کشاورزی را یکی از مزیت های گیلان عنوان و بیان کرد: در این میان باید از خام فروشی پرهیز کرده و فرآوری محصولات براساس فناوری مبنای عمل باشد تا قابلیت صادرات را داشته باشد.

وی گفت : اگر طرح جامع مزیت شناسی را راه اندازی نکنیم، اقتصاد بر پایه غیر نفتی و ورود ارز به کشور امکان پذیر نیست.

 نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امروز دنیای رقابت هاست و محصولات باید مشتری پسند و استاندارد و با قیمت مناسب باشد تا بتوانند جای خود را در بازارها باز کرده و مشتری داخلی و خارجی را جلب نمایند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از ظرفیت ها برای کمک به کاهش هزینه های تولید را استفاده از حامل های انرژی عنوان و بیان کرد: حامل های انرژی در کشور ما ارزان است و تولید کنندگان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند؛ ضمن آنکه باید تسهیلات به صورت اصولی و صحیح به تولید کنندگان اختصاص یابد.

 وی با بیان اینکه بین ۸۰ تا ۹۰ درصد کارخانه های ما تعطیل است، تصریح کرد: این بدان مفهوم است که دولت در زمینه سرمایه گذاری و واگذاری تسهیلات به افراد دقت کافی نداشته و  تسهیلات به اهلش داده نشده است.

محمدنژاد خاطر نشان کرد: باید واحدها های تولیدی که قرار است در این منطقه راه اندازی شوند، مواد اولیه آن در همان استان باشد تا با استفاده از آن بتوان به جایگزینی ورود ارزی از صادرات غیر نفتی به جای نفت و گاز کمک کرد.

وی گفت:دولتی بودن اقتصاد ما موجب بروز مشکلات زیادی شده بنابراین باید دولت تسهیلات و زمینه های تولید را به صورت صحیح و اصولی فراهم آورد.

گیلان ۱۶ شهرستان و ۱۳ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی گیلان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی گیلان صادرات غیر نفتی انتخابات مجلس شورای اسلامی گیلان صادرات غیر نفتی مجلس شورای اسلامی ورود ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور

عادل دریس مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریا نوردی با بیان اینکه فرایند بارگیری و تخلیه کالا ، یکی از اقداماتی است که باید در راستای انتقال کالاهای تجاری وارداتی از کشور مبداء به مقصد مورد نظر انجام می شود گفت: انجام این فرایند به داخل و خارج از وسایل حمل و نقل به نوع روشی که برای نقل و انتقال انتخاب می شود، بستگی دارد.

وی افزود: بارگیری و تخلیه با توجه به تنوع بالای محموله های تجاری و حساسیت بسیار بالای هر کدام از آن ها امری حساس بوده  چرا که ذره ای بی احتیاطی از سوی اشخاصی که انجام این فرآبند را به عهده دارند باعث می شود که محموله ی تجاری دچار آسیب شود.

دریس با اشاره به اینکه تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز طی فروردین‌ماه امسال، معادل ۱۹۹ هزار و ۹۶۲ TEU بود گفت: این میزان از حمل و تخلیه کالاهای کانتینری طی مدت مشابه سال گذشته که معادل ۱۸۴ هزار و ۱۰۰ TEU بود، رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: میزان تخلیه کالا‌های نفتی طی ماه نخست ۱۴۰۳ در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، معادل ۲ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۳۳۱ تن، میزان تخلیه کالا‌های غیرنفتی معادل ۴ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۲۹۰ تن و مجموع تخلیه کالا‌های نفتی و غیرنفتی معادل ۶ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۶۲۱ تن بوده است.

دریس اظهار کرد: میزان بارگیری کالا‌های نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی فروردین‌ماه امسال، معادل ۵ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۶۹۶ تن، میزان بارگیری کالا‌های غیرنفتی ۵ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۸۱ تن و مجموع بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی معادل ۱۱ میلیون و ۲۴ هزار و ۱۷۷ تن بوده است.

او اظهار کرد: مجموع تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی طی ماه نخست سال ۱۴۰۳، معادل ۷ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۲۶ تن و جمع تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی ۹ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۷۷۲ تن بوده؛ همچنین مجموع تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۱۷ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۷۹۸ تن بوده است.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش