Web Analytics Made Easy - Statcounter

صحبت‌های مادران شهدای خان‌طومان شهید کمالی و شهید جمشیدی درباره بازگشت پیکر فرزندشان آنقدر شبیه به هم بود که نشان می‌دهد؛ مکتب ایثار و شهادت مادران مجاهدی دارد که از دامن آنها فرزندانی به معراج می‌رسند.

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس فرهنگی| پس از چهار سال چشم انتظاری، پیکر مطهر شهید مدافع حرم سعید کمالی  و علی جمشیدی از شهدای مدافع حرم کربلای خان‌طومان همزمان با دهه کرامت، به آغوش وطن بویژه مردم شهید پرور مازندران و خانواده‌اش برگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مادر شهید مدافع حرم سعید کمالی هر وقت دلتنگ فرزند شهیدش می‌شد، المان شهید را غبارروبی می‌کرد، حال  پس از چهار سال جاویدالاثر بودن فرزند شهید، دیروز خبری توسط فرمانده سپاه کربلا به مادر شهید رسید که شهید سعید، عزم دیار خود کرد تا به چشم انتظاری مادر پایان دهد.

 

 

*وقتی پسرم شهید به او تبریک گفتم

این مادر شهید با بیان اینکه  منتظر برگشت پیکر مطهر شهیدم نبودم، گفت: پسرم از خدا خواست تا دیگر برنگردد من هم از خدا خواستم که هرچه مورد رضایت شهید است، همان شود.

 

مادر شهید مدافع حرم سعید کمالی با اشاره به اینکه در  این چهار سال هیچ وقت  از خدا نخواستم پیکر پسرم برگردد، اما همیشه از فرزند شهیدم می‌خواستم به من سری بزند، افزود: با عکس شهید حرف می‌زدم و می‌گفتم که من شما را با سختی بزرگ کردم، دوست داشتم  بچه‌ها باشند و نوه‌ها را دور خودم جمع کنم.

 

این مادر شهید  با اظهار به اینکه وقتی پسرم شهید شد و به هدفش رسید به او تبریک گفتم، خاطرنشان کرد: الان منتظر هستم تا پیکر شهید را ببینم و بوی پسرم را از پیکرش استشمام کنم.

 از شهید سعید کمالی یک فرزند پسر به یادگار مانده است.

همچنین روز گذشته سرهنگ سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا به همراه سردار حمیدرضا رستمیان فرمانده سابق لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا بعدازظهر روز گذشته با حضور در منزل پدر شهید مدافع حرم علی جمشیدی در شهرستان نور نیز خبر بازگشت پیکر مطهر این شهید را به خانواده معزز وی اطلاع دادند.

 

محترم کاویان­پور مادر شهید مدافع حرم علی جمشیدی در این دیدار با قدردانی از حضور فرمانده سپاه کربلا و با اشاره به خصوصیت اخلاقی شهید، گفت: فرزند شهیدم فی‌سبیل‌الله کار می‌کرد و هیچ وقت دوست نداشت کسی از اعضای خانواده اش بداند او چه کاری در بسیج انجام می‌دهد.

این مادر شهید مدافع حرم با بیان اینکه علی آقا بسیجی فعال بود، افزود: همیشه شهید را در حال فعالیت می‌دیدم، تابستان‌ها به مناطق محروم اعزام می‌شد و در مناطق سیستان و بلوچستان مشغول خدمت به مردم محروم بود و چند روز قبل از سال نو برای خادمی زائران شهدا به شلمچه و طلائیه سفر می‌کرد.

مادر شهید مدافع حرم علی جمشیدی افزود: در هر میدانی که مورد نیاز بسیج بود، شهید فعالیت می‌کرد. یک زمانی در دانشگاه مشغول فعالیت بسیج بود بعد از آن در بسیج دانش‌آموزی مشغول فعالیت شد. در بسیج هیچ حقوق را دریافت نمی‌کرد حتی در آمدش را هم برای دانش‌آموزان بسیجی هزینه می‌کرد و می‌گفت چون دانش آموزان از راه دور به سپاه می‌آیند برای آنها خرج می‌کرد.

خانم کاویانپور با بیان اینکه شهید برای رضای خدا و فی‌سبیل‌الله به مردم خدمت می‌کرد، خاطرنشان کرد: ما علی آقا را کمتر در خانه می‌دیدیم و هرجا هم که برای بسیج کار می‌کرد بدون مزد و منت بود و هیچ ریاکاری در کارش نداشت.

این مادر شهید مدافع حرم که پیکر فرزند شهیدش بعد از چهار سال چشم انتظاری به آغوش خانواده برگشت، خطاب به فرمانده سپاه کربلا گفت: پرچم شهدا را بالا نگه دارید و دست جوانان این کشور را بگیرید و آنها را برای اسلام تربیت کنید. نگذارید دشمن جوانان را جذب کند.

مادر شهید مدافع حرم علی جمشیدی  خاطرنشان کرد: به علی آقا می‌گفتند بسیجی‌ها را اعزام نمی‌کنند و هر جا می‌رفت، اسمش را خط می‌زدند. حتی به تیپ فاطمیون هم رفت تا جذب تیپ شده و برای سوریه اعزام شود.

مادر شهید مدافع حرم علی جمشیدی با بیان اینکه فرزند شهیدم را به حضرت زینب (س) و رهبر معظم انقلاب هدیه کردم، ادامه داد: علی آقا دو سال تلاش کرد تا به سوریه اعزام شود.

این مادر شهید با بیان اینکه شهید به هر دری زد تا مدافع حرم اهل بیت(ع) شود: پیاده روی اربعین می‌رفت و عکس مقام معظم رهبری را چاپ می‌کرد و با خودش همراه داشت و بین مردم  پخش می‌کرد.

 

مادر شهید مدافع حرم علی جمشیدی با اشاره به اینکه آرزوی برگشت پیکر مطهر شهیدم را نداشتم  چرا که برای رضای خدا رفت و هرچه خدا بخواهد همان است، در پایان یادآور شد: خدا به همه جوانان سلامتی و  توفیق کار در راه دین و اسلام را بدهد.

شهید مدافع حرم علی جمشیدی و شهید مدافع حرم یکی از ۱۳ شهید مدافع حرم خان طومان، در اردیبهشت سال ۹۵ در کربلای خان طومان به قافله اصحاب آخر الزمانی سیدالشهدا(ع) پیوست و پیکر مطهرش بعد از چهار سال به آغوش وطن بازگشت.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرستان نور شهید مدافع حرم فرمانده سپاه کربلا مادر شهید چهار سال فرزند شهید سعید کمالی پیکر مطهر خان طومان علی آقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود

سرهنگ دوم مظلوم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: به تازگی هویت هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس مشخص شده که از این هشت شهید، هفت شهید گمنام در فارس به خاک سپرده شده بودند که نام این شهدا به سپاه استان‌های مربوطه اعلام شده است.

رییس امور ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان اینکه هویت این شهدا از طریق تطبیق دی ان ای آنها با خانواده‌شان مشخص شده خاطرنشان کرد: دو شهید از این شهدا مربوط به استان کرمان است که یکی از آنها در گلزار شهدای مرودشت و دیگری در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شده بودند.

سرهنگ دوم مظلوم بیان کرد: پیکر دو شهید دیگری که در دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شده‌اند نیز مربوط به خانواده‌هایی در استان‌های تهران و زنجان است.

وی افزود: پیکر شهید مدفون در سپیدان مربوط به خانواده‌ای از قم و پیکر شهید مدفون در جهرم نیز مربوط به خانواده‌ای در تهران است و یک شهید دیگر مربوط به استان گلستان بوده که در شیراز دفن شده است که پیکر این شهدا از سال ۱۳۸۴ در استان فارس خاکسپاری شده بودند.

سرهنگ دوم مظلوم رضایی در ادامه گفت: سال گذشته از ۱۱۳ شهید گمنام و مفقودالاثر مدفون در فارس نمونه دی ان ای گرفته شد و فرایند تشخیص هویت جهت تطبیق دی ان‌ای این شهدا با دی ان‌ای گرفته شده از خانواده‌های آنها همچنان ادامه دارد.

رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس گفت: در جمع شهدای تازه تفحص شده، هویت شهید سید علاءالدین اسدپور اهل یکی از روستاهای شهرستان زرقان نیز که بیست و سوم خردادماه هزار و سیصد و شصت و هفت در تک شلمچه به شهادت رسیده از طریق پلاک وی مشخص شده و پیکر وی همراه با پلاک هم اکنون در معراج شهدای تهران است.

وی افزود: پیکر این شهید گرانقدر ساعت هفت صبح فردا چهارشنبه وارد شیراز خواهد شد و روز شنبه ۱۵ اردیبهشت هم زمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان مردم شهیدپرور استان فارس تشییع خواهد شد.

کد خبر 6092917

دیگر خبرها

  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس مشخص شد
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد