Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری باغملک در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: درختان مورد بحث در حاشیه راه و در حریم زمین کشاورزی قرار داشتند که مالک آنها نیز مشخص بوده‌است.

بهروز کی‌شمس افزود: مالک زمین با انجام اقدامات قانونی، مجوز تغییر کاربری زمین خود را از کشاورزی به ساخت مجتمع خدمات رفاهی بین راهی گرفته‌ و برای این کار اقدام به قطع درختان جلوی زمین خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این درختان تحویل اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوده‌اند تصریح کرد: این درختان اصلا جز زمین‌های منابع ملی و طبیعی نبوده‌اند و صرفا برای مشخص شدن حریم راه کاشته شده بودند.

مجوز استانی برای ساخت مجتمع خدمات رفاهی

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باغملک در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: مالک این زمین موافقت نامه اصولی و مجوز ساخت مجتمع خدمات رفاهی خود را از استان گرفته‌است و مانعی برای ساخت و ساز وی وجود ندارد.

عباس اسکندری ادامه داد: سازنده این مجتمع خدمات رفاهی به صورت ثبتی متعهد شده‌است که به ازای هر درختی که قطع می‌کند، ۲ درخت بکارد و ۲۵ درصد فضای مجتمع خود را به فضای سبز اختصاص دهد.

انتقاد از منابع طبیعی برای قطع درختان اکالیپتوس

علی طهماسبی از اعضای انجمن دوستداران محیط زیست قلعه‌تُل در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا دراین باره گفت: چگونه می‌شود که در دهه هفتاد درختان اکالیپتوس در یک طرح ملی بنام نهضت سبز توسط عوامل همین اداره با مشقت کشت و داشت می‌شوند و دو دهه بعد مدیریت منابع طبیعی با استناد به یک تفاهم نامه محلی این درختان را واگذار شده اعلام کند؟ مگر می‌شود یک تفاهم نامه محلی میثاق‌های ملی و قوانین کشور را ملغی کند؟

وی ادامه داد: در همین تفاهم نامه مورد اشاره مدیر منابع طبیعی شهرستان باغملک تبصره‌ای وجود دارد که تصریح می کند اداره راه و ترابری حق قطع درخت را ندارد. منابع طبیعی شهرستان با نادیده گرفتن ماده ۶۸۶ قانون مجازات اسلامی و بی اعتنایی عامل اصلی کف تراشی شدن نزدیک به یک کیلومتر درخت اکالیپتوس درکنار جاده بوده‌است.

این فعال محیط زیست تاکید کرد: ما مخالف ایجاد زیرساخت و توسعه نیستیم اما چرا باید برای ساخت یک مجتمع تجاری رفاهی بدون حضور عوامل منابع طبیعی اینچنین بی‌رحمانه درختان در روز تعطیل قطع و بارگیری شوند و تا چهار روز پس از ماجرا هیچ شکایتی از عوامل این اقدام صورت نگیرد؟ اگر موضوع رسانه‌ای نمی شد آیا اقدامی جهت مواخذه و بازخواست عوامل این قلع و قمع از سوی اداره منابع طبیعی باغملک انجام می شد؟

رضی شهپیری مالک پروژه رفاهی مسیر قلعه تل به بارانگرد در پی قطع درختان در مسیر این پروژه گفت: بر اساس دستور کارشناس راهداری مبنی بر ناایمن بودن و ایجاد نقطه کور در مسیر مجتمع و برخلاف میل باطنی قطع درختان صورت گرفت.

وی افزود: بر اساس اخلاق و تعهد کتبی ۲۵ درصد مجتمع فضای سبز و درختکاری خواهد شد که قطعا تعهد ما بیش از این مقدار خواهد بود، اولویت ما نیز کشت نهال‌های بومی خواهد بود.

شهر قلعه‌تل در بخش مرکزی شهرستان باغملک در شرق خوزستان واقع شده‌است.

برچسب‌ها ایذه منابع طبیعی باغملک قلعه تل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایذه منابع طبیعی باغملک قلعه تل ایذه منابع طبیعی باغملک قلعه تل مجتمع خدمات رفاهی منابع طبیعی قطع درختان قلعه تل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • نجات جوجه جغد‌هایی که به بیرون لانه پرتاب شده بودند + فیلم
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است