Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محمد فرزاد ظهر یکشنبه در حاشیه افتتاح دیتاسنتر تبریز به عنوان بزرگترین مرکز داده غرب وشمالغرب کشور در تبریز به خبرنگاران گفت: این مرکز با زیربنای فنی و اداری سه هزار مترمربع در سه طبقه و با میزان سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیارد تومانی امروز توسط ارتباط ویدیوکنفرانسی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس مجلس به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص مشخصات فنی این پروژه گفت: این مرکز با ظرفیت ۲۵۰ رک و قابل توسعه تا ۳۵۰ رک و با قابلیت نصب تعداد هزار و ۵۰۰ سرور فیزیکی و ۱۶ هزار سرور مجازی اجرا شده است.

فرزاد با اشاره به تکیه بر دانش فنی بومی و اعتماد بر استعدادهای داخلی در افتتاح این مرکز گفت: استفاده از نیروهای جوان و باانگیزه، بهره گیری از پیمانکاران بومی جهت اجرای عملیات عمرانی در استان، استفاده حداکثری از تولیدات تأمین کنندگان داخلی در ساخت زیرساخت دیتاسنتر و طراحی و پیاده سازی پروژه در حداقل زمان ممکن و با کمترین هزینه از ویژگی‌های این پروژه بوده است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ادامه داد: این مرکز با هدف تقویت زیرساخت‌های خدمات متنوع مخابراتی و فناوری اطلاعات، ایجاد زیرساخت‌های خدمات ابری، کمک به ارتقا و پایداری شبکه و خدمات همراه اول در غرب و شمال غرب کشور، توزیع متوازن ترافیک شبکه، اتصال به مرکز تبادل اینترنت و تقویت چرخه محتوا، کمک به ایجاد خدمات ارتباطی در روستاها و هوشمندسازی مدارس، ایجاد بستر مناسب برای شرکت‌های تأمین‌کننده خدمات شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها راه‌اندازی شده است.

دیتاسنتر تبریز به عنوان بزرگترین مرکز داده غرب و شمال‌غرب کشور به‌منظور توسعه و تکمیل زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات، در مراسمی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و از طریق ارتباط تصویری با استانداری آذربایجان شرقی افتتاح شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بزرگترین مرکز داده صدای ایران محمد فرزاد تبریز فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی فناوری اطلاعات غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مظهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه هاست و فقط حمل دارو با ابلاغ این آیین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام میشود.
وی افزود: این آیین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز میشود.
مظهری ادامه داد: توزیع دارو بر بستر اینترنت بزودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیکترین داروخانه به محل سکونت میتوانند داروی خود را سریع تر دریافت کنند .

دیگر خبرها

  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد