Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گناباد و بجستان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس با عزمی جدی برای کوتاه کردن دست رانت‌خواران از چرخه فرآورده‌های دامی کشور تلاش می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، محمد صفایی دلویی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات کارآفرینان و سرمایه گذاران بخش کاخک شهرستان گناباد از تمرکز واردات نهاده‌های دامی در دست افرادی خاص و فقدان اراده جدی برای ورود ارز به کشور از این بخش انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: با جلوگیری از خروج شیر مازاد کشور و تبدیل آن به شیر خشک می توان علاوه بر متوقف کردن رانت واردات کره، بستر صادرات شیرخشک را افزایش داد و این زمینه مناسبی نیز برای تولید کره در داخل خواهد بود که به نفع دامداران و تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرصتهای طلایی اداره کشور بدون نفت گفت: حدود ۷۰ سال کشور با نفت اداره می شد و امروزه فرصتی برای جایگزینی صادرات غیر نفتی برای رونق نقاط مختلف فراهم شده و باید از این ظرفیت برای رفع بسیاری از مشکلات و ضعفهای دولتها بهره گرفت. صفایی اجرای طرح انتقال آب دریای عمان به استان خراسان رضوی را بسیار مهم و زیربنایی دانست و افزود: اجرای این طرح علاوه بر نقش مهمی که در توسعه و رونق اقتصادی دارد موجب کاهش مشکلات تامین آب منطقه میشود .  وی به پیگیری ایجاد شغل در این شهرستانها و از جمله تلاش برای مشارکت هلدینگ دامپروری بنیاد مستضعفان به عنوان بزرگترین هلدینگ دامپروری کشور اشاره کرد و از تعاونی‌های این مناطق خواست برای ایجاد دامداریها بیش از هزار راسی تلاش کنند تا با بهره‌گیری از ظرفیتهای موجود، گناباد و بجستان را به قطب تولید گوشت کشور تبدیل کنند.
نماینده مردم گناباد و بجستان گفت: واحد تولیدی کاشی هستی گناباد نیز با جذب سرمایه‌گذار جدید تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد و تکمیل کارخانه سیمان این شهرستان هم در دست پیگیری است.
صفایی اخذ مجوز اکتشاف فلزات گرانبها از جمله مس در گناباد و بجستان در حوزه صنایع معدنی را با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار و طرح کشت قارچ دارویی در حوزه اشتغال و اقتصاد این منطقه را مهم ارزیابی کرد. منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رانت محمد صفایی سرمایه گذاری گناباد و بجستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس آرش عباسی،با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریز های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود:  در این واحد و واحد های پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G  و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.

مدیر پروژه واحد های پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با  استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

عباسی، میزان ظرفیت خوراک واحد  RFCC را ۹۱/۳۰۰  بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO  (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.

مدیر پروژه واحد های پالایشی پتروپالایش سهروردی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم پتروپالایش سهروردی و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان،  واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.

گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال می گردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می¬گردد.

افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است. سرمایه این واحد عظیم صنعتی بالغ بر یک میلیارد یورو برآورد گردیده که با اعمال ارزش زمانی پول، ۴ سال پس از بهره برداری در سال ۱۴۰۹، سرمایه آن بازگشت خواهد شد.

شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های تابعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان یک شرکت سبز زیست محیطی است که برای افتخار ایران و ایرانی تلاش می کند تا روزهایی آباد را رقم بزند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور