Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@04:46:17 GMT

جزئیات تجارت خارجی ۳ماهه ۹۹

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۸۵۸۷

جزئیات تجارت خارجی ۳ماهه ۹۹

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس،  سید مهدی میر اشرفی در مورد جزئیات تجارت خارجی کشور در سه ماهه نخست سال ۹۹، اظهار داشت: کل حجم تجارت خارجی ۱۳ میلیارد و ۹۸۴ میلیون دلار است. در این مدت میزان صادرات قطعی کالاهای غیر نفتی (به استثنای نفت خام نفت کوره و نفت سفید همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی) بالغ بر ۲۱۹۲۹ هزار تن به ارزش ۶ میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش، ۴۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۸ درصد افت نشان می‌دهد.

رئیس کل گمرک افزود: میزان واردات کشور در سه ماهه نخست سال جاری نیز ۷ میلیارد و ۶۲۰ میلیون دلار بوده با حجمی بالغ بر ۸۹۲۳ هزار تن بوده است. است. واردات نسبت به دوره مشابه سال قبل از لحاظ ارزش، کاهش ۲۶.۷۶ درصد دارد.

معاون وزیر اقتصاد اقلام عمده صادراتی را بنزین، گاز طبیعی، پروپان مایع شده، پلی اتیلن و سایر روغن های سبک و فراورده ها دانست و یادآور شد: کشورهای عمده صادراتی چین، عراق امارات متحده عربی، افغانستان و ترکیه و پس از آن سایر کشورها هستند.

میراشرفی در مورد اقلام عمده وارداتی نیز گفت: ذرت دامی، سایر مخلوط گندم، گوشی تلفن همراه، برنج نیمه سفید شده و لوبیای خام است که از کشورهای چین، امارات متحده عربی، ترکیه، هند، فدراسیون روسیه و سایر کشورها وارد شد.

وی در توضیح علل کاهش صادرات کشور تصریح کرد: تجارت خارجی دنیا طی ماه های اخیر تحت تأثیر بیماری کرونا بوده و با روند کاهشی روبرو بوده است. صادرات ما نیز متاثر از این موضوع کاهش یافته و همچنین به علت بسته بودن مرزها امکان صادرات کالا وجود نداشت.

رئیس کل گمرک تاکید کرد:‌ آمارها نشان می‌دهد از هفته آخر خردادماه روند کاهشی صادرات کند شده و در حال بازگشت به روال عادی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت گمرک تجارت خارجی رئیس کل گمرک قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تجارت خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۸۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا