Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو حزب اتحاد ملت می‌گوید: به نظر من اصولگرایان از ناطق نوری انتظار داشتند که مطیع فرمان و در خط آنها باشد اما ناطق نوری به هر صورت از این جریان کنار کشید و در بعضی موارد موضع‌گیری‌های مستقلی را اتخاذ کرد.

«جلال جلالی‌زاده»، نماینده سابق مجلس شورای و عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا درباره تلاش برخی از چهره‌های اصولگریان برای مطرح کردن نام ناطق‌نوری در پرونده اکبر طبری گفت: به نظر من اصولگرایان از ناطق‌نوری انتظار داشتند که مطیع فرمان و در خط آنها باشد اما ناطق نوری به هر صورت از این جریان کنار کشید و در بعضی موارد موضع‌گیری‌های مستقلی را اتخاذ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظاراتی از او بوده و امروز این انتظارات برآورده نشده بنابراین می‌خواهند، انگی به او بچسبانند یا مسائلی برایشان درست کنند. 

جلالی‌زاده افزود: اولا قانون عطف به ماسبق نمی‌شود و ناطق‌نوری مقصر نیست. ضمن اینکه هیچ انسانی مادام‌العمر معصوم نیست که بگوییم امکان خطا ندارد. استخدام یک نفر باعث نمی‌شود شخصی زیر سوال برود. ممکن است یک نفر شخصی را به ارگان یا نهادی سفارش کند مثلا نمایندگان مجلس خیلی از افراد را به مراکز و نهادهای مختلف، با هر سلیقه، تفکر و گرایشی معرفی می کنند و این طور نیست که حتما شناخت صددرصد داشتند یا اینکه این شخص نیروی آنها بوده است. 

این عضو حزب اتحاد ملت با اشاره به دوران فرمانداری اکبر طبری، اظهار کرد: شاید ناطق نوری زمانی طبری را معرفی کرده باشد ولی او زمانی که به هر صورت مرتکب مسائلی شد در قوه قضاییه بود یعنی کسانی که او را به این سمت منصوب کردند باید پاسخگو باشند نه ناطق نوری.

این نماینده ادوار مجلس بیان کرد: از طرفی دیگر هم به خاطر فاصله گرفتن ناطق نوری به نحوی می‌خواهند از او انتقام بگیرند. در حالیکه خود طبری به هر صورت دارای پست‌ها و مسئولیت‌های مهمی بوده و خودش هم پاسخگو است نه اینکه به هر صورت ناطق را عطف به ماسبق کنیم و دیگران را دخیل بدانیم. 

جلالی‌زاده در پایان عنوان کرد: به نظر من این مسائل به هر صورت قابل توجیه نیست و با هیچ استدلال، منطق، حجت و برهانی قابل اثبات نیست و نمی‌تواند به جایگاه ناطق نوری خدشه‌ای وارد کند. او سال‌ها رئیس بازرسی دفتر رهبری بود و هیچ کس نتوانسته کوچک‌ترین نقطه ضعفی برای او درست کند. حالا اینکه او به هر صورت استعفا داده یا بازنشسته شده، نمی‌شود بعد از چندین سال بگوییم چون فلانی را او معرفی کرد، در خطا و اشتباه دیگران شریک‌ هستند. به نظر من این مسائل نوعی فرافکنی است و موجب اثبات جرم و خطا برای دیگران نمی‌شود. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصولگرایان قانون قوه قضاییه مشکلات برنا ناطق نوری نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۲۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به وقت انتقام؛ عیسی به مورایس رسید

دو تیم پرسپولیس و سپاهان در حالی برابر یکدیگر قرار می‌گیرند که نکته جالب توجه در خصوص تقابل این دو تیم حضور عیسی آل‌کثیر در ترکیب قرمزها است.

به گزارش مشرق، در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر روز چهارشنبه از ساعت ۱۹:۳۰ تیم فوتبال پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی به مصاف سپاهان اصفهان می‌رود.

نکته جالب توجه در خصوص تقابل این دو تیم حضور عیسی آل‌کثیر در ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس است. این مهاجم در ابتدای فصل جاری بعد از سه سال حضور در پرسپولیس به دلیل اختلافاتی که با مدیریت باشگاه بر سر تمدید قرارداد داشت، از این تیم جدا شد. این مهاجم ۳۳ ساله بعد از آنکه با پرسپولیس بر سر مبلغ قرارداد نتوانست توافق کند با سپاهان وارد مذاکره شد و در نهایت بعد از کش و قوس‌های فراوان راهی اصفهان شد تا لباس طلایی‌پوشان دیار زاینده رود را بر تن کند اما این موضوع تازه شروع دردسرهای این مهاجم بود.

با توجه به قانون سقف بودجه که توسط فدراسیون فوتبال در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر وضع شد، سپاهانی‌ها برای ثبت قرارداد بسیاری از بازیکنان خود از جمله آل‌کثیر با مشکل جدی روبه‌رو بودند و این باشگاه برای استفاده از بازیکنان خود نیاز داشت تا قرارداد بازیکنان خود را اصلاح کند.

آل کثیر در شرایطی در نوزدهم تیر ماه سال ۱۴۰۲ به سپاهان پیوست که مجوز بازی او ۴ ماه بعد یعنی در مهر ماه صادر شد آن هم درحالی که هفت هفته از رقابت‌های لیگ برتر گذشته بود. با ثبت قرارداد این مهاجم ۳۳ ساله، آل‌کثیر حالا فرصت این را پیدا کرده بود تا خود را در لباس تیم جدید به اثبات برساند اما شرایط آن‌گونه که این بازیکن خواست پیش نرفت.

بعد از مشکلات پیش آمده برای باشگاه سپاهان در خصوص قانون سقف قراردادها، این تیم اجازه استفاده از چند بازیکن خود از جمله پیام نیازمند، رضا اسدی، رضا شکاری، هادی محمدی، کاوه رضایی و احسان پهلوان را نداشت. باشگاه سپاهان برای اینکه بتواند جواز استفاده از این بازیکنان را بگیرد قرارداد چند بازیکن خود را به صورت یک‌طرفه فسخ کرد که آل‌کثیر یکی از این بازیکنان بود. این مهاجم سرانجام بعد از انجام ۹ بازی با لباس سپاهان اصفهان و بعد از ۶ ماه حضور در این تیم از طلایی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به پرسپولیس پیوست.

آل‌کثیر بعد از بازگشت به پرسپولیس حالا در بهترین فرم خود قرار دارد. او در ۱۰ بازی اخیر خود توانسته ۷ بار برای قرمزها گلزنی کند. وی بعد از ۱۰ بازی حالا بهترین گلزن پرسپولیس در این فصل از رقابت‌هاست و در آستانه بازی حساس این تیم با سپاهان به طورحتم امید اول گلزنی قرمزهاست. از طرفی با توجه به حواشی رخ داده در زمان حضور این بازیکن در سپاهان و نحوه جدای وی، آل‌کثیر که این روزها در بهترین فرم خود قرار دارد، فرصت این را دارد تا از سپاهان انتقام بگیرد و ارزش‌های خود را به رخ بکشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی باید آرایش تهاجمی بگیرند
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • تهدید رژیم صهیونیستی به انتقام از دادگاه کیفری بین‌المللی
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • خون در چشمان بلینگام: انتقام با پیراهن پادشاه!
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!/ نمادی که می توانست نهاد شود اما نشد
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!
  • به وقت انتقام؛ عیسی به مورایس رسید
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد