Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیرزنانی از دیار کردستان با اراده‌های آهنین، دستانی پر صلابت، امیدهایی راسخ و چشمانی پر نور سعی در آبادانی و توسعه کشورمان دارند تا بار دیگر جهش تولید را با اقتصاد مقاومتی معنا ببخشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی،  امسال که مقام معظم رهبری سال 99 را با نام سال جهش تولید نامگذاری کردند، بودند بانوان کارآفرین کُردستانی که هر سال را بنا به این نمگذاری پیش می رفتند و به کارشان سرعت می بخشیدند، افراد موفقی که نه تنها در راه تولید خود جهش ایجاد کرده اند بلکه الگوهایی برای دیگران در امر تولید و اشتغال شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه مردان نیستند که باهمت و اراده در برابر سختی‌های روزگار بایستند و قد علم کنند بلکه زنان زیادی نیز در اطراف ما هستند که بی‌نام و بی‌نشان همچون مردان سخت در تلاشند تا لقمه نانی حلال برای خود و خانواده‌هایشان به‌دست بیاورند و در زیر چرخ زندگی کمر خم نمی‌کنند.

شیرزنانی که از دیار کردستان با اراده‌های آهنین و دستانی پر صلابت و امیدهایی راسخ و چشمانی پر نور سعی در آبادانی و توسعه کشورمان دارند.

زریان عثمانی کارآفرین جوان بانه ای و جز ۱۰ نفر برتر کارآفرینان کشور است که در سال 98  در جشنواره کسب و کار زنان کشور به عنوان الگوهای برتر معرفی شد.

وی با همت و تلاش خود در سال 1389 شرکت تعاونی صنایع دستی شیلان بانو را راه اندازی کرد تا از این طریق فرصت های شغلی مناسبی را در محیطی امن و آرام برای زنان و دختران این شهر فراهم آورد.

این شیر زن بانه ای که در حال حاضر فقط 29 سال سن دارد جوانیش را وقف عرصه تولید و توسعه مشاغل خانگی در بانه کرده بطوریکه در حال حاضر 54 زن را در حوزه های تولیدی خیاطی، تابلو فرش؛ گلیم، کاموا بافی، عروسک سازی، گل سازی و شیرینی پزی مشغول داشته است.

با تولید انواع  لباس های محلی ، فارسی و چادرهای عربی و عرضه آن در بازارهای داخلی (مجتمع های تجاری بانه ) و خارجی ( اقلیم کردستان) ، نه تنها به ایجاد اشتغال در جامعه کمک کرده بلکه به اقتصاد کشور و تولید داخلی نیز توجه داشته است.

مدیر عامل شرکت تعاونی شیلان بانو گفت: شرکت تعاونی شیلان بانو در سال ۸۹ با عضویت ۱۳ نفر ثبت شد و بعد از ۶ ماه اعضای این شرکت به ۵۴ نفر رسید و اکنون ۴۸۰ نفر عضو این شرکت کارآفرینی هستند.

زریان عثمانی افزود: اعضای شرکت تعاونی شیلان بانو به صورت مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک مستقل از کارگاه فعالیت می‌کنند و ما توانسته ایم برای بانوان بی سرپرست، بد سرپرست و خود سرپرست اشتغال ایجاد کنیم.

عثمانی گفت: همه مواد اولیه مورد نیاز خود را در بازار داخل تهیه می‌کینم و به طور میانگین در هر ماه بیش از یک هزار تکه پوشاک در کارگاه تولید می‌شود که این تعداد بسیار کم است اما با توجه به مشکلات در حال حاضر توسعه کارگاه برای ما امکانپذیر نیست.

مدیر عامل شرکت تعاونی شیلان بانو یادآور شد: بانوان باید از قال مصرف کننده خارج شود و از توانایی‌ها و استعدادهای خود بهره گیری کنند بانوان بهترین اقتصاددانان هستند و در حل مشکلات اقتصادی نقش مهمی دارند.

اشتغالزایی بانوی کارآفرین سنندجی برای ۵۴ زن سرپرست خانوار

بانوی کارآفرین و معلم نیکوکار سنندجی از طریق فرش‌بافی برای ۵۴ نفر از زنان سرپرست خانوار و نیازمند کردستانی شغل ایجاد کرد.

 شایسته شیخ حسنی بانوی کارآفرین و معلم سنندجی است که در یک حرکت ارزشمند ۵۴ نفر از زنان نیازمند سرپرست خانوار و مددجوی کمیته امداد را از طریق قالی بافی مشغول به کار کرده است .

این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه ۱۴ سال در شغل معلمی مشغول به خدمت هستم، افزود: بیشترین زمان تدریسم در روستاها سپری شده است و خدمت در این روستاها درس‌های زیادی به من داده است .

وی گفت: آشنایی با زنان باغیرت که بسیاری از آنها سرپرست خانوار و مشغول کار و تلاش بودند این ایده و فکر را در من به وجود آورد که از طریقی بتوانم از پتانسل‌ها و هنر نهفته این زنان در جهت اشتغال و درآمدزایی آنها استفاده کنم .

شیخ حسنی با بیان اینکه یکی از هنرها و ظرفیت‌های این استان که در میان زنان وجود دارد، هنر فرش بافی است، ادامه داد: بعد از آشنایی  و گرفتن مشورت در زمینه وضعیت فرش این استان تصمیم به راه اندازی کارگاه فرش بافی با هدف توسعه این صنعت و همچنین اشتغال زایی برای زنان گرفتم .

وی افزود: سرمایه اولیه من برای راه اندازی گارگاه چهار میلیون تومان بود و موفق شدم در اولین قدم و در همان روستایی که مشغول به معلمی بودم ۱۲ نفر از زنان را که بیشتر آنها سرپرست خانوار، بدسرپرست و مددجوی کمیته امداد بودند مشغول به کار کنم .

روایت بانوی کارآفرین کردستانی با پخت نان محلی

یکی از این زنان که نمونه یک زن پرتلاش و بااراده قوی درزمینهٔ کار و اشتغال است خانم زهره زارعی است که باوجود سختی‌ها و ناملایمات زندگی دست از تلاش برنداشته است و باوجوداینکه خود زمانی مددجوی کمیته امداد بوده است هم‌اکنون با پشتکار خود و با استفاده از تسهیلات کمیته امداد توانسته برای ۹ نفر دیگر هم‌شغل ایجاد کند.

جهت تهیه گزارش از این بانوی کارآفرین سنندجی در مغازه او حضور پیدا کردیم تا ازنزدیک شاهد تلاش و پشتکار او باشیم و از وی خواستیم درباره چگونگی اجرای این طرح اشتغال موفق مصاحبه‌ای انجام دهیم.

زهره زارعی در معرفی خود و تشریح شرایط زندگی خود گفت: بنده متولد ۱۳۶۳ و دارای یک فرزند دختر ۱۵ ساله هستم که در سال ۹۰ از شوهرم جدا شدم و با دخترم تنها زندگی می‌کردم.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط زندگی به کمیته امداد مراجعه کردم و تحت حمایت آن نهاد قرار گرفتم و خودم هم برای کمک به تأمین هزینه‌های زندگی تصمیم گرفتم فرش ببافم برای همین از یک شرکت فرش‌بافی یک تابلو فرش گرفتم وشروع کردم به بافتن آن ولی بعد از ۶ ماه بافندگی و اتمام آن فقط ۱۲۰ هزار تومان حق الزحمه به من پرداخت کردند و وقتی فهمیدم این کار اصلاً به‌صرفه نیست ادامه ندادم.

این مددجوی سنندجی گفت: بعدازآن، مدتی در یک دندان‌سازی کار می‌کردم و ماهانه ۲۵۰ هزار تومان حقوق می‌گرفتم و این مبلغ تاحدودی به تأمین مخارج زندگی کمک می‌کرد ولی هم شرایط کاری سختی داشت و هم علاقه‌ای به آن کار نداشتم دیگه نتوانستم ادامه دهم و با معرفی یکی از دوستان در یک مغازه که کار پخت نان محلی را انجام می‌داد شروع به کارکردم و حقوق این کار بهتر بود.

زارعی ادامه داد: وقتی خودم این کار را کامل یاد گرفتم در سال ۹۳ تصمیم گرفتم خودم یک مغازه بزنم و درزمینهٔ پخت نان محلی کارکنم بنابراین با توجه به اینکه سرمایه لازم را نداشتم به کمیته امداد مراجعه کردم و با دریافت ۲۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه، خودم یک مغازه جدید باز کردم و شروع به کارکردم و از ۶ صبح تا ۱۱ شب در مغازه خودم کار می‌کردم.

وی افزود: بعد ازمدتی با معرفی یکی از اقوام با مردی آشنا شدم و با او ازدواج کردم و شوهرم در کنار من در مغازه کار می‌کرد و هرروز مشتری هامون بیشتر می‌شد و درآمد و فروش بیشتری داشتیم.

زارعی با بیان اینکه روزانه حدود چهار هزار و ۵۰۰ عدد نان محلی پخت می کنم و به فروش می رسانم، افزود:  خوشبختانه حاصل فروش این نان مایه برکت برای خودم و کسانی که پیش من کار می کنند شده است و اکثر زنانی که پیش من کار می کنند خود سرپرست خانوار هستند.

وی در پایان گفت: باوجوداینکه برای رسیدن به این موفقیت شغلی سختی‌های زیادی را تحمل کرده‌ام ولی از اینکه هم‌اکنون با کمک خداوند توانسته‌ام ۹ نفر را مشغول به کارکنم و برای خانواده های آنها منبع درآمد ایجاد کنم بسیار خوشحالم و خدا را شاکرم.

داخل محوطه ی کارگاه صنایع دستی شهر سنندج که می شویم؛ سبدهای زیبایی را می بینیم که خالق آن انگشتان زیبای خاتون گلچین است، هنرمند کردستانی که توانسته در بحث سبدبافی خودکفا باشد و شعار سال مقام معظم رهبری با نام رونق تولید، را بر پایه اقدام و عمل برساند.

بانو گلچین، گلچینی از سبدهای زیبایش را بر روی دیوار آویزان کرده که از همان نگاه اول انسان محو تماشایش می شود، صنایع دستی زیبایی که بعد از سال ها فراموشی بار دیگر مورد توجه بانوان این استان قرار گرفته است.

دستان هنرمند سختکوشی که چوب هایی را که خود پرورش داده، به هم می تاباند و اشیایی را می سازد که علاوه بر زیبایی و دوام آن، کاربردهای زیادی را نیز در سطح استان خواهند داشت.

گلچین غلام ویسی که مسئول یکی از کارگاه های سبد بافی در استان کردستان است می گوید؛ 40 سال سن دارم و از زمانی که یادم می آید علاقه ی خاصی به سبد بافی داشته ام، از آنجا  که عشق و علاقه  به کسب روزی  حلال و تهیه کمک معیشت خانواده در درونم چراغ امید به زندگی  را پر فروغ می کرد لذا تصمیم گرفتم که کارآفرینی را آغاز و بتوانم در این کار خودکفا باشم.

وی گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی و کمک به تولید کشور مبنی بر اینکه هر فردی می تواند قدمی برای کشور بردارد تا این مملکت بر روی پای خود بایستد و به بیگانگان محتاج نشویم احساس کردم که من هم می توانم یکی از این قدم ها را بردارم.

وی افزود: در آغاز کار مختصر آورده ای را برای طرح تدارک کارگاهم دیدم اما با حمایت های همسرم توانستم موفقیت های لازم را در این زمینه کسب و به نوعی مقدمات راه اندازی یک واحد تولیدی در حوزه اقتصاد مقاومتی را ایجاد نمایم که هم برای خودم و هم خانواده ام سودمند بوده است اما تداوم این طرح به نوعی نیازمند حمایتهای مالی و پشتیبانی متولیان امر است.

 این فعال حوزه اقتصاد صنایع دستی با اعلام رضایت از طرح به اجرا درآمده اش می گوید: اگر تمامی جوانان استان به جای مهاجرت به شهرهای دیگر و یا بیکاری نسبت به تدارک شغلی در حوزه مشاغل زود بازده عرصه اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنند، حتما علاوه بر اینکه به تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه قطع وابستگی به خارج و کمک به تولید داخلی کمک خواهند کرد در مسیر خودکفایی شخصی نیز موفق می شوند.

گلچین غلام ویسی تاکید می کند: «اشتغالزایی از طریق آموزش صنایع دستی حتما در راستای اقتصاد مقاومتی است. صنایع دستی مشاغل دائمی هستند که غالبا نیازمند سرمایه در گردش زیادی نیستند و ریسک بسیار پایینی دارند. به همین دلیل مسئولان برای کمک به اقتصاد مقاومتی باید صنایع دستی را گسترش دهند و از فعالان این عرصه حمایت کنند. یکی از بهترین روش ها، پشتیبانی از برگزاری کلاس های آموزشی بویژه برای نیازمندان و نیز افزایش تعداد نمایشگاه های عرضه محصولات صنایع دستی است.»

«شیدا شیخی» بانوی کارآفرین و تلاشگر 34 ساله سنندجی با تحصیلات دیپلم ریاضی و دارای دو فرزند، از شش سال گذشته در بازار کار مشغول به فعالیت است، وی استارت کارش را از یک مهمانی و خوردن یک شیرینی باقلوای استانبولی آغاز کرده است.

بانوی کارآفرین سنندجی با 30 هزار تومان کار خود را آغاز کرده و اکنون کارآفرین نمونه و پرتلاشی شده که همه وی را شناخته و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

شیخی به بیان شیوه آغاز کار خود پرداخت و اظهار داشت: از آنجا که سنندجی‌ها به شیرینی بسیار علاقمندند و در شش سال گذشته شیرینی باقلوا اصل ترکی استانبولی در این شهر وجود نداشت، با 30 هزار تومان سرمایه اولیه دو جعبه شیرینی باقلوایی تبریزی خریداری و به بازاریابی آن در میان شیرنی‌فروشی‌های سطح شهر سنندج پرداختم.

وی افزود: در گام نخست با استقبال بسیار خوب قنادی‌های سطح شهر روبه‌رو شدم، هفته‌ای دو تا سه بار هر روز از طریق اتوبوس‌های شهر تبریز ساعت 6 صبح از ترمینال سنندج باقلوا را تحویل و در میان شیرینی فروش‌های سنندج، کرمانشاه، مریوان و قروه توزیع می‌کردم.

کارآفرین موفق سنندجی با بیان اینکه سختی‌های زیادی را در مسیر کاری خود تقبل کرده است، اظهار داشت: اجاره گرفتن اتاق شیشه‌ای در باشگاه فرهنگیان سنندج، برای فروش صنایع دستی و سوغات‌ به مسافران و خانواده‌های فرهنگی که از تمام ایران به این محل رجوع می‌کردند، دومین کاری بوده که در کنار فروش باقلوا آغاز کردم.

وی گفت: بعد از 8 ماه فروش شیرینی باقلوا و آغاز فصل تابستان و گرما، فروش این محصول را قطع و حال که درآمدی به دست آورده، در سوغات سرا باشگاه فرهنگیان، مشغول به کار شدم.

شیخی به ماجرای سفر خود به شهر شیراز اشاره و عنوان کرد: به دلیل نزدیک بودن ذائقه شیرازی‌ها با استان کردستان، تصمیم گرفتم که کنجد گزو کردستان را در شیراز به فروش رسانده و پس از طی کردن 48 ساعت مسیر راه و بازاریابی در این راستا، اکنون بعد از 6 سال به عنوان معرف شهر سنندج در استان فارس، همچنان محصولات شیرینی مخصوص دیار کردستان اعم از بادام سوخته و کنجد گزو را به فروش می‌رسانم.

وی با بیان اینکه تمام اقداماتش جدا از بعد مالی، از نظر بعد اجتماعی و فرهنگی نیز بسیار تأثیرگذار و مهم است، افزود: اکنون باشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش استان کردستان، مدیریت بخش تشریفاتی و برگزاری تالار این مرکز را به‌صورت خودگردان بر عهده من گذاشته است.

این بانوی کارآفرین خوش‌ذوق سنندجی عنوان کرد: پس از مدتی به دلیل بی‌تجربگی و سنگینی کار تصمیم به همکاری با خانم اخوان یکی دیگر از بانوان پرتلاش کردستانی گرفته که اکنون با کمک هم کارهای مدیریت تالار را هدایت و بر تمام مشکلات و سختی‌های کار غلبه کردیم.

وی افزود: پس از گذراندن دوره‌های آموزشی نسبت به ثبت مجوز شرکت خود اقدام کرده و سپس مسئولیت بوفه دانشگاه‌های پیام نور سنندج، فرهنگیان و دانشگاه کردستان، رختشویخانه بیمارستان توحید و رستوران اردوگاه امام علی (ع) کمیته‌امداد کردستان را برعهده گرفته و اشتغال‌زایی زیادی نیز کرده‌ام.

شیخی با بیان اینکه تاکنون برای 40 نفر از مددجویان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد به‌صورت مستقیم (بیمه شده) و 50 نفر از نیروهای عادی و شرکت‌های کاریابی اشتغال‌زایی ایجاد کرده است، افزود: همه ما در این مجموعه به‌عنوان یک خانواده و گروهی برنامه و کارهایمان را پیش می‌بریم.

وی ادامه داد: امیدواریم با توسعه کار خود توانسته جوانان و خانواده‌های دیگری که با معضل بیکاری دست و پنجه نرم کرده را نجات داده و بیش از این نیرو جذب کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بانوی کارآفرین اقتصاد مقاومتی شیرینی باقلوا سرپرست خانوار مشغول به کار تصمیم گرفتم کمیته امداد راه اندازی صنایع دستی هزار تومان نان محلی فرش بافی سختی ها کار خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد

 سید علی روحانی معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه صف اول گفت: انتشار اوراق اسناد خزانه اسلامی از روش‌های تامین مالی تولید است.

به گفته وی استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی و سرمایه‌گذاری صندوق‌ها نیز در تامین مالی تولید موثر خواهد بود. نهاد اعتبار سنجی نیز در خدمت تامین مالی تولید است.

وی در مورد مجوز بدون نام برای سرمایه‌گذاری گفت: برای انجام یک فعالیت اقتصادی مجوز‌های دستگاه‌ها بدون نام گرفته می‌شود تا زمانی که سرمایه‌گذار پیدا شود، مجوز به نام آنها صادر می‌شود و حتی اگر مدیری تغییر کند، امضای او پای مجوز معتبر است.

 معاون وزیر اقتصاد در مورد کمک به وکیل برای بنگاه‌های تولید نیز گفت: با توجه به هزینه گزاف وکالت حقوقی، برای مشکل سرمایه‌گذاری وکالت هم انجام می‌شود. این قانون به هدف تامین مالی غیر تورمی کمک می‌کند و هزینه تامین مالی را کاهش می‌دهد.

معاون وزیر اقتصاد گفت: برای تامین مالی نهاد‌های تخصصی واسط فعالان اقتصاد و بانک‌ها شود. همچنین نهاد توثیق برای وثیقه گیری انواع دارایی و نیز آزاد سازی وثایق برای سهولت در تامین مالی در نظر گرفته شده است.

روحانی گفت: قانون تامین مالی و زیر ساخت به بنگاه‌های اقتصادی برای دسترسی به تامین مالی از بازار بانکی، بازار سرمایه و سایر بازار‌ها آسان می‌کند.

 به گفته وی، برای کاهش ریسک‌های معاملاتی، بحث اعتبار سنجی مهم است، سابقه تعاملات مالی افراد در این اعتبار سنجی مورد توجه قرار می‌گیرد. داشتن چک برگشتی هم جزو سوابق مالی افراد است، که این جزو سوابق اعتباری افراد محسوب می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد گفت: اعتبار سنجی برای سهولت معاملات افراد است، سابقه معاملات و خوش قولی در پرداخت اقساط مبنای اعتبار افراد است.

وی گفت: برخی بانک‌ها شرکت اعتبار سنجی مختص خود را داشتند اما تا کنون از ۳۰ درصد اعتبار افراد استفاده می‌شد، اما فرآیند شرکت‌های اعتبار سنجی را در سطح قانون در نظر می‌گیرند. قوه قضائیه، گمرک، سازمان ثبت اسناد، مالیات، فراجا و دیگر سازمان‌ها مکلف هستند، اطلاعات اقتصادی افراد را با اعتبارسنجی در اشتراک بگذارند.

 روحانی گفت: مساله امنیت اطلاعات اعتبار سنجی صرفا برای سنجش اعتبار افراد است و همه این داده‌ها در چارچوب قانون مدام (مدیریت داده‌ها و امنیت مالی) است.

معاون وزیر اقتصاد با بیان این که در قانون تامین مالی هر جا دستورالعملی لازم است، باید تدوین شود و در سه ماه به تصویب برسد.

روحانی در مورد ترکیب شورای عالی تامین مالی گفت: وزیر اقتصادی به عنوان رئیس شورا، رئیس سازمان برنامه، وزیر صنعت، رئیس سازمان بورس، رئیس بیمه مرکزی، رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی باید این دستورالعمل‌ها را در ۳ ماه تدوین و تصویب کنند.

به گفته معاون وزیر اقتصاد، این قانون به نهاد‌های وثیقه پذیر مانند بانک تکلیف می‌کند، به اندازه پرداخت سهم اقساط، وثیقه نیز آزاد شود.

روحانی در مورد فکتورینگ نیز گفت: یکی از روش‌های تامین مالی، قرارداد‌های پیمانکاری است که پیمانکار برای تامین مالی می‌تواند قرارداد خود را در بازار مالی به فروش برساند و با تامین مالی نقدینگی لازم برای تکمیل پروژه را تهیه می‌کند و نهاد مالی هم در پایان قرارداد مبل قرارداد را از دولت دریافت می‌کند.

وی در مورد ضمانت نامه بانکی نیز هم گفت: انواع ضمانت نامه گمرکی، بانکی و نهاد‌های دیگر هم برای تضمین وام‌ها می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

به گفته معاون وزیر اقتصاد، گرچه عمده تامین مالی اقتصاد از بانک‌ها بوده است، اما در سال‌های اخیر به خاطر کنترل ترازنامه بانکها، نسبت تسهیلات به تولید ناخالص داخلی در سال‌های اخیر کاسته شده است.

وی در مورد تامین مالی از بازار سرمایه، گفت: نقل و انتقال دارایی در بازار سرمایه معاف از مالیات است یا اگر افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم باشد، معاف از مالیات می‌شود.

وی یکی از راه‌های تامین مالی را جذب سرمایه‌گذاری خارجی عنوان کرد و گفت: برخی موارد مجوز‌هایی برای پرورش ماهی گرفته‌اند ولی جلب نکرده‌اند اما وقتی سازمان سرمایه‌گذاری خارجی می‌رود که مجوز را لغو کند، می‌بیند که کارگاه کار می‌کند اما حاضر به ثبت آن نیست، چون نمی‌خواهد درآمد ارزی خود را به نرخ رسمی تادیه کند، او می‌گوید برای من نمی‌صرفد که ارز خود را غیر از نرخ آزاد عرضه کنم بلکه به روشی که خود می‌دانم ارز خود را منتقل می‌کنم.

معاون وزیر اقتصاد در مورد ضمانت صادرات نیز گفت: ضمانت نامه دولتی برای صادر کننده کالا و خدمات صادر نمی‌شد، که اگر این ضمانت نامه طبق قانون جدید صادر شود، باعث رونق صادر می‌شود.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان