Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فریدون یاوری» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل شهرستان پاوه همچنان ادامه داد، افزود: حجم آتش به دلیل وجود گیاهان خشک مراتع این منطقه چند برابر شده و نیروهای حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی از شهرستان‌های مختلف استان کرمانشاه برای مهار آتش به این منطقه اعزام شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هماهنگی های لازم با ستاد مدیریت بحران استان نیز انجام شده و از هوانیروز برای کمک به مهار آتش سوزی نیز استفاده می شود.

او گفت: باتوجه به شیب تند منطقه و سخت گذر بودن محل آتش سوزی، دسترسی برای مهار آتش و بالا بودن میزان مرتع و علف‌های خشک سخت شده است.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه گفت: تمام امکانات و تجهیزات منابع طبیعی و محیط زیست را به منطقه برده ایم اما نیاز جدی به دمنده داریم.

او با قدردانی از تلاش نیروهای مردمی و با تسلیت جان باختن سه تن از مردم منطقه در مهار آتش گفت: باتوجه به وضعیت منطقه و وسعت آتش نیازی به حضور نیروهای مردمی هم اکنون نیست.

آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل از بامداد پنجشنبه هفته گذشته آغاز شده و باوجود چندین بار مهار از سوی نیروهای محیط زیست، منابع طبیعی و مردم به دلیل شدت وزش باد و وجود علف‌های خشک فراوان چند بار دیگر شعله ور شد.

در جریان مهار آتش سوزی در روز گذشته (یکشنبه) متاسفانه سه تن از نیروهای مردمی شهرستان پاوه جان خود را از دست دادند.

منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل باهدف حمایت از گونه با ارزش شوکا و ارزش‌های رویشگاهی با مساحت ۲۳ هزار و ۷۲۴ هکتار در پاییز ۱۳۷۴ به عنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع و در سال ۱۳۷۸ حفاظت شده اعلام شد.

شهرستان پاوه در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و در منطقه ای کوهستانی واقع شده که بیش از ۷۷ هزار هکتار منابع ملی شامل جنگل و مرتع دارد، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل حدود ۲۳ هزار ۷۲۴ هکتار مساحت دارد و در منطقه صفر مرزی در بخش باینگان واقع شده است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است. 

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست اطفای حریق جنگل پاوه کرمانشاه پروندهٔ خبری آتش در کمین جنگل ها و مراتع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست اطفای حریق جنگل پاوه کرمانشاه سازمان حفاظت محیط زیست اطفای حریق جنگل پاوه کرمانشاه منطقه حفاظت شده بوزین منابع طبیعی هزار هکتار محیط زیست آتش سوزی مهار آتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبرسانی به اراضی دهدشت غربی نیازمند یک هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 17 سال پیش پروژه آبرسانی به اراضی دیم دهدشت غربی آغاز شد، ولی هنوز تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است، هرچند در دولت سیزدهم سرعت عملیات اجرایی تسریع داده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز پروژه را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه ملی تأمین آب اراضی دهدشت غربی از طریق رودخانه مارون با هدف تأمین 49 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز 5 هزار و 500 هکتار اراضی دهدشت غربی در محدوده شهر سوق، روستاهای لیربزرگ، لیرکوچک، چنگلوا و بوا در سال 87 کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن در خرداد سال 90 شروع شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این پروژه آب مورد نیاز 3 هزار و 322 هکتار به صورت تحت فشار و 2 هزار و 325 هکتار دیگر را به صورت ثقلی تأمین می‌کند و در صورت افتتاح و بهره‌برداری از آن، شاهد اشتغال 5 هزار نفر هستیم.

به گزارش تسنیم، دهدشت غربی با مساحت هفت هزار هکتار، از نظر زمین کشاورزی غنی و مساعد بوده، اما به علت مرتفع بودن آن نسبت به رودخانه‌های مجاور، با کمبود آب مواجه است و ماهیت تپه ماهوری این دشت نیز سبب بروز مشکل در امر آبیاری آن شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • آتش سوزی در پتروشیمی آبادان مهار شد