Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیرکل استاندارد ‌استان همدان با تأکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی و مالکان و مدیران مجتمع‌های مسکونی و تجاری، قانوناً موظف به ایمن و استانداردسازی آسانسورهای مجموعه‌های متبوع خود هستند، گفت: در سه ماهه ابتدای امسال ۱۴۲ گواهینامه ایمنی عملکرد آسانسور در استان صادر شده است.

محمد مددی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سه ماهه امسال پس از بازرسی‌های به‌عمل‌آمده از آسانسورهای نصب‌شده در سطح استان، ۱۴۲ گواهینامه ایمنی عملکرد آسانسور صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مطابق نود و هفتمین اجلاس شورای عالی استاندارد در سال ۱۳۷۸ اجرای استاندارد اجباری تأمین، نصب و بازدیدهای دوره ای آسانسور اعلام شده است و تمام آسانسورهای نصب‌شده از سال ۸۲ تحت پوشش استاندارد ملی ایران و دستورالعمل‌های آن قرار گرفت و با هماهنگی های به عمل آمده با شهرداری، ساختمان‌های دارای آسانسور تنها به شرط دریافت گواهینامه ایمنی آسانسور پایان کار می‌گیرند.

مددی با تأکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی و مالکان و مدیران مجتمع‌های مسکونی و تجاری، قانوناً موظف به ایمن و استانداردسازی آسانسورهای مجموعه‌های متبوع خود هستند، یادآور شد: این افراد برای درخواست بازرسی فنی از آسانسور نصب شده تنها از طریق ثبت درخواست در سامانه ملی مدیریت بازرسی آسانسور به نشانی lift.isiri.gov.ir باید اقدام کنند.

وی متذکر شد: مالکان، کارفرمایان و فعالان صنعت ساختمان پیش از عقد قرارداد تأمین و نصب آسانسور، از دارا بودن مجوز رسمی و قانونی فعالیت شرکت‌های عرضه کننده آسانسور اطمینان حاصل کنند.

مددی با بیان اینکه مطابق قانون کسانی که به تولید کالاها و ارائه خدمات مشمول مقررات استاندارد اجباری، بدون دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران و یا تأییدیه آن، اقدام کنند به حبس تعزیری درجه شش یا جزای نقدی درجه سه و یا هر دو مجازات محکوم می شوند، خاطرنشان کرد: اگر حادثه ای همراه با ایجاد جرح برای مسافران آسانسور به وقوع بپیوندد، کلیه مسئولیت های حقوقی و کیفری آن بر عهده مدیر یا مالک ساختمان است.

وی تصریح کرد: در زمینه پرداخت هزینه‌های بازرسی فنی آسانسور(قابل پرداخت به شرکت‌های بازرسی فنی تأیید صلاحیت شده سازمان استاندارد) باید طبق تعرفه‌های مندرج در سامانه مذکور اقدام و در این زمینه از پذیرش تعهد پرداخت هرگونه مبلغ اضافی خارج از تعرفه های مذبور اکیداً خودداری کنند.

مدیرکل استاندارد همدان با بیان اینکه گواهینامه‌های ایمنی عملکرد آسانسور دارای اعتبار یک‌ساله است و پس از آن برای تمدید گواهینامه استاندارد نیاز به بازرسی مجدد و اخذ تأییدیه‌های سرویس‌های ماهانه است، تأکید کرد: مالکان و مدیران ساختمان‌های دارای آسانسور باید آسانسورهای در حال بهره‌برداری را تحت سرویس و نگهداری مستمر قرار دهند و به منظور ثبت درخواست بازرسی ادواری و دریافت گواهینامه بازرسی به سامانه مدیریت بازرسی آسانسور(به نشانی ذکر شده) یا به ادارات کل استاندارد استان محل نصب آسانسور مراجعه کنند.

وی بیان کرد: برای تأیید اصالت گواهینامه عملکرد آسانسور با ارسال پیامک حاوی شناسه ۱۰ رقمی ملی آسانسور که نصب آن داخل کابین آسانسور اجباری است، به سامانه پیامکی به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷، اطلاعاتی مبنی بر داشتن اعتبار گواهینامه آسانسور و یا عدم اعتبار آن ارسال می شود.

مدیرکل استاندارد همدان یادآور شد: بسیاری از آسانسورهایی که پیش از اجباری شدن استاندارد آسانسورها نصب شده‌اند، مدیران آن‌ها باید برای پیشگیری از بروز حوادث احتمالی، سریعاً برای استانداردسازی آسانسورهای خود اقدام کنند.

وی اظهار کرد: این اداره‌کل در زمینه استانداردسازی آسانسورهای اماکن عمومی و دولتی شامل بیمارستان‌ها، ادارات و نیز مراکز تجاری و فروشگاه‌ها سال های گذشته اقدامات ترویجی و بازرسی رایگان انجام داده‌ است و در جریان این بازرسی‌ها، نواقص آسانسورها به مدیران و متولیان آن گزارش داده شد.

مددی در پایان بیان کرد: در زمینه ساختمان‌هایی که با وجود اخطارهای داده‌شده اقدام به رفع نواقص آسانسورهای خود نکردند، مراتب به مراجع قضایی گزارش‌داده ‌شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندارد آسانسور ايمني استانداردسازی آسانسورهای ایمنی عملکرد آسانسور گواهینامه ایمنی نصب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا اعلام کرد که طرح صدور گواهینامه رانندگی یک روزه برای افرادی که موتورسیکلت سواری می‌کنند و هنوز گواهینامه رانندگی ندارند، همچنان در حال اجرا است.

به گزارش مشرق، سرهنگ احمد کرمی اسد، به روند صدور گواهینامه موتورسیکلت در ایران اشاره کرد. او گفت: «با توجه به شرایط فعلی کشور، تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را سهل‌تر کنیم و در واقع تصمیم گرفتیم گواهینامه‌های موتورسیکلت را در یک روز صادر کنیم. این تصمیم بر اساس مصوبه هیئت وزیران اتخاذ شده است و فرآیند خاصی را در بر می‌گیرد. به طور مثال، فرد باید در دوره‌های آموزشی ثبت نام و شرکت کند. پس از اتمام دوره، افراد باید در آزمون شرکت کنند. بنابراین، مطابق با این تصور که بعضی افراد دارند، دریافت گواهینامه در یک روز اتفاق نمی‌افتد. بلکه افراد باید آموزش‌ها را به درستی فرا گرفته و در آزمون‌ها نیز نمره لازم را کسب کنند.»

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور، فراجا، ادامه داد: «بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد که بیش از شش و نیم میلیون نفر از سرنشینان موتورسیکلت در کشور ما، بدون گواهینامه رانندگی هستند و هنگام تحت پرسش قرار گرفتن از سوی پلیس، قادر به ارائه مدرک معتبر نیستند. به همین دلیل، از تیرماه سال گذشته، طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت در یک روز به صورت آزمایشی اجرا شد و مشکلات آن به مرور زمان رفع شد و در حال حاضر نیز در حال اجرا است.»

وی با بیان اینکه این طرح فقط برای افرادی است که موتورسیکلت دارند اما گواهینامه ندارند، افزود: «سایر افراد بدون موتورسیکلت نمی‌توانند در این طرح شرکت کنند و باید در ۲۱۰ مرکز آموزشی سراسر کشور ثبت نام کنند. اما اگر موتورسیکلت به نام پدر خانواده باشد، فرزند می‌تواند در این طرح شرکت کند.»

رئیس مرکز صدور گواهینامه ادامه داد: متقاضیانی که شرایط لازم را دارند، می‌توانند به سایت «آموزشگاه موتورسیکلت ایرانیان» مراجعه کرده و به صورت آنلاین در این سامانه ثبت نام کنند. احراز هویت از طریق سیستمی انجام می‌شود. سپس افراد باید مدارک و اطلاعات مربوط به موتورسیکلت خود را وارد کنند. پس از انجام تمامی مراحل، یک پیامک برای متقاضی ارسال می‌شود که در آن به او اطلاع داده می‌شود که در طی ۲۴ ساعت آینده پلیس، شرایط صدور گواهینامه را به او اعلام خواهد کرد.

کرمی ادامه داد: همکاران ما اصالت موتورسیکلت را بررسی می‌کنند و پس از تأیید مدارک، یک پیامک دیگر به متقاضی ارسال می‌شود که در آن به او اعلام می‌شود که مراحل ثبت نام را با موفقیت پشت سر گذاشته است و حالا باید هزینه گواهینامه را پرداخت کند.

وی با اشاره به هزینه‌های دریافت گواهینامه، افزود: تا قبل از اجرای این طرح، هزینه‌های آموزش، آزمون و صدور گواهینامه نزدیک به دو میلیون تومان بود که به صورت استانی اعلام می‌شد و در هر استان با سایر استان‌ها متفاوت بود. اما در این طرح، ما تنها ۵۷۰ هزار تومان دریافت می‌کنیم و این مبلغ ثابت است و تغییر نمی‌کند.

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا اعلام کرد که طرح صدور گواهینامه رانندگی یک روزه برای افرادی که موتورسیکلت سواری می‌کنند و هنوز گواهینامه رانندگی ندارند، همچنان در حال اجرا است.

دیگر خبرها

  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • قوانین جدید دریافت گواهینامه در سال ۱۴۰۳/ پایان خدمت الزامی نیست
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد