Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@12:44:04 GMT

۶ ایده استارتاپی در حوزه تجارت الکترونیک

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۵۷۱۴۴

۶ ایده استارتاپی در حوزه تجارت الکترونیک

۶ شرکت استارتاپی ایده‌های خود را در حوزه‌های تجارت الکترونیکی در حضور سرمایه‌گذاران ارائه کردند.

با برگزاری رویداد جذب سرمایه‌گذاری برای استارتاپ‌های حوزه‌های IT و ICT از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، ۶ استارتاپ ایده‌های خود را برای جذب سرمایه ارائه کردند.

ایده‌های این استارتاپ‌ها به این شرح است:

ایده سامانه جامع مدیریت پسماند:

عدم تفکیک زباله از منزل، وجود کودکان کار و آلوده بودن ۳۰ درصد پسماندها به شیرابه از چالش‌های زباله‌ها هستند، در این راستا یکی از استارتاپ‌های مستقر در ناحیه نوآوری شریف سامانه‌ای برای تفکیک زباله از مبدا را پیاده‌سازی کرده است که در تعامل با پیمانکاران هر شهر در این حوزه اقدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه مورد نیاز برای پیاده‌سازی این طرح ۱.۶میلیارد تومان درخواست شده است.

پایش ماهواره‌ای اراضی کشاورزی

فعالیت‌های کشاورزی فعلی زمان‌بر، پرهزینه و با دقت پایین انجام می‌شود و راه حلی که برای این امر ارائه شد، استفاده از تصاویر ماهواره‌ای برای بررسی چالش‌های موجود در زمین‌های زراعی است که بر اساس آن گزارشی از مشکلات موجود در اراضی در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود.

محققان این استارتاپ‌ در حال حاضر این پلتفرم را پیاده سازی کردند و اعضای این استارتاپ معتقدند با توسعه آن در سال پنجم به سوددهی خواهد رسید.

سامانه هوشمند یادآوری زمان مصرف دارو

یکی از چالش‌های موجود، فراموش شدن زمان مصرف دارو است که به دلایلی چون فراموشی، مشغله زیاد، کهولت سن و تعداد زیاد دارو رخ می‌دهد. برای رفع این چالش یکی از استارتاپ‌های مستقر در یزد سامانه هوشمند یادآوری زمان مصرف دارو را عرضه کرده است.

هدف این استارتاپ تبدیل شدن به موثرترین هلدینگ سلامت در کشور است.

پیاده‌سازی سامانه‌ای برای تحلیل داده

یکی از چالش‌های موجود در حوزه‌های پژوهشی عدم دسترسی و پردازش داده‌ها از سوی پژوهشگران است که یکی از تیم‌های استارتاپی سامانه‌ای برای تحلیل داده‌ها و مدل‌سازی‌ ارائه کرده است.

تجمیع ابزارها در یک داشبورد، امکان قرار دادن واسط‌های پردازشی در نرم‌افزارهای مختلف و هزینه مناسب از مزایای این سامانه به شمار می‌رود.

مشتریان این سامانه پژوهشگران، مراکز پژوهشی و شرکت‌های نرم‌افزاری هستند.

نرم‌افزار دیجیتال خدمات پزشکی

عدم دسترسی عادلانه به خدمات سلامت، عدم استفاده از ظرفیت‌ توریسم سلامت و عدم تمرکز بر روی کلان داده‌های دارویی از چالش‌های حوزه سلامت است و برای رفع این چالش از سوی یکی از استارتاپ‌ها اپلیکیشن دیجیتال خدمات پزشکی پیاده‌سازی شده است. این نرم‌افزار قابلیت نصب بر روی گوشی‌های هوشمند را دارد.

یکپارچه و جامع بودن، تمرکز بر بازار خارجی، دارای نسخه عربی و انگلیسی و دارای مجوز وزارت بهداشت از مزایای رقابتی این طرح به شمار می‌رود. این طرح تاکنون در ۵۰ مطب پیاده‌سازی شده است.

در تفاهم‌نامه‌ای که با دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد شد، برای بیمارستان روزبه قرار است ارتباط تصویری میان ایرانیان مقیم خارج با پزشکان برقرار شود.

تجارت الکترونیک

یکی از تیم‌های استارتاپی سامانه‌ای را برای مدیریت سازمان‌ها با استفاده از سیستم چهره ارائه کرد.

گفتنیث است چهارمین رویداد جذب سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در روز ۳۰ تیرماه در حوزه اینترنت اشیا (IOT) برگزار خواهد شد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استارتاپ ها پیاده سازی سامانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهارکرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلا نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

شهردار مشهد مقدس افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است، چرا که ویترین خدمات دولت است. امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

وی اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

قلندرشریف افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده است و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسایل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آنها استقبال می‌کنیم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: امروز مشهد به عنوان دبیرخانه خلاقیت کلان شهرها تعیین شده است و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت، مشهد پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

شهردار مشهد مقدس با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و ... هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تاثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

قلندرشریف گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود