Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زینب یزدانی نژاد با بیان اینکه در دوره پساکرونا باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای حفظ شرایط سلامت روان مردم داشت،‌ افزود: همه‌گیری ویروس کرونا طی چند ماه اخیر مسایلی را در سطح جامعه به پیش آورد که برخی از آن به اختیار و برخی نیز به دنبال تبعات شیوع بیماری در اختیار مردم نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای نمونه این ویروس باعث شد تا سبک زندگی و کسب و کار افراد تغییر کند و از این رو باید برای این وضعیت برنامه خاصی داشت.

وی گفت: این بیماری موجب شد تا در زندگی بسیاری از مردم اضطراب، افسردگی، ‌وسواس و حتی استرس پس از سانحه به عنوان شایع ترین اختلالات پس از بروز ویروس کرونا ورود کند و به نوعی سلامت روان اکثریت جامعه را با خطر مواجه سازد. یافته‌­های یک داده آماری متمرکز بر تأثیرات قرنطینه بر سلامت روان که اخیراً صورت گرفته حاکی از آن است که طولانی شدن قرنطینه و عدم کنترل و درمان این اختلالات شایع، منجر به روند افزایشی مبتلایان و علائم این اختلالات و علائم بیشتر اختلال استرس پس از سانحه خواهد شد.

این روانپزشک بالینی تصریح کرد: در دوران پساکرونا بهتر است شاخص های بهداشت جهانی را برای حفظ سلامت جسم و روان خود و دیگر همنوعان ادامه داد و بسیاری از عاداتی که در دوره شیوع کرونا برای خودداری از انتقال و یا ابتلا به بیماری توصیه شده و درس­‌هایی که آموخته بودیم را می‌­توان در دوره پساکرونا برای استفاده بهینه از لحظات زندگی، ‌حفظ کرد.

یزدانی گفت: برای حفظ سلامت جسمی و روحی و دوری کردن از خطرات احتمالی بازگشت بیماری، بهتر است با همان اعتماد به نفس که در دوران شیوع کرونا به دست آوردیم، نه سبک زندگی قبل از کرونا را داشته و نه سبک زندگی دوران کرونا را ادامه دهیم، بلکه با استفاده از تجربیاتی که در این دوره بدست آوردیم، بهترین سبک زندگی را در دوران پساکرونا برای خود بسازیم.

وی افزود: برای بر طرف شدن بیماری در دوره پساکرونا همه محدودیت­‌ها از بین خواهد رفت، از این رو بهتر است حتی الامکان برای اینکه سلامت روان جامعه حفظ شود با ادامه رویه فاصله گذاری های فیزیکی و همچنین دستورالعمل های بهداشتی به حریم خصوصی یکدیگر احترام گذاشته و نقطه عطفی را که فن‌آوری در روش کارکردن، آموختن و ارتباطات‌ ایجاد کرده به شکل بهینه رعایت و در حد اعتدال و به صورت هدفمند ادامه داد.

این روان درمانگر شناختی رفتاری گفت: در دوره پساکرونا بالاجبار باید به نحوی شرایط زندگی خود و فعالیت های اجتماعی را به پیش برد تا سلامت روان و جسم افراد تابع آن دست خوش تغییرات عمده نشود چرا که پساکرونا زمان رشد و تعالی پس از استرس خواهد بود و این نتیجه‌ای است که انسان پس از عبور بحران‌ها به تجربه ثابت کرده است.

یزدانی با تاکید بر در دوره پساکرونا باید سلامت روان افراد جامعه را جدی گرفت، ‌تصریح کرد: در این دوره می‌توان با به‌کارگیری مدیریت بحران و برنامه‌ریزی برای آموزش مردم در زمینه‌های مختلف با افزایش هرچه بیشتر شناخت و رشد توانمندی‌های فردی از بروز افزایش برخی از اختلالات روانی مانند وسواس فکری یا عملی، افسردگی، اختلالات روان تنی، خشم، اضطراب و شک و تردید، جلوگیری به عمل آورد.

ایرنا

انتهای پیام/

20 / 20 زینب یزدانی نژاد دوره پساکرونا تهدیدات روانی کرونا همه‌گیری ویروس کرونا اضطراب، افسردگی، ‌وسواس روانپزشک بالینی روان درمانگر شناختی رفتاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دوره پساکرونا همه گیری ویروس کرونا دوره پساکرونا سلامت روان سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استمرار جمعه‌های خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی


 به گزارش خبرگزاری صداوسیما، متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یه این شرح است:

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِیمِ

امروز «نظامِ سلطه و استکبارِ جهانی» درنده خو و وحشی‌تر از گذشته؛ هم‌ناله و شیونِ زنان و کودکان مظلوم و بی‌پناه را در غزۀ مقاوم و هم فریادِ ظلم ستیزی و عدالتخواهی و حق جویی دانشجویان و دانشگاهیان را در قلب آمریکا در گلو خفه می‌کند.

استمرارِ توحش و بربریتِ رژیمِ سفاکِ صهیونیستی با حمایت‌های متعدد و همه جانبه آمریکای جنایتکار و برخی از دولت‌های غربی سراسرِ غزه را به قتلگاهی بزرگ در سلاخی انسان‌های بی‌گناه و انسانیت تبدیل کرده و فریادِ پیوستۀ و نالۀ مظلومان و بی‌پناهان و شیونِ مادران وکودکانِ بی‌گناه از جای جای غزۀ قهرمان به گوش می‌رسد و قلبِ امتِ بزرگِ اسلامی در غمِ مصیبتِ جانسوزِ این نسل‌کشی بی‌امان، سخت جریحه‌دار است.

این در حالی است که آمریکا و اروپا که خود را مهد آزادی، عدالت و حامی حقوقِ بشر می‌دانند؛ تحصن و تجمع اعتراضی دانشجویان عدالتخواه در حمایت از مردم مظلوم غزه و توقف کشتار و نسل‌کشی رژیم ددمنش صهیونیستی را بر نمی‌تابند و با سخت‌ترین و خشن‌ترین روش به سرکوب آن می‌پردازند.

اما بی‌تردید بازندۀ بزرگِ این معرکه و جنگِ نابرابر و ظالمانه؛ رژیم پلید اشغالگر و حامیان آمریکایی و غربی آن خواهند بود.

شـورای همـاهنـگی تبلیـغات اسـلامـی؛ ضمن تـقـدیـر و تـشــکر از حضور‌های مســتمرِ میـدانی و حمایت‌های پیوسته و همه جانبه مـلتِ بـزرگِ ایــرانِ اســلامـی از فلسـطیـنِ قهــرمـان و با محکومیتِ شدیدِ جنایت‌های ددمنشانۀ رژیم شرور و پلیدِ صهیونیستی و ابراز همدردی با غزۀ مقاوم و قهرمان و اعلام حمایت خود از آرمانِ آزادیِ قدسِ شریف، از مردمِ فهیم و آگاهِ ایران، در استان‌های البرز، ایلام، کرمان و همدان دعوت می‌کند، تا با حضورِ پرشور و حماسیِ خود در «راهـپیـمایـی جـمعـه هـای خشـم و انـزجار» که جمعۀ این هفته ۱۴ اردیبهشت ماه پس از اقامۀ نماز برگزار می‌شود، ضمنِ محکومیتِ این جنایاتِ وحشیانه؛ همبستگی و حمایت همیشگی خود را با غزۀ مقاوم و فلسطین قهرمان با فریاد  مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا  اعلام نمایند.

دیگر خبرها

  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • استمرار جمعه‌های خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا