Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@06:15:00 GMT

چرا نیروگاه بیشتری ساخته نمی‌شود؟

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۰۱۶۷

چرا نیروگاه بیشتری ساخته نمی‌شود؟

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدحسن متولی‌زاده با تاکید بر اینکه در شرایط تحریم اقتصادی استفاده بهتر از سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته اهمیت زیادی دارد که این مساله در قالب افزایش بهره‌وری خود را نشان می دهد و با اشاره به سیاست‌های وزارت نیرو در این راستا، اظهار کرد: اگر راندمان افزایش یابد، از میزان تلفات کاسته و از این طریق مصرف مدیریت محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت توانیر با تاکید بر اینکه هدف اصلی احداث مرکز پایش شبکه برق این است که به صورت شبانه‌روزی وضعیت شبکه رصد شود و یا در شرایط اضطرار بتوانیم بار را مدیریت کنیم، تصریح کرد: هدف این است که بتوانیم از سرمایه‌گذاری انجام شده اعم از نیروگاه، شبکه‌های برق انتقال و توزیع با ضریب بار بهتر استفاده کنیم و این مساله موجب کاهش قیمت تمام شده نیز می‌شود.

متولی‌زاده با بیان اینکه اگر بتوانیم با مدیریت و جا به جایی بار بدون اینکه در سطح رفاه مردم مشکلی ایجاد شود و یا حجم تولید کاهش یابد، مصرف را مدیریت کنیم، یعنی توانسته ایم با هزینه کمتر ظرفیت بیشتری در مدار داشته باشیم.

وی افزود: اجرای این طرح چندین برابر بهتر از ساخت نیروگاه است، کاری که در قالب کاهش تلفات صورت گرفت موجب شد که طی چند سال اخیر میزان تلفات پنج درصد کاهش پیدا کند.

مدیر عامل شرکت توانیر با بیان اینکه برای انجام این کار حدود ٥٠٠٠ میلیارد تومان طی چند سال هزینه انجام شد که منافع این کار جایگزین نیروگاه‌ها و شبکه‌های جدید بود، گفت: اگر قرار بود نیروگاه ساخته شود باید ٥٠ هزار میلیارد هزینه صورت می گرفت.

 متولی‌زاده اظهار کرد: درواقع دو راهکار برای این مساله وجود دارد، یا باید نیروگاه ساخته شود و یا میزان تلفات کاهش یابد و با توجه به اینکه نسبت مدیریت بار و کاهش هزینه‌ها یک به ۱۰ است به همین دلیل افزایش بهره وری اولویت ویژه‌ای دارد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: نیروگاه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه قند خونی درباره دیابت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ قند خون بالا که به عنوان هایپرگلیسمی شناخته می‌شود، یک بیماری بالقوه خطرناک است که معمولا با دیابت مرتبط می‌باشد. اگر برای مدت طولانی سطح قند خون تان بالا باشد، مستعد ابتلا به عفونت چشم، قلب، کلیه‌ها و اعصاب خواهید بود.

ورزش نکردن
ورزش منظم نقش مهمی در مدیریت قند خون دارد. برای افرادی که دیابت یا هر بیماری دیگری دارند، نمی‌توان مزایای ورزش کردن را نادیده گرفت. ورزش به کنترل وزن، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید LDL مضر، افزایش کلسترول HDL سالم، تقویت عضلات و استخوان ها، کاهش اضطراب و بهبود سلامت عمومی کمک می‌کند. فعالیت بدنی مزایای بیشتری برای افراد مبتلا به دیابت دارد؛ باعث کاهش خون می‌شود؛ سطح گلوکز را افزایش می‌دهد و حساسیت بدن شما را به انسولین نیز افزایش خواهد داد.

نادیده گرفتن چربی‌های خطرناک دور شکم
افرادی که وزن اضافی در اطراف شکم دارند؛ بیشتر در معرض خطر مشکلات ناشی از قند خون هستند. کسی که رژیم غذایی اش حاوی مواد التهاب زاست و چربی اضافی در اطراف اندام‌های مرکزی اش دارد، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ است. اضافه وزن و چاقی از عوامل خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند، اما این که چطور بدن شما چربی را ذخیره و وزن را مدیریت می‌کند هم می‌تواند از علائم اولیه خطر باشد.

چک نکردن قند خون
اگر به طور منظم قند خون تان را آزمایش نمی‌کنید، تشخیص این که چه زمانی شرایط وخیم می‌شود دشوار خواهد شد. به طور کلی، افرادی که انسولین مصرف می‌کنند، کسانی که در کنترل سطح گلوکز خون مشکل دارند یا هیپوگلیسمی (قند خون پایین) دارند، باید سطح گلوکز خون شان را به طور منظم کنترل کنند. افراد مسن‌تر مبتلا؛ هنگام مصرف دارو‌های دیابت، بیشتر در معرض خطر هیپوگلیسمی هستند و بررسی سطح گلوکز برای شان واجب‌تر است. علائم هیپوگلیسمی شامل گیجی، سرگیجه، گرسنگی و تعریق است.

فراموش کردن مصرف دارو
استفاده از دارو‌های تجویزی در مدیریت قند خون بسیار مهم است. فراموش کردن این دارو‌ها معمولا اتفاق می‌افتد. خوشبختانه، راه‌های مختلفی برای مدیریت دارو‌هایی مثل قرص به وسیله زنگ هشدار وجود دارد؛ همچنین می‌توانید از نمودار استفاده کنید.
علاوه بر این، اگر تلفن هوشمند یا تبلت دارید، محصولات درمانی نسخه‌ای سیار برای کمک به مدیریت دیابت در دسترس هستند. اگر سطح گلوکز خون تان خیلی پایین است، به طور مثال برنامه به شما می‌گوید که چطور مشکل را برطرف کنید و از شما می‌خواهد که سطح گلوکز خونتان را کمی بعد دوباره چک کنید تا مطمئن شوید که گلوکز خون شما در سطح ایمن قرار دارد.

پیروی نکردن از رژیم مخصوص تان
برای تهیه یک برنامه غذایی با یک متخصص مشورت کنید، بهترین راه برای متعادل نگه داشتن سطح قند خون، تنظیم نسبت درشت مغذی‌ها در هر وعده غذایی است. همه با هم فرق دارند. به طور مثال؛ ظرفیت یک نفر برای سوخت و ساز یک سیب زمینی ممکن است با دیگری متفاوت باشد و باعث افزایش قند شود؛ در حالی که هیچ اثری روی فرد دیگر نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز خوزستان
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز
  • ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!