Web Analytics Made Easy - Statcounter

درون‌مایه اصلی طراحی و ارایه سری P40 نشان‌دهنده میل هوآوی برای خلق و ارائه محصولی با بهترین استاندارد ساخت و توانایی بالای عکاسی است.

سرامیک سنتی به عنوان یک ماده جذاب و منبع الهام برای هنرمندان شناخته می‌شود، اما هوآوی به کمک مواد اولیه نوآورانه و پروسه‌های صنعتی مدرن، رویکرد جدیدی نسبت به این ماده داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمت پشتی بدنه گوشی Huawei P40 pro+ از جنس همین سرامیک تولید شده که دوام و احساس خوشایند استفاده را به کاربر ارائه می‌دهد. این بدنه که امکان استفاده طولانی و در همه شرایط را مهیا می‌کند، در رنگ کلاسیک سفید و مشکی عرضه شده است.

این بدنه از نوعی پودر به نام Nano microcrystalline zirconium ساخته‌شده و بعد از گذراندن پروسه‌های ویژه تولید، می‌تواند جلوه‌ای سه‌بعدی به گوشی بدهد و در عین حال نازکی گوشی را نیز حفظ کند. این بدنه به مدت 5 روز در کوره پخته می‌شود و سپس وارد مرحله «پولیش» (Polish) می‌شود. محصول نهایی قابلیت شکست نور را دارد که دلیل اصلی ایجاد آن جلوه سه‌بعدی است. علاوه بر زیبایی، این ماده دوام بسیار بالایی نیز دارد و از لحاظ سختی می‌توان آن را با یاقوت مقایسه کرد.

سیر تحول سرامیک سرامیک سنتی

خاک رس، فلدسپار، کوآرتز و دیگر کانی‌های طبیعی هستند که در ساخت سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها در دمای 1350 درجه سلیسیوس تبدیل به سرامیک شده و هر کدام زیبایی ‌مخصوص خود را دارند. از این مواد در وسایل آشپزخانه، طراحی داخلی، ساخت کاشی، مصالح بهداشتی و... استفاده می‌شود.

سرامیک پیشرفته «میکرون» (micron)

از طریق پالایش مصنوعی و فرآیندهای دیگر که به کمک کنترل دقیق دمای ساخت سرامیک در دمای 1500 درجه انجام می‌شود، سرامیک تولید شده از لحاظ خصوصیات، توانایی مقاومت در برابر حرارت بالا، خوردگی و ساییدگی داشته و بسیار قدرتمند است. این ماده اولیه در هوانوردی، صنعت انرژی، ماشین‌سازی فلزات، حمل و نقل، وسائل خانه و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد. از لحاظ اندازه میکروسکوپی این ماده در رده میکرون قرار دارد.

سرامیک مبتنی بر فناوری نانو

با معرفی رده نانو از مواد اولیه microcrystalline zirconium powder فصلی جدید در ساخت سرامیک آغاز شده و رسیدن به ابعاد نانو برای هر زره تشکیل‌دهنده سرامیک باعث ایجاد توان، دوام و انعطاف بسیار زیاد در این ماده شده است. حتی از این ماده با عنوان سرامیک استیل (کنایه از مقاومت بسیار بالای آن) یاد می‌شود. این سرامیک نسبت به نوع سنتی خصوصیات بسیار بهتری را ارائه می‌دهد.

 

مزایای سرامیک نانو

میزان مقاومت و دوام این ماده آن چنان زیاد است که آن را با سنگهای قیمتی و سخت مقایسه می‌کنند. واحد اندازه‌گیری مقاومت در کانی‌ها Mohs است. سرامیک نانو با رسیدن به سختی 8.5 Mohs به درجه سختی یاقوت نزدیک می‌شود. این درجه سختی بسیار بالاتر از درجه سختی موادی است که روزانه همه ما با آنها روبرو می‌‌شویم. سرامیک نانو همچنین ضد خش بوده و مقاومت بالایی نیز در برابر شکستن دارد.

ماده اولیه

سرامیک نانو

شیشه

آلیاژ آلومینیوم

استیل ضدخش

یاقوت

امتیاز آزمون سختی Vickers

1300

583

200

800

2000

درجه سختی Mohs

8.5

6

2.5

5.5

9

علاوه بر آن، این ماده قدرت انعطاف بالایی نیز دارد. واحد اندازه‌گیری قدرت انعطاف MPa و واحد اندازه‌گیری کشسانی GPa است. سرامیک نانو به ترتیب 1280MPa انعطاف و 210 کشسانی دارد که برای مثال در مقایسه با شیشه بسیار بهتر است. همچنین سرامیک نانو بسیار نازک بوده که فضای بیشتری برای تجهیزات داخل گوشی مهیا می‌کند. از لحاظ وزن هم سرامیک نانو از شیشه سبک‌تر است.

در پایان باید اشاره کرد که سرامیک نانو یک ماده نوآورانه و آینده نگرانه است که فناوری سال‌های آتی را هم‌اکنون در اختیار ما قرار داده است. این ماده بالاترین استاندارد ساخت بدنه گوشی را ارائه می‌دهد و بعید نیست در آینده به صورت گسترده‌تر در ساخت گوشی‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. سیاست مثبت هوآوی در سرمایه‌گذاری و پشتیبانی گسترده از بخش تحقیق و توسعه خود باعث شناخت و به‌کارگیری فناوری‌های به روز بسیاری از جمله همین سرامیک نانو بوده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: گوشی های هوشمند هوآوی رپورتاژ آگهی سرامیک نانو درجه سختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۱۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن