Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار استاندار فارس با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات زیرپوشش قرار گرفتن ۱۳ محور ارتباطی فارس با ۱۵ سایت مورد توافق قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس ، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، در این نشست استاندار فارس اظهار داشت: با توجه به جانمایی‌های انجام شده تخمین زده می‌شود این سایت‌ها بیش از 120 کیلومتر به پوشش جاده‌ای اضافه کنند که البته با توجه به فرکانس و نوع تکنولوژی مورد استفاده متغیر است و بهبود پوشش پس از اندازه گیری اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عنایت الله رحیمی در دیدار با محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به پیگیری مسائل استان در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی نیز پرداخت.

وی درباره مذاکرات انجام‌شده در این دیدار بیان کرد: بر اساس طراحی صورت‌ گرفته توسط اپراتور‌ها و اعلام برآورد هزینه برق‌رسانی ، در فاز اول محورهایی انتخاب  شد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه در انتخاب محورهای یادشده عواملی همچون جاده اصلی، ترافیک مسیر و میزان عدم پوشش پیوسته شبکه مد نظر قرار گرفته است ، یادآور شد: در این محورها حداکثر بهینه سازی انجام شده و تکمیل یا بهبود پوشش نیاز به احداث سایت جدید داشته که  برآورد‌های لازم برای این منظور انجام شده است.

رحیمی افزود: تعدادی از این محورهای 15 گانه اپراتور همراه اول و تعدادی را اپراتور ایرانسل پوشش خواهد داد و بر این اساس پوشش ارتباطی در استان به وضعیت بسیار قابل قبولی می‌رسد. 

وی همچنین درباره پوشش اینترنتی مدارس نیز گفت: در این زمینه نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و در حال اجراست و در حال حاضر اکثر مدارس برای دسترسی به شبکه شاد با مشکل مواجه نیستند؛ این اقدام با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه  بین استانداری فارس و وزارت ارتباطات منعقد شده است و وزارت آموزش و پرورش نیز از اجرای آن اعلام رضایت کرده است و عنوان شده که پوشش شبکه شاد در مدارس بسیار خوب است و پهنای باند نیز در اختیار مدارس گذاشته شده است.

استاندار فارس درباره عدم پوشش اینترنتی در برخی نقاط شهر شیراز، گفت: تفاهمی با وزارت ارتباطات انجام شده است که براساس آن شهرداری مکلف است مجوزهای لازم را صادر کند تا در اسرع وقت اپراتورها ایستگاه‌ها را راه‌اندازی کنند تا این پوشش کامل شود و طبیعتاً اگر شهری به دنبال هوشمند شدن است باید شبکه مخابراتی آن اعم از ارتباطات سیار مثل ایرانسل و همراه اول و شبکه فیبر نوری آن گسترش پیدا کند. 

وی درباره تلفن‌های ثابت نیز گفت: با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیش از 240 کیلومتر کابل در اختیار مخابرات قرار داده می‌شود تا مخابرات در اسرع وقت مکان هایی که  آبونمانی برای تلفن ثابت دارند سریعا اقدامات لازم را صورت دهد. 

 رحیمی همچنین درباره برآیند این نشست گفت: وزیر در ارتباط  با توسعه استان بسیار جدی است و امیدواریم در سه چهار ماه آینده شاهد تحولات بنیادین در زمینه مخابرات ارتباطات و فضای مجازی در فارس باشیم.

انتهای پیام/ش

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات ارتباطات آموزش و پرورش عنایت رحیمی استاندار فارس فارس شیراز استاندار فارس انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

علی سملیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای بن بید و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

وی افزود: بن بید، روستایی از توابع شهرستان دشتی با ۵۱ خانوار و جمعیت ۱۷۰ نفر می‌باشد.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای بن بید، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی گفت: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود.

وی افزود: ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

کد خبر 6090302

دیگر خبرها

  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد