Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: عارف گفت به داود محمدی گفتم من هم نیستم و شما بدون حضور اینجانب جلسه برگزار و تکلیف شورا را روشن کنید، که همین عبارت حمل بر استعفا شده است.

«احمد مازنی»، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، رابطه با برگزاری جلسات گفتگوی ملی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: طبق روال گذشته جلسات خارج از مجلس تحت عنوان شورای گفتگوی ملی همچنان ادامه دارد و به‌رغم اینکه شرایط کرونایی است با رعایت پروتکل بهداشتی و درمانی، جلسات با قوت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده سابق مجلس در توضیح اعضای شرکت‌کننده در جلسه اخیر این شورا افزود: اعضای ثابت این جلسات عارف، سیدمحمد صدر (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام)، حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد، باهنر، ضرغامی و بنده هستند که به صورت منظم در این جلسات شرکت می‌کنیم، البته گاهی اوقات به صورت اقتضائی از افراد دیگر هم دعوت می‌کنیم. به عنوان مثال در آخرین جلسه قبل از انتخابات که دستور جلسه میثاق‌نامه انتخاباتی با تاکید بر منافع ملی بود، از روح‌الامینی به عنوان رئیس وقت خانه احزاب دعوت کردیم و در این جلسه از نظرات او استفاده کردیم.

مازنی در رابطه محورهای این جلسات با توجه به نزدیک شده به ایام انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مبانی گفتگوی ملی که مورد توافق است، شامل قانون اساسی، اندیشه امام خمینی (ره) و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است، لذا روی موضوعات مشترک کار می‌کنیم. تا قبل از برگزاری انتخابات جلسات متعددی برگزار شد که اولین خروجی آن جلسات میثاق‌نامه انتخاباتی با تاکید بر منافع ملی بود که قبل از انتخابات برای احزاب، شورای نگهبان، وزرای ذی‌ربط مثل وزیر کشور و و وزیر اطلاعات و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارسال کردیم.

این عضو شورای گفتگوی ملی ادامه داد: در واقع در این جلسات بر روی موضوعات و مسائلی که فارغ از نگاه جناحی، حزبی و سیاسی است و به منافع ملی مربوط می‌شود در 17 بند مسائلی را تحت عنوان میثاق‌نامه ابلاغ کردیم، که این در تاریخ ثبت خواهد شد، اما در مورد اینکه دوستان در ستاد انتخابات کشور، شورای نگهبان، احزاب و خود نامزدها تا چه اندازه این میثاق‌نامه را رعایت کرده باشند، مسئله‌ای است که بعدها مورد تجزیه و تحلیل خواهد گرفت.

مازنی درباره موضوع جلسات شورای گفتکوی ملی بعد از انتخابات اظهار کرد: بعد از انتخابات موضوع اصلی بحث این شورا نقشه راه گفتگوی ملی است که تاکنون طی جلسه در این مورد گفتگو داشتیم و بنابراین شد که در جلسات آینده نقشه راه گفتگوی ملی با تاکید بر اولویت‎های کشور مورد بحث قرار بگیرد. البته همه تلاشِ ما در این جلسات این است که اصل را روی موضوعات اشتراکی و موضوعاتی که می‌تواند همه جناح‌ها و گروه‌های سیاسی کشور را دور هم جمع کند، قرار بدهیم.

این نماینده سابق مجلس در پاسخ به اینکه در این جلسات در رابطه کاندیداتوری برخی از اعضا نظیر ضرغامی، برای انتخابات 1400 صحبتی شده است؟ اظهار کرد: این قضیه به موضوع جلسه شورای گفتگوی ملی ربطی ندارد، در واقع اینکه کدام یک از اعضا قصد کاندیداتوری دارد و یا خیر، ربطی به شورای گفتگوی ملی ندارد.

مازنی حضور افراد در این جلسات را ملاکی برای آگهی داشتن از قصد آنها برای کاندیداتوری در انتخابات 1400 ندانست و افزود: عارف و دوستان دیگر هم در این جلسات حضور دارند، اطلاع ندارم ممکن است اعضا قصد کاندیداتوری هم داشته باشند اما گفتگوی ملی ربطی به انتخابات به معنای کاندیداتوری ندارد کمااینکه برای مجلس یازدهم، از مجمع گفتگوی ملی که در مجلس برگزار می‌شد اینجانب کاندیدا بودم، البته به غیر از بنده افراد دیگر نظیر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، فرهنگی، حسین‎زاده بحرینی و بسیاری از دوستان که در حال حاضر در مجلس هستند، عضو این شورا بودند.

این چهره اصلاح‌طلب با بیان اینکه «عضویت در شورای گفتگوی ملی ربطی به کاندیدا شدن، ندارد» تصریح کرد: اگر روزی بحث انتخابات 1400، چه انتخابات ریاست جمهوری و چه انتخابات شوراها، مطرح شود، شورا ورودی  در کاندیدا شدن افراد نمی‌کند اما از این منظر  که هر فرد از هر جناحی که کاندیدا می‌شود منافع ملی را فدای منافع جناحی نکند، ورود پیدا می‌کند. کما اینکه در انتخابات مجلس یازدهم این موضوعات بحث شد و تبدیل به میثاق‌نامه شد و به همه پیشنهاد شد.

مازنی در خصوص چرایی استعفای عارف از شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اظهار کرد: روز شنبه که جلسه گفتگوی ملی برگزار شد قبل از تشکیل جلسه در این مورد از عارف سوال کردم و وی گفت درست است اما استعفای مکتوبی ارائه نشده است. در حقیقت مسئله به این صورت است که داود محمدی، دبیرکل انجمن اسلامی معلمان ایران که در مجلس دهم نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید بود، از طرف شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان مامور شده بود براساس قانون جدید  احزاب، در کنار مجوز احزاب برای شورا از وزرات کشور مجوز جبهه بگیرد، در نتیجه محمدی، به عنوان دبیرکل یک حزب اصلاح‌‍طلب و از طرف شورا مجوز گرفت، به عبارت دیگر در حال حاضر مجوز شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان یا هر اسم دیگری که دارد، به نام داود محمدی است.

این نماینده سابق مجلس یادرآور شد: عارف گفت به داود محمدی گفتم من هم نیستم و شما بدون حضور اینجانب جلسه برگزار کنید و تکلیف شورا را روشن کنید، که همین عبارت حمل بر استعفا شده است.

مازنی با بیان اینکه موسوی‌لاری به علت کسالت استعفا کرد، گفت: تا همین اندازه از جریان استعفای عارف اطلاع دارم./ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده سابق مجلس شورای گفتگوی ملی میثاق نامه داود محمدی منافع ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیئت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر گردید فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در  سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام  شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.  

متکی در ادامه توضیحاتش افزود: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.  

نماینده مردم شریف تهران، ری و شمیرانات ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

در خاتمه گفتنی است ۹۰ نفر از نمایندگان منتخب در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود