Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر ضرورت تقویت دیپلماسی اقتصادی، اظهار داشت: دیپلماسی اقتصادی یکی از ظرفیت‌های بزرگ دنیا است اما متاسفانه دولت طی سال‌های اخیر به این مسئله مهم توجه نداشته است.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت روابط ایران با کشورهای منطقه و همسایه، گفت: ۱۵ استان کشور به نوعی با کشورهای همسایه ارتباط دارند که باید داد و ستدهای مرزی با آنان تقویت شود چرا که می‌تواند به اقتصاد کشورمان کمک شایانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آصفری با تاکید بر اینکه باید از دیپلماسی پارلمانی هم برای تقویت ارتباطات تجاری کشور به خوبی بهره برد، گفت: استفاده از دیپلماسی پارلمانی نیز یکی از راهکارهای موثری است که سطح روابط ما با کشورهای همسایه به ویژه در عرصه اقتصادی را افزایش می‌دهد.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی دیگر از راهکارهای تقویت دیپلماسی اقتصادی، ارتباط با کشورهایی است که از سوی آمریکا تحریم شده‌اند، تصریح کرد: علاوه بر ایران، چند کشور دیگر هم  مورد تحریم‌های ظالمانه آمریکا واقع شده‌اند که می‌توانیم روابط تجاری و اقتصادی خود با آنان را گسترش دهیم.

وی با اشاره به اینکه سفارتخانه‌ها و معاونت اقتصادی وزارت خارجه باید فعال‌تر عمل کنند، اظهار داشت: معاونت اقتصادی وزارت خارجه باید به سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های ایران در کشورهای خارجی سروسامان دهد و در صورتی که میزهای اقتصادی سفارتخانه‌های کشورمان فعال شوند، می‌توانند تاثیرات مثبتی بر اقتصاد کشورمان بگذارند.

کد خبر 4961461 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت خارجه مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا مجلس یازدهم محمد باقر قالیباف حسن روحانی برجام مجلس سید عباس موسوی حجت الاسلام حسن روحانی جمهوری اسلامی ایران ایران وزارت امور خارجه شورای حکام وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم دیپلماسی موفق انرژی است، هرچند در زمینه امضای قرارداد با شرکت‌های داخلی نیز موفقیت‌های مطلوبی حاصل شده است.

حسین حسین‌زاده امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه آیین گشایش بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به خبرنگار شانا گفت: بنده خود از خانواده صنعت نفت هستم و هر سال پیشرفت‌های این صنعت را از نزدیک شاهد بوده‌ام.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۱۷۰۰ شرکت داخلی و بیش از ۲۵۰ شرکت خارجی در بخش‌های مختلف نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نمایشگاه نفت حضور فعال دارند، افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان و حتی شرکت‌هایی که در موضوع هوش مصنوعی دارای ابتکار هستند نیز در این نمایشگاه حضور خواهند داشت که این موارد از نکات مثبت این رویداد نفتی به شمار می‌آید.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در حوزه انرژی است، تصریح کرد: ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است. در زمینه خدمات فنی و مهندسی و همچنین ساخت پالایشگاه نیز در برخی کشورها موفقیت‌های مطلوبی حاصل شده است.

حسین‌زاده ادامه داد: در زمینه امضای قرارداد با شرکت‌های داخلی نیز موفقیت‌هایی از سوی وزارت نفت حاصل شده است. امضای قرارداد به‌منظور جمع‌آوری گازهای همراه، قراردادهای طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی و... ازجمله قراردادهای داخلی در بخش نفت و گاز بود.

وی در پایان از تلاش‌های شبکه اطلاع‌رسانی نفت و انرژی (شانا) در بازتاب دقیق اخبار صنعت نفت، گاز، پالایش و پخش قدردانی کرد.

به گزارش شانا، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران، با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابع آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعالی دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • بیانیه شدیداللحن قطر در واکنش به حمله اسرائیل به رفح
  • تاکید وزیران خارجه اردن و آمریکا بر آتش‌بس فوری در غزه
  • مصر اشغال گذرگاه مرزی رفح توسط اسرائیل را محکوم کرد
  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم