Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشم‌زاده گفت: کارگزاری‌ها نباید وارد سیگنال دهی بشوند که متاسفانه الان مشاهده می‌کنیم کارگزاری‌ها به جای آموزش سرمایه‌گذاری سیگنال‌دهی می‌کنند.

مهدی هاشم‌زاده کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا درباره انحصار ایجاد شده در خدمات‌دهی کارگزاری‌ها گفت: انحصار یکی از آفاتی است که در صورت وجود آن در بخش اقتصادی به ضرر مشتریان آن تمام می‌شود زیرا رقابت بین اجزا آن شکل نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین انحصار در هر بخشی عرضه کننده را در موضع قدرت و تقاضا کننده را در موضع ضعف قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: در  بخش کارگزاری‌ نیز حدود 13 سال هست که هیچ مجوز ایجاد کارگزاری در کشور صادر نشده و این موجب شده تا انحصارگرایی چندگانه ایجاد شود.  یکی از تبعات مهم این انحصارگرایی کاهش خدمات و ضعف خدمات کارگزاری‌ها است. افزایش معاملات در بازار سرمایه به حدی بالا رفته که درآمد کارگزاری‌ها با رشد فزاینده‌ای روبرو شده اما خدمات این کارگزاری‌ها کمترین حد ممکن را دارد همچنین کارگزاری‌ها در حال حاضر کمترین پاسخگویی را در برابر کاهش خدمات خود دارند در آخرین نمونه نیز کارگزاری آگاه در برابر کاهش خدمات کمترین پاسخگویی را داشت که موجب ضرر بالای مشتریان این کارگزاری شد.

هاشم‌زاده به کاهش خدمات کارگزاری‌ها اشاره کرد و اظهار کرد: خدمات کارگزاری‌ها مشخص است و در  مدتی که درآمد کارگزاری‌ها چندین برابر شده اما در خدمات آن‌ها تغییری ایجاد نشده است. خدمات کارگزاری‌ها تنها ارائه سیستم معاملات نیست بلکه تمامی خدمات از جمله آموزش را باید ارائه دهند متاسفانه تمامی کارگزاری‌ها از زمانی که مشتریان‌شان افزایش پیدا کرده تنها خدمت‌شان که سیستم‌های معاملاتی بوده هم کند و هم ضعیف‌تر شده است. این درحالی است که کارگزاری‌ها باید در این ایام سرورهای خود را ارتقا دهند که در عمل به نظر می‌رسد این موضوع اتفاق نیفتاده است.

وی تصریح کرد: کارگزاری‌ها یکی از وظایفی که دارند پاسخگویی آسان و آموزش به سرمایه‌گذاران است از طرف دیگر آن‌ها نباید وارد سیگنال دهی بشوند که متاسفانه الان مشاهده می‌کنیم کارگزاری‌ها به جای آموزش سرمایه‌گذاری سیگنال‌دهی می‌کنند.

این کارشناس بازار سرمایه درباره متضرر شدن بازار سرمایه از ضعف خدمات کارگزاری‌ها گفت: افزایش نا‌اطمینانی در سرمایه‌گذاران یکی از ضررهای وضعیت فعلی خدمات‌دهی کارگزاری‌ها است که به دلیل ایرادات و تاخیرهای زیاد سامانه معاملاتی ایجاد می‌شود و موجب خروج سرمایه‌گذاران از بازار خواهد شد.

هاشمزاده ورود به بورس را یکی از راهکارهای مهم اصلاح شرایط کارگزاری‌ها دانست و اضافه کرد: برای بهبود خدمات کارگزاری‌ها باید وارد بورس شوند تا مشتریان از سودی که آن‌ها به دست می‌آورند منتفع بشوند. همچنین انحصار در مجوز حذف شود علاوه‌بر این استانداردهایی در خدمات آن‌ها تعریف شود که در صورت عدم رعایت این استانداردها از بازار کنار بروند. ورود به بورس همچنین در رتبه‌بندی کارگزاری‌ها می‌تواند کمک کند و علاوه‌بر آن می‌توان از مزیت برگزاری مجامع سالیانه و فصلی کارگزاری‌ها را در قبال خدمات‌شان پاسخگو کرد.

انتهای پیام/4141

منبع: آنا

کلیدواژه: کارگزاری بورس سیگنال بورس سامانه بورس خدمات کارگزاری ها بازار سرمایه کاهش خدمات سیگنال دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید