Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، حسین عرفانی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، افزود: علاوه بر حفظ سلامت خود باید مراقب سلامت جامعه هم باشیم. ما در موج اول بیماری کرونا هستیم.

وی ادامه داد: در موج اول بیماری، دو عامل انتقال دهنده و کنترل کننده بیماری در همه گیری کرونا سهیم هستند وقتی عوامل انتقال دهنده نسبت به کنترل کننده برتری یابد با موج افزایش روبرو می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرفانی تصریح کرد: در خصوص کرونا به نظر می‌رسد ۲ تا ۳ سال مهمان ما خواهد بود.

وی با بیان اینکه هنوز درمرحله موج افزایش کرونا هستیم افزود: با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی مردم در اسفند ۹۸، این موج کمی ملایم شده بود، اما به دلایل گوناگون دوباره شاهد افزایشی شدن موج کرونا هستیم.

عرفانی گفت: بازگشت فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی باید همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد.

وی ادامه داد: اگر به واکسن مؤثر دسترسی پیدا کنیم احتمال گذر از پیک کووید ۱۹ پدید می‌آید.

عرفانی تصریح کرد: در حال حاضر به دنبال کاهش سرعت انتشار بیماری، کاهش عوارض بیماری متأثر از کاهش سرعت انتشار، کاهش تعداد مبتلایان در اثر کاهش عوارض و در نهایت کاهش زمان پاندمی کرونا هستیم و در این راه باید تمامی مردم همکاری لازم و کامل را با ما داشته باشند.

وی در خصوص بازگشایی استخرها، افزود: اگر یک استخر با حجم و تراکم معین و با حفظ فاصله مشخص امکان پذیرش افراد را دارا باشد و بتواند تماس نزدیک افراد را کنترل کند، می‌تواند از انتقال بیماری جلوگیری نماید.

رئیس اداره مراقبت از بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت در خصوص استفاده از ماسک برای جلوگیری از ابتلاء به کرونا، گفت: کرونا بیماری نوپدید با میزان سرایت بالا است، اولویت استفاده از ماسک برای افراد بیمار است.

وی ادامه داد: توصیه می‌کنم افراد مبتلا به کرونا دوران نقاهت خود را دور از دیگران و در نقاهتگاه سپری نمایند، اما اگر الزام به حضور در جمع دارند باید از ماسک استفاده کنند. در اولویت دوم آن دسته از افرادی که در ارتباط با فرد بیمار بوده اند و فعلاً علائمی ندارند هم باید از ماسک استفاده کنند تا دوره احتمالی ابتلاء را سپری نمایند و دوران قرنطینه ۱۴ روزه خود را شروع و طی کنند. اولویت سوم، به منظور فاصله گذاری اجتماعی، همه باید در اماکن سربسته و پر ازدحام و تردد و جاهایی که امکان رعایت فاصله ۱/۵ متر نیست، از ماسک استفاده نمایند.

عرفانی، یکی از دلایل افزایش ابتلاء به کرونا در شهرهای جنوبی را تجمع مردم در فضاهای بسته و استفاده از اسپیلت به منظور رهایی از گرمای فصلی عنوان کرد و گفت: اسپیلت سبب گردش هوای ساکن و ارسال آن به ریه افراد می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: کرونا هستیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زهرا مهربان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدامات لازم در مواجهه با آلودگی هوا اظهار کرد: زمانی که غلظت گازها و ریزگردها در هوا افزایش می‌یابد هوا آلوده می‌شود؛ برخی از علت‌های مهم آلودگی هوا سوخت‌های فسیلی، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها و پودرهای شیمایی هستند. آلودگی هوای داخل منزل نیز می‌تواند به دلیل بسیاری از فعالیت‌های داخل منزل مانند پخت و پز، عطر و ادکلن و گرد و خاک ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: شنبه جایگزین پنجشنبه به عنوان روز تعطیل شود

وی افزود: اجزای اصلی آلودگی هوا یک سری ریزگردها و گازها شامل دی اکسید گوگرد، دی اکسید نیتروژن، اوزون، اسید سولفوریک هستند که خطرناک‌ترین نوع ذرات معلق اندازه ۲.۵ تا ۱۰ میکرون دارند.

این فوق تخصص بیماری‌های ریه گفت: برخی از این ریزگردها بر اساس حلالیت و سایزشان می‌توانند در سیستم تنفسی فوقانی رسوب کنند و یک سری علائم برای فرد ایجاد کنند. گروهی نیز خود را به سیستم تنفسی تحتانی می‌رسانند و رسوب می‌کنند و گاهی وارد خون می‌شوند.

وی با اشاره به علائم تنفسی آلودگی هوا افزود: خارش بدن، چشم، بینی و گلو، سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس و گاهی تشدید بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم و آلرژی و نیاز به بستری عده‌ای از این افراد در بیمارستان‌ها، در پی آلودگی هوا رخ می‌دهند.

مهربان گفت: در شرایط آلودگی هوا باید افراد به ویژه بیماران مزمن تنفسی و قلبی، سالمندان و کودکان و مادران باردار تا حد امکان از منزل خارج نشوند. همچنین باید از ورزش و پیاده‌روی تند خودداری و از ماسک‌های مناسب برای مقابله با آلودگی هوا استفاده شود و بهترین ماسک‌ها N۹۵، KN۹۵، FFP۲ هستند.

وی افزود: این ماسک‌ها تا ۹۵ درصد مانع ورود ذرات آلوده و ریزگردها به دستگاه تنفسی می‌شوند اما ماسک‌های نخی، پارچه‌ای و جراحی زیاد برای محافظت از ورود ریزگردها مفید نیستند. ماسک‌های معمولی تنها برای مقابله با ذرات بزرگ‌تر مناسب هستند و نمی‌توانند محافظت خوب و کاملی از ورود ریزگرد به بدن داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه می‌شود بعد از رسیدن به منزل حتما دست‌ها و صورت خوب شسته و بینی و گلو با سرم نمکی شست‌وشو شود. تغذیه مناسب برای افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن مانند استفاده از لبنیات تازه و کم چرب، سبزیجات و میوه‌های تازه و مایعات فراوان توصیه می‌شود و از مصرف غذاهای سرخ‌شده و فست فود نیز پرهیز شود یا کم استفاده شود.

وی ادامه داد: خواب کافی و دور از استرس، دوری از سیگار و دخانیات، استفاده از گیاهان خانگی برای تصفیه هوا توصیه می‌شود. دستگاه‌های خانگی تصفیه هوا درصدی از آلاینده‌ها را فیلتر می‌کنند اما نمی‌توانند بیشتر ذرات را فیلتر کنند بنابراین خرید این دستگاه‌ها توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228889 برچسب‌ها آلودگی هوا

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود