Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، عبدالمجید کشوری افزود: ۳۲ درصد جمعیت زندانیان استان مربوط به سرقت و ۲۸ درصد مربوط به مواد مخدر است که سرقت جرم اول و مواد مخدر جرم دوم محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: با برداشتن مجازات اعدام از زندانیان مواد مخدر به نظر می‌رسد جابجایی نرخ این جرائم را در سطح جامعه داشته باشیم و مواد مخدر جایگاه خود را در رتبه اول ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشوری تصریح کرد: یکی از محورهای ما در بحث پیشگیری از ابتلای زندانیان به کرونا ویروس، قطع زنجیره انتقال با رعایت فاصله اجتماعی بوده که آن را انجام دادیم.

وی با بیان اینکه بر این اساس در لرستان ۲۰۰۰ زندانی را به مرخصی فرستادیم، افزود: دربحث کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها مرخصی پایان حبس به ۵۰۰ زندانی در لرستان داده شد.

مدیرکل سازمان زندان‌های لرستان با بیان اینکه خیلی از استان‌های کشور به‌خاطر امنیت سرمایه‌گذاری مسائل را رسانه‌ای نمی‌کنند، گفت: بیان برخی مسائل نباید صورت گیرد و فضا و امنیت روانی جامعه را مشوش کنیم.

کشوری در خصوص تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان در داخل زندان‌های لرستان، افزود: زندان مرکزی خرم‌آباد ظرفیت‌های محدود خود را دارد و افراد براساس جرائم سرقت، جرائم خشن، مالی، سن، جنس و... تفکیک و طبقه‌بندی می‌شوند.

مدیرکل سازمان زندان‌های لرستان گفت:در زندان‌ها بخش ایزوله داریم و غربالگری هر روز انجام می‌شود چنانچه زندانی بیمار باشد از بقیه زندانیان جدا می‌شود.

کشوری با طرح این سوال که با وضعیت فرسودگی و عدم استانداردسازی زندان‌های لرستان و اعتبارات کم چگونه باید از ورود مواد مخدر به داخل زندان جلوگیری شود؟ گفت: هیچ زندانبانی نمی‌تواند تاکید کند که مواد مخدر در زندان‌ها وجود ندارد.

مدیرکل سازمان زندان‌های لرستان گفت: برای نصب دستگاه ایکس ری مشکلاتی داریم چرا که اعتبار برای نصب این دستگاه گران را نداریم اما در حال حاضر دو زندان مرکزی خرم آباد و دورود مجهز به این دستگاه هستند.

وی گفت: از زمان شروع مسئولیتم در استان از سه کارشناس برای کشف مواد مخدر و جلوگیری از ورود آن به زندان‌ها استفاده کردیم.

کشوری با بیان اینکه گرانی مواد مخدر در زندان نشان از کم بودن آن است و ارزیابی‌های انجام شده نشان می‌دهد نرخ عرضه مواد مخدر در زندان‌های لرستان بسیار بالاست، تصریح کرد: مبارزات جدی خود را در این راستا داریم.

46

کد خبر 1405023

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان زندان های لرستان مواد مخدر زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • فیلم/ نقشه فراری که زندانیان را به مقر پلیس رساند
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • ۴۷ قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان