Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر امور اقتصادی و دارایی از کاهش زمان صدور مجوزها از ۵۵ روز در تیرماه ۱۳۹۸ به چهار روز در اردیبهشت ۱۳۹۹ در درگاه ملی مجوزهای کشور خبر داد و گفت: ایجاد پنجره واحد برای صدور مجوزهای شروع کسب و کار در این زمینه موثر بوده است.

«فرهاد دژپسند» امروز (سه شنبه) در نود و ششمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه یکی از مباحث بسیار مهمی که باید به طور متمرکز به آن پرداخته شود، بهبود فضای کسب و کار است، ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده در این زمینه اقدامات مهم و ارزشمندی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد پنجره واحد صدور مجوزهای شروع کسب و کار یکی از این اقدامات بود که طول زمان فرآیند صدور مجوزها را از ۷۲.۵ روز به سه روز کاهش داد.

دژپسند تاکید کرد: در حال حاضر در سامانه G۴B (درگاه ملی مجوزهای کشور) زمان صدور مجوزها از ۵۵ روز در تیر ماه ۱۳۹۸ به چهار روز در اردیبهشت ۱۳۹۹ کاهش یافته است که این دست آورد بسیار خیره‌کننده و تحولی اساسی محسوب می‌شود.

وی گفت: ضمن تبریک روز ملی صنعت و معدن به فعالان این عرصه راهبردی، امیدوارم روزی فرا رسد که عزیزان فعال در این بخش بدون دغدغه فعالیت کنند و جامعه ایران نیز از برکات آن بهره‌مند شود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: گمرک از طریق تسهیل فرایند تجارت خارجی هم محرک تولید در کشور و هم روان‌ساز صادرات و واردات است.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته گمرک جمهوری اسلامی ایران در راستای تسهیل تجارت خارجی،‌گفت: گمرک عملکرد خوبی در حذف کنترل‌های فیزیکی و مزاحم داشته است.

دژپسند افزود: پیاده‌سازی گمرک هوشمند که بطور جدی در دستور کار گمرک است که کامل خواهد شد. این مهم سبب تسهیل تجارت کالاها و خدمات در کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید بدون توجه به محیط کسب و کار ابتر خواهد ماند، تاکید کرد: در این رابطه آنچه به عنوان یک مبنا می‌تواند مورد توجه قرار گیرد، بهبود فضای کسب و کار با در نظر گرفتن مراحل پسینی و پیشینی تولید در کشور است. البته این تنها خاص بخش صنعت و معدن نیست بلکه یک ضرورت برای همه بخش‌های اقتصاد است.

وزیر اقتصاد گفت: پیشرفت فناوری از عوامل مهم توسعه صنعت و معدن است، فناوری‌های نوین منجر به افزایش میزان اکتشافات و ذخایر معدنی و مهمتر از همه دوری از خام فروشی، تولید محصولات تحول یافته و متناسب با شرایط روز و در نهایت افزایش بهره‌وری می‌شود.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۹۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در چهار محال و بختیاری
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • صدور اخطار برای املاکی های بدون پروانه
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی