Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،ذبیح الله اعظمی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده مردم جیرفت وعنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر اخیر وزیر جهاد کشاورزی به کرمان گفت: وقتی پای کشاورزی قراردادی به میان می‌آید یعنی که بخش خصوصی مثل کارخانجات در تولید دخالت و با دراختیار گذاشتن نهاد‌های دامی توسط این کارخانجات تولید به مرحله برداشت برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این روش محصول روی زمین نمی‌ماند به طور مثال اخیرا شرکت‌های واسطه روسی محصولاتی مانند بادمجان، خیارخاردار و دیگر محصولات جالیزی را سفارش می‌دهند و از سوی دیگر نهاده کشاورزی در اختیار کشاورز قرار می‌دهند و در فصل برداشت نیز محصول را مالک می‌شوند.

اعظمی با بیان اینکه متاسفانه قوانین بین المللی روی کشاورزی قراردادی ما موثر است و تغییرات ارزی برای ما مشکل ساز می شود اظهارداشت:خرید تضمینی برعهده دولت است، ولی متاسفانه چند سال اخیر کمتر شاهد حمایت دولت از این مسئله بودیم وخرید‌های تضمینی عملا دردی از کشاورز، دوا نکرد.

اعظمی تصریح کرد:با توجه به اینکه کشت پیاز نوبرانه و کشت زمستانی را تنها در جنوب کرمان داریم و باید حمایت جدی شود، اکنون به ازای تولید هرکیلو پیاز هزار تا هزار و ۱۰۰ تومان هزینه می‌شود، اما وقتی دولت ورود می‌کند نرخ خرید تضمینی را ۴۳۵ تومان تعیین می‌کند که این امر توهین به کشاورز است و این پیاز را کشاورز در زمین شخم بزند و رهایش کند بهتر است.

او تصریح کرد: ما در کمیسیون کشاورزی دنبال این هستیم که بحث خرید‌های تضمینی چه توسط بخش خصوصی و چه بخش دولتی را سرو سامان بدهیم.

نماینده مردم جیرفت وعنبرآباد با اشاره به برخی تصمیمات اخذ شده اخیر در وزارت جهادکشاورزی، گفت: طرح الگوی کشت و اهرم‌ اجرایی کردن آن باید توسط وزارت جهاد دنبال شود، ما از وزیر جهاد خواستیم بحث کشاورزی قرار دادی را جدی‌تر دنبال کند تا کشاورز تکلیفش را بداند.

اعظمی تاکید کرد: راه دوم این است که دست از سرکشاورز بردارند وبگذارند خود کشاورز کار را انجام دهد که مسئول ضرر وزیان وسود کشاورزی اش نیز خود این فرد باشد.

او بیان کرد: در حقیقت در روش دوم، کشاورز ترجیح می‌دهد محصول خود را برای سود بیشتر به مناطقی، چون افغانستان وعراق صادر کند که دولت فعلا این روش را اجبارا محدود کرده چرا که باید جوابگوی نیاز داخل باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: سال قبل پیاز از ۳ هزار تومان تا ۱۳ هزار تومان خرید وفروش شد، ولی کسی داد وهوار راه نینداخت و فحش به دلال نداد، چون سود کردند.

او از جدیت کمیسیون کشاورزی مجلس برای سروسامان دادن به کشاورزی قرار دادی خبرداد گفت: این روش ضرر کشاورز را به حداقل می‌رساند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مردم خرید تضمینی محصولات کشاورزی کمیسیون کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده

ابوالحسن صداقت کیش در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: با توجه به پیش بینی هواشناسی، احتمالاً فصل برداشت و خرید تضمینی محصولات با شرایط بارندگی مواجه است.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های مرتبط و شورای برداشت باید پای کار باشند، تصریح کرد: در بحث خرید تضمینی محصولات کشاورزی در سطح استان ۹ مرکز خرید داریم که یکی از این مراکز در سال جدید اضافه شده است.

صداقت کیش بیان کرد: فعالیت دو مرکز خرید شهرستان کهگیلویه از هفته آینده با اولین برداشت در سطح مزارع آغاز خواهد شد.

مدیر کل غله استان خاطر نشان کرد: در مجموع پیش بینی می‌شود نسبت به سال قبل افزایش برداشت محصول داشته باشیم.

صداقت کیش با اشاره به برداشت ۷۵ هزار تن گندم در سال گذشته ابراز امیدواری کرد: با توجه به مزارع خوب کشاورزان که مراحل کاشت و داشت خوبی داشته‌اند، امسال این میزان نسبت به سال گذشته افزایش داشت.

وی تاکید کرد: کشاورزانی که کشت قراردادی انجام دادند، باید حتماً گندم را به اسم خود تحویل و یک پرینت از قرارداد در حین خرید داشته باشند.

صداقت کیش همچنین قیمت خرید هر کیلوگرم گندم معمولی را ۱۷ هزار و پانصد تومان و گندم دروم را ۱۸ هزار تومان عنوان کرد و گفت: قیمت خرید محصولات به شکل سراسری اعلام و بصورت یکپارچه در سامانه کشاورز ثبت خواهد شد.

مدیر کل غله استان خاطر نشان کرد: ما در اداره غله متولی خرید تضمینی محصولات کشاورزی و در تأمین نقدینگی نیز موظف به اقدام هستیم.

کد خبر 6097719

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده
  • قیمت گندم مشخص شد
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • خرید تضمینی گندم به ۸۵۵ هزارتن رسید
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد